Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (497)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Jako první díl stejně nahodilá a scenáristicky líná podívaná, v níž se může stát úplně všechno a je to totálně fuk, protože moc dobře víte, kam to směřuje, a s nápady to nepřijde. Záporák opět ve filmu jen „existuje“ z povinnosti, nic ale prakticky nedělá a hlavní hrdiny neohrožuje. Nejzábavnější na tomhle díle je fakt, že Dwayne Johnson a Kevin Hart měli příležitost napodobovat herecké manýry Dannyho DeVita a Dannyho Glovera, ale to mi má v dvouhodinovém filmu stačit? ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Více postav, více digitalu, více exteriéru, ale to hlavní, více kvalitního scénáře to na just ne. Už dlouho nepamatuji tak zloduhavý a nudný finále. Ha ha monenty jsou tady těžce nedostatkové zboží. Z filmu jsem cítil jediný nevadí že uděláme další zbytečný pokračování, hlavní když budou zlaťáčky. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Totálně zbytečné pokračování, které není výrazně horší než dva roky starý díl, ale stejně mě na to unavovalo koukat. Hlavně kvůli imbecilním vtípkům, jež mě pobavily maximálně v třetině případů. Možná je to tím, že koukat na variaci téhož je vždycky horší pocit, ale na dalším levelu Jumanji je jasně vidět mustr, podle kterého se jede. Přesně víte, kdy kdo upadne, utrousí hlášku, kterou pak ještě zopakuje třikrát dokola. Zkrátka tak moc nenáročný film až je to vlastně protivné. "Jedničku" jsem si pustil doma znovu, i proto, že jsem ji viděl v kině s dabingem, dvojku už ale ne. A ten odporný cliffhanger se samozřejmě dal čekat, ale na další nášup už do kina nepůjdu. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Pokračování Jumanji se mi líbilo snad ještě víc jak minulý díl. Naši hrdinové se opět setkávají a vydávají se za dobrodružstvím do této videohry. Tentokrát je obohatí i dva dědové v podání Dannyho DeVita a Dannyho Glovera. Úkol je podobný, získat nějaký zázračný krystal a překonat všechny nástrahy, které číhají na cestě k jeho nalezení. Tím, že většina postav má jiné avatary, tak vznikají dost vtipné situace. Místy jsem se dost bavil. Nemůže to skončit jinak než velkolepou akční na závěr. Uvidíme, jestli bude ještě další díl. Vůbec bych nebyl proti. "Kdo je Ming?" :D ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka mi sadla dokonale, ale dvojka bohužiaľ potvrdila moje obavy, že vymeniť polovicu hlavných postáv nie je dobrý nápad. V prvom diely si ma získali práve postavy teenagerov a to jak sa správali v telách avatarov. V dvojke sa vrátili avatary, ale Rock a Hart predstavujú nové postavy dvoch dedkov, ktorí sú celý čas zmätený a zmôžu sa len na otázky: čože, prečo, čo to má znamenať? Tým pádom úplne zabili dve hlavné postavy. Jack Black tentoraz tiež nie je tak vtipný, keďže už nepredstavuje ženu alebo mladého černocha a na tom nič extra zábavné nie je. Jediný kto ostal tak ako minule je Karen Gillan, ktorá je stále sexy, ale už nie je tak roztomilo naivná. No a to, že Spencer je zrazu v tele ženy Awkwafiny tiež nijak nezúročili. Sakra, kde sa stratil humor? Videoherný systém tiež ničím novým neozvláštnili a len sa opakujú veci z minula. Akčné scény su síce o niečo výpravnejšie ale zato oveľa viac CGI horšej kvality. Najviac ma mrzí absencia skutočných kaskadérskych scén a minimum bitiek, ktoré za nič nestoja, keďže sú komplet prestrelené CGI. Celkovo ma to vôbec nebavilo. Toto pokračovanie pokazilo všetko, čo v jednotke tak skvele fungovalo. 4/10. ()

Galerie (136)

Zajímavosti (14)

  • Niekoľko zdrojov, vrátane scenáristov a producentov, potvrdilo, že Jurgen the Brutal nebol len NPC, ale aj avatar pre ďalšieho hráča, ktorý sa ešte len odhalí. (Bilkiz)
  • Stejně jako v Jumanji: Vítejte v džungli (2017), i v tomto pokračování se nachází tzv. easter egg na původní Jumanji (1995) s Robinem Williamsem, který tak dokazuje jeho návaznost než reboot. Dočkáme se ho až v jedné z posledních scén, kdy zjistíme, že mnohokrát zmíněnou restauraci U Nory vlastní Nora Shepherd (Bebe Neuwirth), teta a opatrovnice dětí z původního snímku, Judy a Petera. (Andrew94)
  • Když si Jack Black zvrtne kotník při seskoku z mostu, je jasně vidět, že se jedná o pravý kotník. O chvíli později, když mu jej Awkwafina ošetřuje, stará se o levý kotník. (pemap)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama