Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Kvůli výkyvům počasí a s nimi spojenými změnami tlaku, teplot a rosného bodu došlo k tomu, že dnešního dne boduji značně vysoko. U filmu The Informer se mě navíc zmocnilo téměř nadšení nad tím, že se po čase zase objevil snímek, jehož děj se odvíjí v šedé zóně- hodní nejsou vlastně až tak hodní a zlí nejsou až tak zlí, až na ty, kteří jsou. Takže jsem dostal záležitost s výbornou akcí a ještě propracovanější manipulací, s kvalitním hereckým obsazením, všudypřítomnou ruskou mafii navíc nahradili Poláci, a to by jistě ocenil i Patryk Vega. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Príliš dlhé na americky thriller, málo atmosferické na anglickú krimi. Taký hybrid, ktorý síce nepoteší, ale neurazí. Nešiel som do toho s nejakým očakávaním, ale film o Polákoch a ich drogovom biznise, do toho nejaká ta basa s gangmi a nevraživosťou. Poviem to tak, dokázalo to udržať moju pozornosť. Kučeravá Armas síce nevyužitá, o to viac sa na ňu teším v bondovke, Rosakunda zase klasicky bez emócie. Chcel by som vidieť niekedy film, kde by sa Common naštval alebo usmial alebo urobil aspoň dačo. Už je skoro ja Affleck. Celkovo v pohodičke film, ktorému ale chýbali kľúčové atribúty na lepšie hodnotenie. 2 z 5 ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Až tě uvězní, jak si Generál přeje, sestavíš seznam všech vězňů a dozorců, kteří pro ně pracují. Každý z nich bude hřebíkem, kterým toho parchanta přibijeme na kříž. Tak co, jdeš do toho?“ - „Budu hádat. Když to poseru, jsem v tom sám, co?“ - „Neposer to.“ A s takovou radou nad zlato má jít člověk do lochu, kde může být jednomu až příliš horko…Když se podělá akce, při které umře policista v utajení, Pete dostane jen jednu možnost, a to odsedět si „svůj“ průser a pracovat pro obě strany, tedy FBI i drogový gang. Jenže co když se nedůvěryhodná pojistka vypaří jako pára nad hrncem a všechno se obrátí proti němu? Vzhledem k tomu, že filmů s podobnou tématikou jsem viděl už celou řadu a mnohé z nich byly (snad s výjimkou vydařených hrátek ve strojovně) nápaditější, soustředil jsem se alespoň na herce, jakože hlavní hrdina je sympaťák, kterému jsem fandil po celou dobu. Což ale zrovna zde tak úplně nestačí, zvlášť, když můj dojem hodně sráží naivně ušlechtilé chování jistých postav, kterému uvěřit nedokážu. Lepší 3*, víc ani ťuk. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Byl by to docela slušný film kdyby Kinnaman jako by nepřešlapoval na místě.Buď ho brzdila režie anebo fakt nevěděl jak má hrát.Po delší době opět film ,který na mě dělal dojem, že režisér ani nebyl přítomen.Pike už jsem ve filmech potkala několikrát ,ale ona rozhodně není akční herečka.Umí si ji někdo představit ,že si to s někým rozdá na place v bitce?Já tedy ne. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Zapliesť sa s poľskou mafiou, federálmi a NYPD je poriadna smola a ak máte rodinu je to defacto rozsudok smrti. Hlavný hrdina hrá vabank a okolnosti i ľudia, ktorých považoval za spojencov nad ním zlomili palicu. Inými slovami sú to vypočítaví hajzli, ktorí si nechcú zašpiniť ruky keď sa namočia do "prúseru". Ak však nemáte v hlave piliny, máte tú správnu motiváciu a kúsok zaslúženého šťastia, je aspoň malá pravdepodobnosť, že z tohto srabu nejakým zázrakom vyviaznete živý... Napínavý policajný triler pri ktorom som po nesmierne dlhej dobe držal hlavnej postave všetky palce a prežíval som s ňou až fyzicky nepríjemné pocity úzkosti z udalostí, ktoré sú neodvratné. To všetko s perfektne a presne obsadenými hercami, pomerne inteligentným scenárom a atmosférou, ktorá hustla každým okamihom. Za štyroch poctivých práskačov. (28.5.2021) ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama