Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Kvůli výkyvům počasí a s nimi spojenými změnami tlaku, teplot a rosného bodu došlo k tomu, že dnešního dne boduji značně vysoko. U filmu The Informer se mě navíc zmocnilo téměř nadšení nad tím, že se po čase zase objevil snímek, jehož děj se odvíjí v šedé zóně- hodní nejsou vlastně až tak hodní a zlí nejsou až tak zlí, až na ty, kteří jsou. Takže jsem dostal záležitost s výbornou akcí a ještě propracovanější manipulací, s kvalitním hereckým obsazením, všudypřítomnou ruskou mafii navíc nahradili Poláci, a to by jistě ocenil i Patryk Vega. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jediné, co tady působí trochu neotřele, je prostředí polské komunity, ale absence autorské invence mi vlastně ani nevadila. The Informer je čistou sázkou na jistotu a pokud chcete poctivě natočenou a slušně zahranou kriminálku, není v tomto případě co řešit. Kinnaman si i tady odehrál to svoje a záda mu celkem spolehlivě jistila Rosamund Pike, takže ani co herců týče si nestěžuji. Bavil jsem se. 70% ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Atmosféra filmu je dobrá, napínavá. Nechýba napätie a množstvo intríg, ale v konečnom dôsledku zostal pocit, že chýba poriadna zápletka. Vývoj postáv viazne, najmä čo sa týka jurisdikcie a konečného riešenia. Akoby to chcelo kamsi pokračovať... Konanie a rozhodnutia hlavnej postavy boli divné, asi bolo cieľom, aby podporili obsah príbehu. Na hudbu, kameru ani strih sa nebudem sťažovať. Slabina bola v príbehu. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Keď v New Yorku existuje Malá Čína, tak logicky musí existovať aj Malé Poľsko. S ultra drsnou drogovou scénou, na ktorú dohliada Generál. Už táto situácia mi trochu udrela do očí, ale na film národnosť nemá vplyv, mimo toho, že rozumieme, čo si mafiáni mrmlú popod nos. Inak ma na filme veľa nezaujalo, aj napriek výbornej filmárskej práci. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná historka, ještě ke všemu takového toho ublíženeckého charakteru - vyjebává s ním polská mafie, vyjebává s ním policajtka, která mu slíbila ochranu (i jeho rodině), a manželku má tak blbou,že když jí řekne, aby zmizela i s dcerou, tak ta schválně jezdí kolem domu, aby ji mafiáni vyhmátli. Se divím, že jí spíš nedal před držku, náně blbé. Ve vězení jsou zase všichni proti němu a chtějí ho zabít, ale on se nedá, svou blbou blonďatou manželku miluje až na půdu. Co je na tomhle herdek precizně vystavěného? Prostě jeden ojebávaný proti všem a buď vyhraje, nebo prohraje, no other way. Nuda, fakt. A btw, docela se divím, že té policajtce, co ji hraje Rosamund Pike, taky nějak za odměnu za ten podraz nezkrášlil ciferník. Jinak Clive Owen se tady sotva objeví. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama