Reklama

Reklama

Úniková hra

  • Slovensko Úniková hra (více)
Trailer 1

Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (448)

tron 

všechny recenze uživatele

Aj keď to nie je prehnane dlhé, akoby to napriek tomu nemalo konca kraja. Escape Room síce vychádza zo zaujímavého, relatívne originálneho konceptu únikových izieb, ale v skutočnosti strašne neoriginálne (mix Saw, Kocky, Nezvratného osudu a Hry). Klišé, monotónne. Bavila ma len „prevrátená miestnosť“ (s pesničkou Downtown od Petuly Clark), Deborah Ann Woll a trochu Tyler Labine, ktorý hrá takého toho veselého, veci odľahčujúceho týpka, akého je vždy fajn mať pri sebe, ak ste v prúsere. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se že už nebudu těmto soft srágorám dávat lepší hodnocení, když si jej za svou zbabělost a vyměklost nezaslouží. Máme zde 6 lidí, kteří padli do pasti, ze které se musí dostat, protože jim půjde o život. Postavy jsou to většinou krajně nesympatické, takže se rozhodně nedalo říct, že bych nějak zběsile držel pěsti a strachoval se o to jestli se zachrání nebo ne. Spíše jsem to bral tak že se vždy někdo musí zachránit, aby film splnil svou minutáž a někdo občas musí být obětován, aby to nebyla úplná nuda. Líbila se mě místnost s kulečníkem. Napínavé to je už z principu. Čas tiká, musíš se dostat ven. Fascinoval mě závěr, to ty lidi někdo opravdu tolik toužil zabít v Únikové hře? A proč zrovna v ní? Aby se někdo jen pobavil? 40% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná, snadno zapomenutelná oddechovka, které velké plátno sluší. Na SAW samozřejmě nemá, Kostka byla mezi prvními, tudíž překvapení žádné veliké. Nejnapínavější je asi hned horkovzdušná trouba. Přesně podle zařazení - drama/thriller. Gore nula, mrazivá atmosféra nula, napětí místy. A vzhledem k rasové vyváženosti je třeba, aby jedna postava byla černá a druhá bílá (tedy černoch, pardon Afroameričan/ka a běloch). Řemeslně a technicky bezchybné, moc se mi líbil starobylý pokoj. Škoda, že devastace byla tak rychlá a bleskově sestřihaná. Oceňuji, že nedošlo na FF, byť se nabízelo. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Pokud myslíte, že je Kostka moc stará a kanadská a Saw až moc krvavé a nechutné, přichází konečně ta správná variace i pro vás. Sám jsem si několika Escape Room prošel, ale naštěstí jediná věc, která se během toho pošramotila, bylo ego. Nikdo na mne nevyrukoval s místností v podobě horkovzdušné trouby ani jinou lahůdkou. Na druhou stranu taky žádná únikovka nevypadala tak úchvatně jako některé zdejší "pokoje". ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Rozmýšľal som aj nad 4 hviezdou lebo je to v pasciach nápadité a nechýba tomu tempo. Naozaj som sa ani na chvíľu nenudil. Dokonca aj tá konšpiračná teória za tým mi celkom sadla..ale film nestavia na akejsi logickej a zmysluplnej myšlienke.. snaží sa byť len zábavný. Čo podľa môjho názoru ku funkčnosti diela ako takého nestačí. Pri druhom pozretí by som sa asi nudil. Dvojku si ale s radosťou pozriem. A hlavná černoška je cute. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Adresa na vodičskom preukaze Amandy Harper (Deborah Ann Woll) je 5063 Camp Butler Road, Springfield, Illinois. Je to adresa národného cintorína Camp Butler, kde sú pochované obete občianskej vojny. (beso74)
  • Písnička, která hraje v jedné místností pořád dokola, je „Downtown“ od Petula Clark. (Duoscop)
  • V poslednej miestnosti (je ju možné visieť aj v úvodnej scéne s Benom (Logan Miller)) sú po stenách popísané 3 citáty v latinčine - Mors Mihi Lucrum (Smrť je pre mňa odmena), Mors Vincit Omnia (Smrť dobyje všetko) a Acta Est Fabula (Hra je dohraná). (beso74)

Související novinky

Úniková hra se dočká pokračování

Úniková hra se dočká pokračování

26.02.2019

Hororový thriller Úniková hra od Adama Robitela (Insidious: Poslední klíč) se v roce 2020 dočká pokračování. Studio Sony Pictures je podle všeho nadmíru spokojeno s výdělky levného hororu (rozpočet… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno