Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (494)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $125miliónovTržby USA $320,314,960Tržby Celosvetovo $801,693,929▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $26,170,793║ Tržby za predaj DVD v USA $25,257,050║ Rovnako bezduchá trapošina ako predchodca. Jake Kasdan len potvrdzuje, že ani len rutinná réžia mu absolútne nič nehovorí. Komplet celé som si to pretrpel až do konca, že či náhodou tam nebude nejaká iskierka nádeje k niečomu konzistentnému ale ani náhodou. Okrem kopca digibordelu a snaživo trápne hrajúcich hercov, v neustále sa meniacich identitách, tu nie je žiadny príbeh, bezhlavé akoby bez scenára zbuchané a neustále deja vú dohadovanie kto čo, s kím čím.... fakt celé zlé a toto dokáže zarobiť také ohromné peniaze, niečo v tomto svete je fakt zlé, zvrátené. Jednoznačne čisté skoro popcorňové dno zúfalstva. /15%/ ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Více postav, více digitalu, více exteriéru, ale to hlavní, více kvalitního scénáře to na just ne. Už dlouho nepamatuji tak zloduhavý a nudný finále. Ha ha monenty jsou tady těžce nedostatkové zboží. Z filmu jsem cítil jediný nevadí že uděláme další zbytečný pokračování, hlavní když budou zlaťáčky. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

První polovina byla o dost zábavnější, zhruba jako předchozí díl, protože mě na Johnson hrající se na DeVita dost bavil, vyloženě jsem si u toho vzpomněl na Dvojčata s ním a Schwarzeneggerem. ... ale možná je to i tím že na tu první polovinu jsem se díval po čtyřech pivech a stakanu hruškovice. Druhá půlka už jen převařuje to co už tu jednou bylo, a to je trochu nuda. Zato finální teaser na další pokračování vypadá zajímavě - paradoxně to by s takovou bylo návratem úplně na počátek, do prvního Jumanji, ve kterém se "fantasy" prvky objevovaly v naší realitě. Otázkou je jak do takového příběhu nacpat toho herního Johnsona, Blacka a další, protože je dost nemyslitelné že by se tahle série už obešla bez nich. 6/10 ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Když už jsem zhlédla první díl, tak jsem si řekla, proč se nepodívat na dvojku. Zbytečná nastavovaná kaše. V podstatě film vymyslí trošku odlišnou zápletku, ale jinak úplně stejnou, vymění scenérii a jede si ve stejných kolejích. Tentokrát se přidají nové postavy a pokusy o vtipné scény tady vážně nefungují, protože je to celé postavené na dvou postarších pánech, kteří se celou dobu ptají pořád dokola na to samé. Nesympatický cast si k sobě nabral nováčka, který té nesympatičnosti dodal korunu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Až do momentu, keď si vymenia telá do toho pôvodného stavu z minulej časti, som to videl na štyri hviezdičky, pretože duo DeVito a Glover je fakt vtipné a dovtedy to stojí dosť na nich. Potom, keď sa z Glovera stane kôň, už to ide opäť v starých kolajách, tentokrát snáď úplne bez príbehu, a dojemný záver s koňom a “staroba je dar” je už úplne olol. 65%; Smial som sa asi trochu viac jak pri prvej časti. Ps: Karen Gillan je najsexi Lara Croft ever. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (14)

  • Natáčelo se od 21. ledna do 11. května 2019 v Kanadě, USA – Nové Mexiko, Georgia a na Havaji. (Varan)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Když si Jack Black zvrtne kotník při seskoku z mostu, je jasně vidět, že se jedná o pravý kotník. O chvíli později, když mu jej Awkwafina ošetřuje, stará se o levý kotník. (pemap)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama