Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nekalá soutěž mezi webštětkami a nebo se v camming průmyslu snižují náklady automatizací..? Alice in Webland přináší zamyšlení, jestli je horší, že svou důstojnost můžete všechnu prodat a i když už jste bez ní, můžete ji nabízet za peníze dál a dál a nebo hrozba, že naše identity za čas přeberou výkonnější algoritmy. Možná to jde ruku v ruce.. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě naprosto nepochopitelný svět mladých lidí na sociálních sítích. Boj o každý lajk a za každou cenu mi prostě můj mozek nebere. Joo já jsem bohužel z generace, kdy jsme se setkávali napřímo a říkali jsme si věci rovnou do ksichtu. A taky jsme si vydělávali normální prací. Tohle já prostě nikdy nepochopím. Za mě 40% ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Půvabná Madeline Brewer představuje ambiciózní camgirl Alici, jež je odhodlána dostat se na vrchol žebříčku popularity a neštítí se kvůli tomu podstoupit i dosti pochybné praktiky, aby nalákala diváky na svou online show. Zvrat přichází ve chvíli, kdy o Alicinu virtuální identitu usiluje její mysteriózní dvojnice. Cam je chytrý, svižný, sexy a hlavně velmi svěží hororový thriller, který přibližuje prostředí poskytování erotických služeb na webkamerách a přináší vcelku mrazivý pohled na moderní hrozby internetu. Víc nechci prozrazovat, mohu pouze doporučit. [Sitges 2018] ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jako údajný 'thriller' a 'horror' - bezostyšná blamáž; ne, není to žádný thriller natož horror. Jako názorné a poučné nakouknutí do virtuálního polosvěta bezcenných zdegenerovaných polodementů cenný studijní materiál; jen nevím, jestli mám cítit spíš soucit nebo štítivé opovržení nad zoufalci, kteří v reálu opravdu za prachy retardovaně četují s podobnými duchoprázdnými blbkami, aby unikli ze svého osobního pekla zamindrákované osamělosti. Jelikož ale vesměs budou asi úplně stejně vylízaní jako ony, tak volím spíš to opovržení. Jako zábava - 0 bodů; kdyby to byl pětiminutový kraťas, ve kterém po pár minutách mozkorvoucího plkání nějaké diblíkovité kravky vleze do místnosti dvoumetrové hovado v řeznické zástěře a uřízne kravce hlavu kinžálem, bude to jistě zábavnější. Řemeslné zpracování - špičkové; inu Netflix. Herecké výkony - přesvědčivé; dobrá práce. Zápletka a rozuzlení - 0 bodů; a šup s tím do koše. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Prodáváte své tělo v internetové šou a někdo vám sebere identitu. Co uděláte? Rozflákáte notebook. Horor tohle opravdu není a nic na tom nezmění ani fingované sebevraždy (pěkně udělané) či rozmydlený frňák v přímém přenosu. Nu a mysteriózní to bude shledávat snad jen ten, kdo o ničem podobném nikdy neslyšel, možná. Cam je drama o holce, co dělá děvku přes kameru, a když přijde o job, musí se postarat, jak vše uvést do starých kolejí. Řemeslně dobře udělané. V podstatě virtuální nevěstinec, kde se bojuje o sledovanost, a tedy o peníze. Napětí trochu - v motelu a závěru. Asi tak. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když Alice (Madeline Brewer) najde památeční web pro Hannah, nad fotografií je napsán rok úmrtí 2014, ale pod ní datum úmrtí 17. červenec 2015. (Morrighan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. července 2018 na filmovém festivalu Fantasia v Kanadě. (ČSFD)

Reklama

Reklama