Reklama

Reklama

Úniková hra

  • Slovensko Úniková hra (více)
Trailer 1

Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (449)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na první pohled to působí, jak kdyby někdo okopíroval Saw a Kostku. Jen s tím rozdílem, že v době, kdy vznikaly tyto série, nikdo ještě neměl pojem o tom, co to vlastně taková úniková hra je. No a tak musím říct, že za mě dobrý. Ani ne horor, jako spíš thriller. Bavilo mě to. Možná i proto, že jsem v žádné únikovce ještě nebyl. A teď zrovna přemýšlím, jestli po tomto filmu vůbec někdy do nějaké půjdu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení a nástupce nejspíš definitivně vytěžené série Saw, Kostka atd..nebudu zastírat, k filmu jsem se dostal hlavně kvůli Taylor Russell (hlavní klad seriálu Lost in Space), jež doufám už pořádně prorazí. Hlavně také doufám, že vznikne dvojka, jelikož takový cliffhanger a touhu po dovyprávění příběhu aby čert pohledal. Neškodných 7/10. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná sračka, kde zhavarovalo úplně všechno, co dělá podobný film dobrým. Absolutně dementně napsaní soutěžící, kteří jsou navíc lacině obsazení a zahraní. Naprosto dementní a nezajímavé jednotlivé soutěžní pasáže. Je to přizdi sráčské, bez krve a bez napětí. A hlavní organizátor her a celková zápletka je vyloženě směšná. Kdybych se tohle pokoušel srovnávat se Saw, tak by mě huba musela bolet. Tahle sračka se snaží kopírovat již existující, ale kopíruje to tak špatně, že mě překvapuje, že se najde vůbec někdo, komu se tato sračka alespoň trochu líbí. [10 %] ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době fajn odpočinkový horor ve stylu Saw a Kostky, ve kterém sice gore moc není, ale zato je tam spousta skvělých nápadů a promyšlených escape roomů. Herci sympatičtí, místnosti skvělé a napínavé, efekty a zpracování byly úžasné a solidní série zvratů na konci a samotné finále se mi líbilo snad úplně nejvíc. Obrovským plusem jsou dobré a vtipné hlášky a vtípky, které padají hlavně v první půlce filmu, takže na odlehčení situace tam dobře sedly. Já jsem teda hodně spokojený, a i když to asi nebude “horor roku”, tak si to 4 hvězdy určitě zaslouží. Více takových filmů prosím! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Celý film je napínavý od začiatku do konca, napriek tomu som na jeho konci iba pokrčil ramenami, čo by sa pri filme, kde som sa celý čas bavil a určite ani minútu nenudil, nemalo stávať. Záver totiž akože nastavuje zrkadlo súčasnej médiami zblbnutej spoločnosti, čo sme tu už mali mnohokrát a ten úplný záver sa snaží nechať otvorené dvierka pre pokračovanie a všetko ešte zbytočne komplikuje. Čo ale stále neznamená, že platí to, čo som napísal v prvej vete. Béčkové obsadenie mi v takýchto prípadoch nevadí, dokonca ani občas fakt priblblé dialógy komentujúce to, čo každý vidí. Dokonca mi ani nevadí, že podobný koncept priniesli série Kocka a Saw, predsa len sa tu rozdiely nájdu a je to zábavné samo o sebe, pričom je to lepšie ako Kocky 2 a 3 a asi aj ako minimálne polovica dielov Saw. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Premiéra filmu byla v Polsku odložena, když v zábavním centru pro únikové hry zahynulo pět patnáctiletých dívek. (Duoscop)
  • V květnu 2018 bylo oznámeno, že film má mít premiéru na konci listopadu 2018. V červnu 2018 byla premiéra přesunuta na 1. 2. 2019 a nakonec měl film premiéru 4. 1. 2019. (Varan)
  • Natáčení skončilo v lednu 2018, natáčelo se v Jižní Africe. (Varan)

Související novinky

Úniková hra se dočká pokračování

Úniková hra se dočká pokračování

26.02.2019

Hororový thriller Úniková hra od Adama Robitela (Insidious: Poslední klíč) se v roce 2020 dočká pokračování. Studio Sony Pictures je podle všeho nadmíru spokojeno s výdělky levného hororu (rozpočet… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno