Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer 2
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Diego Luna, Scoot McNairy (vypravěč), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (138)

gogo76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mali by ste mi dať medailu za to, že som tie zvieratá držal na uzde..." Dlhšie som Mexico Narcos odkladal, hodnotenia neboli tak super presvedčivé ako u Narcosa, ale skúsil som a už po prvom diely som vedel, že to bude ok. Po ďalších 2-3 dieloch som už bol závislý jak pravý "narko" a môžem smelo vyhlásiť , že Mexico Narcos je minimálne rovnako kvalitný ako prvý Narcos. Sám za seba poviem, že ani neviem rozhodnúť ktorý narcos je lepší. Mal som svoje obľúbené postavy aj tam aj tu. Veľmi, ale naozaj veľmi ma potešilo, že sa dej odohráva takmer v rovnakom období ako prvý Narcos a mnohé postavy sa vrátili. Nekonečne vďačný som bol za návrat Pacha, ale v jednej scéne sa objaví i Pablo Escobar so svojími banditos. Hlavná postava je tak trochu v pozadí, taký samotár , naoko bez ochranky, no sicarios , no banditos, ale veľmi zaujímavé postavy boli Don Neto, Rafa , Amando, Chico... Možno nie je tak akčný a krvavý ako prvý Narkos, ale príbeh a postavy sú rovnako prepracované a ja sa fakt nemám na čo sťažovať. Niektoré priemerné hodnotenia ma trochu udivujú, ale u mňa maximálna spokojnosť a jeden z naj seriálov aké som kedy videl. 100%. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Postupně se tak nějak podle mě ukazuje, že nejsílnější zbraní Narcos nebyli drogy, vyšetřování atd.... ale příběh Pabla Escobara. Po odvyprávění jeho příběhu, který nastavil nedosažitelnou laťku kvality, se už prostě prvním dvěma sériím původního Narcos ty další nemohou kvalitativně přiblížit. Mexické Narcos už je tak pro mě spíš další z řady drogových kriminálek, a jednotlivé příběhy narkobaronů už mě nedokázali tolik vtáhnout. Kvalita zpracování stále zůstává na solidní úrovni, ale jakoby se toto téma prostě už postupně vyčerpávalo. ()

Reklama

mclenin 

všechny recenze uživatele

Mexická jazda série Narcos ideovo nadväzuje na svojich starších súrodencov a formálne sa nesie v duchu predošlých troch sérií Narcos originu, čo z nej činí stále kvalitný seriál, z ktorého doslova sála exotická atmosféra južnej, resp. strednej Ameriky. Ubudlo však historických dokumentárnych "footage" vložiek, ktoré dodávali pôvodnému seriálu punc "opravdovosti" a dej je miestami "vleklý", čo môže byť spôsobené aj menej bohatou históriou života F. M. Gallarda v porovnaní s Escobarom. Tvorcovia si však zvolili zaujímavý spôsob rozprávania príbehu, preto môžeme túto sériu považovať len za odrazový mostík (?) k druhej, prípadne ďalším sériam, ktoré majú potenciál ísť kvalitatívne nahor. Pri porovnaní s predošlými sériami Narcos je podľa môjho názoru táto zatiaľ najslabšia, čo z nej však automaticky nerobí zlý seriál - právne naopak, latka je nastavená stále vysoko. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

První sérii neblaze poznamenal jednak kolosální castingový přešlap (obtloustlý agent DEA Camarena aka Kiki, kterého hraje Michael Peňa, má asi tolik charizmatu jako Erbenův Váleček, blahé paměti), dále nevýrazné herecké výkony několika desítek nových postav a pak také řada nelogických scénáristických lapsů, nad kterými divák může jen kroutit hlavou (do očí bijící je společný zásah s armádou, při kterém agenti DEA zmateně pobíhají sem tam v křížové palbě oblečeni stejně jako Mexikánci, proti kterým armáda zasahuje, pouze s pistolemi a navíc bez neprůstřelných vest(?), o postupném zabití dvou vlivných gaunerů bez jakýchkoliv důsledků či odplaty nemluvě. Ve druhé řadě se však s příchodem nového agenta DEA s hodně neortodoxním přístupem k vyšetřování série k-o-n-e-č-n-ě pohne žádoucím směrem: přibývá akce, napětí, zápletek i nečekaných zvratů, a tak z původně zamýšlených tří jsou to nakonec čtyři hvězdy. On-line update: poslední tři díly jsou takový mazec, že je to opět na plnou palbu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jelikož jsem původně čekal,že Mexické Narcos naváže tam,kde skončila třetí řada celkem dlouho mi trvalo,než sem si na tohle nové prostředí zvyknul.Pořád to sice bylo docela brutální s neodolatelným retro lookem,ale v prvních několika dílech to byla zároveň i nuda,což bylo po předchozí smršti zklamání.Naštěstí se ale poté všechno rozjede a svým starším bratrům tak poměrně zdatně konkuruje.Sice mi ke konci nebylo všechno úplně jasné,ale jsem rád že bude další řada,která bude doufám ještě lepší...80% ()

Galerie (301)

Zajímavosti (46)

  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „Duelo De Valientes“ od Conjunto Hermanos Flores. V 7. minutě hraje „White Lines“ od Grandmaster Flash & Melle Me. Ve 12. minutě hraje „Que Me Toquen Las Golondrinas“ od Loli beltrán. V 17. minutě hraje „Take Me Up“ od Matrix. V 53. minutě hraje „Imposible“ od Agustina Lara. V 58 minutě hraje „Se Perdio El Pescador“ od Benjamina Caussora. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje ve 17. minutě, je „Tiahuanaco“ od Alfredita Linarese. Ve 26. minutě hraje „Amor De Mis Amores“ od Agustina Lara. Ve 41. minutě hraje „Mamá Ven A Sentarte Aquí“ od Diega Verdaguera. V 62. minutě hraje „Corrido A Felix Gallardo“ od Los Jilgueros Del Pico Real. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno