Reklama

Reklama

Když andělé spí

  • Španělsko Cuando los ángeles duermen (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavný hrdina cestuje večer z práce domov uprostred ničoho, aby stihol narodeniny svojej dcéry a únavou zavrie na pár sekúnd oči, ale nešťastnou náhodou zrazí opitú tínedžerku, ktorá sa motala pri ceste. Problém nastane, keď sa objaví jej kamarátka a hlavnému hrdinovi zostávajú iba dve možnosti. Priznať sa a ísť do väzenia, alebo zabiť obe a zachrániť rodinu... (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (18)

honajz 

všechny recenze uživatele

Ta pointa je sice hezká, ale na tu to nemuselo mít hodinu čtyřicet. Je to prostě příběh jak z nějakého černohumorného seriálu se thrillerovými prvky, jako byly třeba Černá sanitka, Černí andělé nebo Okno do hřbitova. A 40 minut by na to úplně stačilo. Jinak ta scéna v řece, jak ji furt znova a znova nahání, už mi přišla fakt směšná, nechtěně. Nu a ponaučení z filmu zní - ženy, pokud chcete, aby váš manžel byl častěji doma než v práci, tolerujte mu jednu neškodnou vraždičku. Sice je otázka, z čeho pak zaplatíte barák, ale důkazy v ruce proti němu k případnému vydírání máte vy. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek jede z práce na narozeninovou oslavu své dcery. Jelikož je unavený a nesvítí mu jedno světlo (někdo mu ho naboural a ujel) tak srazí jednu štětku a lesbu (soudě podle chování) zrovna, když ji chce odvézt do nemocnice narazí na její lesbickou kamarádku (soudě podle toho, že jí vadili chlapi) , která ho chce udat policii on naopak nechce sedět. Nadprůměrný thriller, který by se klidně mohl i stát , který, ale v jednu chvíli nabídne možnost, že to nebyl on kdo ji přejel, ale někdo jiný. Škoda, že se to nepotvrdilo pak by se mě líbilo ještě více. P.s. 1 Ti chlápci byli dobří týpci navíc nejspíše jelikož půjdou do vězení asi si tam fakt budou leštit klobásy jejich slova :- ) P.s. 2 S tím chováním té ženské se divím, že jí natáhl až na konci já bych jí natáhl už tak po 20 minutách. Díky za titulky pozorovatel ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Parádní Španělský peklo, film, ve kterým je všechno na ruby. Celý film visí ve vzduchu otázka, kdo je vlastně agresor a kdo je vlastně oběť?! Nevím, nepamatuji si, kdy naposled jsem u filmu cítil tak zajímavou a spletitou změť emocí. Kdy jsem si vyloženě přál smrt obětí a fandil agresorovi, který vlastně ani není zloduch, jen má kurevsky špatnej den (tedy spíš noc). Mohlo by to být trochu líp zahraný možná, některý postavy mi byly TAK STRAŠNĚ nesympatický a nepříjemný, že to ve mě fakt probouzelo úplnou nenávist a nechuť vůči nim. Jenom je otázka, kolik moc to hrály, nebo takový jsou i v reálu. Napínavý, temný, uvřeštěný, agresivní, Španělský ... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Španělé přichází s dalším mrazivým a nepříjemným Thrillerem! Hlavní hrdina cestuje večer z práce domů uprostřed ničeho, aby stihl narozeniny své dcery a únavou zavře na pár sekund oči, ale nešťastnou náhodou srazí opilou teenagerku, která se motala u cesty. Problém nastane, když se objeví její kamarádka a hlavnímu hrdinovi zbývají pouze dvě možnosti. Přiznat se a jít do vězení, anebo zabít obě a zachránit rodinu. Velmi nezáviděníhodná situace, kterou Španělé zvládají s mrazivou atmosférou. Napínavé, bezútěšné, poměrně nepříjemné a byť to nepráská zvrat za zvratem jak je u Španělů zvykem, tak i tohle je velmi slušná podívaná. 7/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si unavené hovado sedne za volant a nezviklají ho ani poldové. Germán sice o sobě tvrdí, že je hodný člověk, ale není, je to ulhaný hajzl. A pochybuji, že by se našel divák, co by s ním sympatizoval. Já tedy čekal, kdy ho konečně čapnou. Nu a děvenky...škoda mluvit, a tak jedinou kladnou postavou tu zřejmě byla malá Estela, o níž se ale zase toho divák tolik nedozvěděl, aby ji mohl hodnotit. Solidně natočené, po formální stránce není co vytknout. A ten konec...vážně? Nu ano, protože v tu chvíli už nešlo o film, nýbrž o skutečnost, takže o nějaké spravedlnosti není řeč. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno