Reklama

Reklama

UFO

Trailer

Obsahy(1)

Derek (Alex Sharp) je geniální student, který je od dětství posedlý touhou získat důkaz o mimozemském životě. Věří, že podivná hlášení z několika amerických letišť by mohla být důkazem, který potřebuje. Proto požádá svojí přítelkyni a jejího profesora matematiky, aby mu s pátráním po UFO pomohli. Jenže jak se zdá, tak nejsou jediní, koho tyto události zajímají. Na záda jim bude dýchat neúnavný agent FBI. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Packal13 

všechny recenze uživatele

Přepracovat celou hlavní postavu z "geniálně nadaný ale nepochopený a lehce podivný student postupně odkrývá pravdu" na cokoliv a tím myslím cokoliv jinýho a obsadit to někým aspoň zdánlivě sympatickým, mohl ten film skončit v solidním nadprůměru, protože on vážně šlape, má to nějakou atmosféru, "matematika" ve filmu funguje až asi na 2 scény skvěle. Ale ten hlavní hrdina je tak strašně otravnej, na druhou stranu, pořád hodně muziky za málo peněz, ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Veľa matematiky, málo príbehu. Herci podpriemerný a záver moc priamočiarý. UFO má jednoduchý scenár a chŕli na nás od začiatku rovnice ktorým nerozumiem, hlavná postava je o krok pred všetkými, no poriadné stupňovanie napätia neexistuje. Nemôžem povedať že by som sa nudil, čakal som ale niečo väčšie. Toto je komorná jednohubka. Film ktorý má tuctový vizuál a nenašiel som v ňom ani jednu silnú scénu. Žiadny moment prekvapenia alebo náznak nečakaného zvratu. Neurazilo, no ani nenaplnilo očakávania. ()

Reklama

Khamsin 

všechny recenze uživatele

Značná část "UFO" filmů se v určité fázi zvrtne v poměrně bizarní podívanou. Přesto mám filmy na motivy možné mimozemské inteligentní existence rád. A tento film je výjimečný právě tím, že dokáže tuto tématiku zpracovávat velice seriózně, a to od prvního do posledního okamžiku. Žádné dělení na "ty zlé" a "ty dobré". A to kvituji. Přesto přese všechno.. když se člověk nad tím zamyslí... celý film je jenom jedna matematická hádanka, jejíž výsledek může mnohé zklamat. >| ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Objeví se UFO ale jak jinak úřady se to snaží zatajit. Jenže jistý student se v tom neustále šťourá a ne ne dát si pokoj. Opravdu je otravnější než svítiplyn. Pravdu sice nakonec zjistí a i dostane možnost se podílet na utajeném výzkumu. Celé to místy působí jak hraný dokument. Pravda o UFO je asi taková že existuje, jenže se to nikdy nejspíš nedozvíme, vlády, které se o to zajímají to vždy zametou pod koberec. A dokud mimozemšťané nebudou sami chtít, aby je lidstvo skutečně vidělo, tak můžeme jen spekulovat. ()

Majo.evans 

všechny recenze uživatele

Film je vcelku zaujímavý,človek sa tu niečo aj dozvie.Tie výpočty trošku mimo mňa.Skvelá je najmä Gillian Anderson.Ešte trocha mimo hodnotenia:Ľudstvu sa podľa mňa podarí dostať podľa tej škály na 1. úroveň.A aj ďalej.Len to už nebude homo sapiens ale homo upgrade.Evolúcia.Mäso toho moc nezmôže vo vesmíre.Od počítačov ku umelej inteligencii není ďaleko.A to je budúcnosť.Buď s ňou splynieme alebo nás porazí.Poraziť ju my nedokážeme.A to bude naša evolúcia v najbližších rokoch.Ide to rýchlo.Máme na to potenciál a nikoho k vývoju nepotrebujeme.Treba len čas.Vojny tu boli,budú.To máme v povahe.20 storočie bolo kritické ale to už asi nenastane s novými zbraňami.Okrem toho,že je vojny sú nákladné a zdĺhavé,aj keď je tam techn. pokrok.Ekonomicky alebo kyberneticky sa dá ublížiť viac.Ľudstvo vždy prežije,aspoň časť.Príde automatizácia,veľa vecí sa zmení.Čo sa týka mimozenšťanov,vo vesmíre je život.V dnešnej dobe si niečo iné môže myslieť len idiot.V takom obrovskom priestore a počtom planét a hviezd.Mikrobiálny určite ale inteligentný bude menej častý.Ten ,aby sa vyvinul,potrebuje veľa času a potrebuje splniť veľa podmienok,aby vznikol... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama