Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer 2
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Diego Luna, Scoot McNairy (vypravěč), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (138)

bararich8 

všechny recenze uživatele

Více než důstojné pokračování narkojízdy Netflixu. Potěší občasné mihnutí postav z Kolumbie a nová krev taky představila velice slušné herce. Příběhově to možná není taková divočina, ale jde zde spíše o osobní rozbroje a msty. Felix je pěkně bezcitný parchant, ale dobře mu to myslí, to jsem úplně docenil až v úplně poslední scéně. 4,5* ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S1 4/5. Lunův Felix sice není Mourův Escobar a parta z Cali byla taky jinde, ale pořád jsou to Narcos s tím svým vtahujícím doku-stylem vyprávěním a že vyprávět je teda co. Takže hodně fain spin-off..prequel..(nebo možná něco ještě jiného?) s vrcholem v pátém díle. U toho jezírka s hrochy mi bylo hodně fain. ()

Reklama

decouble 

všechny recenze uživatele

S mexickými Narcos mám dva problémy. Prvním je romantizace antagonistů, která je vidět hlavně v třetí sezoně u Amada C. Fuentese. Na druhou stranu jeho závěrečné úsilí o únik ze systému, který spoluvytvářel je sympatickou snahou načrtnout alespoň trochu problém větší a zásadnější. Tím problémem je absolutní nedostatek sebereflexe amerického pohledu na "drogovou válku". Tuhle perspektivu zosobňuje zabejčený agent Breslin, který prostě stále půjde po krku nějakýmu narcobaronovi a když se jim ho podaří sundat, půjde po krku dalšímu, aniž by si uvědomil, že nebojuje s lidmi, ale se systémem, který USA spoluvytváří a nikdy nemůže porazit. Ke cti budiž, že v závěreční epizodě si Breslin alespoň přizná, že "drogy válku zatím vyhrávají". ___ V tomhle mimochodem byla skvělá třetí sezona origninálních Narcos, který nabízela na "drogovou válku" cyničtější perspektivu charimastickýho agenta Peni (Pedro Pascal). ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Aneb jak hypícký zkuřka k matroši přišel. Pořád ještě veselá a hravá záležitost, ovšem několik výhrad bych si dovolil předestřít. Právě nyní a zde. Tak! Napjatí jako šlachy? Už to bude.... už to bude.... a je to tůůůů! Kulyk projeví svůj názor. Burzy v napětí, fanynky spontánně ovulují, Žentour vyráží na oslavné turné. - Felix osciluje jen a pouze mezi dvěma polohami. Prohnaný kmotr a přizdisráč, co se studem nedokáže podívat lidem do očí. To je poněkud plochá figurka, nemyslíte? A ten Kikit jeden, Camarena, který ve skutečnosti rozhodně nebyl Jiskrou jasnou a Timurovým odlitkem, by zasloužil típnout hned po úvodních titulcích prvního dílu, protože.... vylhané Dušíny nikdo nerad. Celé dílo je poněkud nesoudržné, a to více, než je i u seriálu vhodné. Vidíte, málem bych zapomněl - Rafan ,,kár" Quintero mohl taky dostat do vínku nějakou snesitelnou mrdnu, a ne strašidelnou Tessu. Ale! V rámci akce rozjezdy pro hvězdy se, jak pevně věřím, můžeme těšit na lepší příští. Guzmáne, pojď k nám. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová série jako by už trochu ztrácela tu beznadějnou ďábelskou brutalitu a spád sérií předchozích a až příliš často sklouzávala do zdlouhavých a (zvrhle) rutinních konverzaček zpestřených občasnými "cool" dějepisnými ponaučeními a nějakým tím příležitostným pif paf. Výběr hlavních hrdinů nebyl možná úplně nejšťastnější - hlavní padouch po většinu času vypadal trochu jako vyplašený František Filipovský (který ze začátku ani nenaspořil na pár bodyguardů) a chudák agent Kikina připomínal spíše nějakého dobrosrdečného indického strýčka z rodinné pohádky. Trošku se to rozeběhlo v posledních dvou dílech, ale vítr do plachet už úplně nedohnalo. Holt Moula je Moula a když se tam v jednu chvíli na moment nečekaně objevil, hned to trošku nabralo temné grády ... Dost nesnesitelné bylo to nepřetržité hulení každé z postav mužských i ženských - chvílemi jsem měl pocit že ten kouř mi prolézá už i z monitoru :) Šokující reflexí smutné a stěží uvěřitelné zvrácenosti části naší civilizace tohle všechno však bohužel zůstává... Jihoameričtí divoši jsou opravdu hodně šílení. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (46)

  • Písnička, která hraje na diskotéce, je „Pop Muzik“ od M. Ve 31. minutě hraje „Dame Amor“ od Chila Escobeda. Z jukeboxu hraje „Presente Y Pasado“ od Chila Escobeda. (Duoscop)
  • Na oslavě hraje „Smalltown Boy“ od Bronski Beat. Když schází Félix (Diego Luna) po schodech, tak hraje „Edge Of Seventeen“ od Stevie Nicks. (Duoscop)

Reklama

Reklama