Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

Fr 

všechny recenze uživatele

„pohřběte ho! je to rozkaz!...“ /// Béčkovej příběh – bez hluchejch míst. Se divím, že tady herecky štěká Clive Owen, ale taková už je asi doba. Týpek, co sedl federálům na lep - Joel Kinnaman, není špatnej. Už jsem si na něj zvykl třeba v Robocopovi (nebo ve Snadnejch prachách). Vobčas se tady vykecávaj, ale dá se to přežít… pak začne přituhovat a je to drama jako prase. Až extrémní. Prostě snažej se vo sto šest, abych byl nasranej na konkrétní lidi. Jsem! Pak už pro jistotu přeháněj všechno…. Takovej kraťoučkej „Útěk z vězení“. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „Three Seconds“, kterou v roce 2009 vydalo duo Anders Roslund a Börge Hellström, neznám. 2.) Nevím jak vysvětlit starý, aby dělala co jí řeknu. 3.) Thx za titule „ doummais" a "titmanos“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Chytře vystavěných, sysluplných, kulantně obsazených, skvěle sehraných a nehtohryzně odsejpajících akčních napínačů je jako ekonomických migrantů z Monte Carla. A když už se nějaký konečně objeví, pošle jej zdejší klubík přechytřelých olupených Majákových honičů a liga mentálně atrofovaných pětkovačů Assvendžrů do modrých čísel dřív, než byste řekli „nevkusnýpičus“. Tudíž je nejvyšší čas, aby začali v ešopech nakupovat i soudní heterosexuální diváci, sledující pohyblivé obrázky kvůli prostého zabavení se, a nikoliv aby si tu pak mohli rozumbradicky třít šikanovaná ega nebo kompulzivně ožužlávat hračky od Hasbra. Nechtějte mě vyděsit, že bydlím v Mumulendu! Očekávám další průměrné známky za technické provedení i umělecký dojem čtyři a výš, protože jestli už vás nerozptýlí mocno kurwujonca mafia państwowa, zepsute gliny, rozkokošní mukli nebo žužu Žoel, tak pokud nejste totální buzny, užijete si alespoň dvouhodinové přemítání o tom, co všechno by se dalo vyvádět uprostřed sendviče mezi Armádní Ančou a paní Štikovou. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Burn him!“ Drsné, cynické a do lecter-leonovské finty i uvěřitelné krimi drama, jenž ve své napínavosti těží z tenkého ledu infiltračních aktivit. Krtek Kinnaman snažící se překročit svůj herecký stín, Rosamunda zatížená dilematem, good cop Common dávající si na čas i podlý kravaťák Owen odvádějí ku prospěchu věci lehký nadstandard. Vrstva časopisů na ledvinách jako ochrana proti férovým bodným atakům v kriminále? Prima brnění, věděli to už čínští vojáci ve starověku.. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dobré, ale mohlo být vynikající, protože všechny předpoklady byly na místě. Charizmatičtí klaďasové, neokoukaní a patříčně úlisní záporaci, syrové vězení, působivě autentické, zrnité filtry, zemitá režie, zkrátka vše na svém místě pro kvalitní street krimi drama. Bohužel druhá polovina pomalinku, polehounku klouže svojí přehnanou nápaditostí a rafinovaností z drsného dramatu ve stylu Shot Callera do typicky nastavované (a předvídatelné) hollywoodské produkce s více a více nepravděpodobnými situacemi a zvraty. Na druhý film Di Stefana ale rozhodně slušné a dávající naději, že další filmy budou podobně dobré, jako třeba ty od Zahlera, specialisty na krimi dramata s těmi správnými chlapáky a se scénáristicky dotaženými finále. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Až tě uvězní, jak si Generál přeje, sestavíš seznam všech vězňů a dozorců, kteří pro ně pracují. Každý z nich bude hřebíkem, kterým toho parchanta přibijeme na kříž. Tak co, jdeš do toho?“ - „Budu hádat. Když to poseru, jsem v tom sám, co?“ - „Neposer to.“ A s takovou radou nad zlato má jít člověk do lochu, kde může být jednomu až příliš horko…Když se podělá akce, při které umře policista v utajení, Pete dostane jen jednu možnost, a to odsedět si „svůj“ průser a pracovat pro obě strany, tedy FBI i drogový gang. Jenže co když se nedůvěryhodná pojistka vypaří jako pára nad hrncem a všechno se obrátí proti němu? Vzhledem k tomu, že filmů s podobnou tématikou jsem viděl už celou řadu a mnohé z nich byly (snad s výjimkou vydařených hrátek ve strojovně) nápaditější, soustředil jsem se alespoň na herce, jakože hlavní hrdina je sympaťák, kterému jsem fandil po celou dobu. Což ale zrovna zde tak úplně nestačí, zvlášť, když můj dojem hodně sráží naivně ušlechtilé chování jistých postav, kterému uvěřit nedokážu. Lepší 3*, víc ani ťuk. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama