Reklama

Reklama

Úniková hra

  • Slovensko Úniková hra (více)
Trailer 1

Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (449)

BoPo 

všechny recenze uživatele

1997 sa narodila Kostka. 2004 sa zrodila Saw: Hra o přežití. Teraz tu máme vnučku s menom Úniková hra. Kombinuje v podstate všetko podstatné, čo filmovému svetu priniesli jej pokrvní príbuzní. Avšak na rozdiel od nich, neprináša ďalší level, ďalší posun či rozširujúci mód. Miestnosti sú dobre vymyslené, ale ani jedna nie je vyložene skvelá. Pointa nešokujúca, ale vhodná k priebehu hry. Fajn nenáročka, ktorá v podstate naplnila moje očakávania. Dostal som, čo som si objednal. A za to zaslúžené 3*. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Aj keď to nie je prehnane dlhé, akoby to napriek tomu nemalo konca kraja. Escape Room síce vychádza zo zaujímavého, relatívne originálneho konceptu únikových izieb, ale v skutočnosti strašne neoriginálne (mix Saw, Kocky, Nezvratného osudu a Hry). Klišé, monotónne. Bavila ma len „prevrátená miestnosť“ (s pesničkou Downtown od Petuly Clark), Deborah Ann Woll a trochu Tyler Labine, ktorý hrá takého toho veselého, veci odľahčujúceho týpka, akého je vždy fajn mať pri sebe, ak ste v prúsere. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hodně zapůsobilo, i když opět jsem viděl hodně podobného a už od začátku je jasné že může přežít jeden nebo žáden, což je největší škoda. To že změníme způsob a úmrtí je sice pěkné ale někdy bych chtěl vidět že je i cesta aby přežily ostatní. Nápady na smrti skvělé, místnosti povedené a herci taky tak doufám že se třeba dočkáme i dvojky. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Posledních 15 minut ubralo filmu hvězdu. Je to přesně to, co jsem čekala. Shitový film, který opravdu zabaví. A těch pár chvilek, kde se nic moc neděje, se dají vyplnit sledováním Deborah Ann Woll. Příběh zajímavý (stejně jako Saw, Cube etc.), provedení ovšem dost vražedné. Nelogika střídá naprostou tuposts a zpět k hloupostem. Ale stejně jako Saw to diváka vtáhne do děje a díky krátké stopáži není problém film dokoukat. Těch posledních cca 15 minut to ale opravdu kompletně zabilo. Zbytečně se to celé zamotalo a začalo to působit dojmem Nezvratného Osudu. O tvůrci hry nevíme absolutně nic a zdá se, že si tvůrci nechávají zadní vrátka pro pokračování, kterého se snad ale nedočkáme. 3* ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Jako vážně se tolik lidí spokojilo s tímhle vykleštěným odvarem ze Saw, Cube a já nevím čeho všeho ještě? Fádní a tupá šlichta, která se postupně rozblemcává do řidší a zvětralejší břečky. V poslední třetině jsem už totálně rezignoval a závěrečná tečka mi nestála ani za pohrdavý výsměch. Dalších x pokračování, která v nejbližších letech dozajista vzniknou, si už vychutnejte sami. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Adresa na vodičskom preukaze Amandy Harper (Deborah Ann Woll) je 5063 Camp Butler Road, Springfield, Illinois. Je to adresa národného cintorína Camp Butler, kde sú pochované obete občianskej vojny. (beso74)
  • V poslednej miestnosti (je ju možné visieť aj v úvodnej scéne s Benom (Logan Miller)) sú po stenách popísané 3 citáty v latinčine - Mors Mihi Lucrum (Smrť je pre mňa odmena), Mors Vincit Omnia (Smrť dobyje všetko) a Acta Est Fabula (Hra je dohraná). (beso74)
  • V květnu 2018 bylo oznámeno, že film má mít premiéru na konci listopadu 2018. V červnu 2018 byla premiéra přesunuta na 1. 2. 2019 a nakonec měl film premiéru 4. 1. 2019. (Varan)

Související novinky

Úniková hra se dočká pokračování

Úniková hra se dočká pokračování

26.02.2019

Hororový thriller Úniková hra od Adama Robitela (Insidious: Poslední klíč) se v roce 2020 dočká pokračování. Studio Sony Pictures je podle všeho nadmíru spokojeno s výdělky levného hororu (rozpočet… (více)

Reklama

Reklama