Reklama

Reklama

Pomsta

  • Velká Británie Avengement
Trailer

Obsahy(1)

Během propustky z vězení za účelem návštěvy umírající matky v nemocnici zločinec Cain Burgess (Scott Adkins) unikne svým dozorcům a mizí v ulicích Londýna. Jde o epickou cestu krve a bolesti za dosažením vytoužené pomsty na těch, kteří z něj udělali chladnokrevného vraha. (kukkik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

InJo 

všechny recenze uživatele

Retrospektivní wannabe ritchieovská revenge gangsterka se Scottem Adkinsem? Ano, a kupodivu to funguje velice dobře! I když asi největším překvapením je, že je to fajn podívaná i ve scénách, v nichž Adkins (imho stále ve vrcholné formě) nikoho neukope k smrti (bitky mají celkově vysoký standard, všechny jsou přehledně nasnímané, brutální a krvavé). ;-) Prosil bych vícero podobně potěšujících direct-to-video béček! 70 % ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Keď nerátam sériu Undisputed, tak sa jedna s prehľadom o najlepší Adkinsov film. Príbeh je pomerne jednoduchý a aj tu hraje rolu pomsta, tak ako u väčšiny jeho filmov, no tento krát film začne v polke a prostredníctvom flasbackov sa nám postupne odhaľuje čo sa stalo. A práve tým je tento film odlišný od jeho predošlých. Navyše mu tato rola extra drsňáka veľmi sedí a akcie sú v jeho podaní opäť lahodne a záver je brutálny masaker. 75% - 4* ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Kvalitní akční béčko se Scottem Adkinsem. Celý příběh je o pomstě a my vše postupně začínáme chápat. Přesto, že je celou dobu jasné, kam film směřuje má na konci celkem zajímavou pointu. Akce je špičková a je jí tam dost. Scott sice občas dostává na frak, ale nevzdává se. Bitky jsou jak ve vězení, tak mimo něj. Určitě stojí za vidění. Hraje tam melodie z filmu Profesionál. "Já vás nemůžu pustit." ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Avengement vypadá jako tuctové béčko, ale kupodivá má dovedně podávaný příběh se silnou atmosférou a hlavně boží špinavé bitky. Moc lepších hospodských rvaček jsem neviděl. Jako bonus se občas ozve náladový hudbební motiv, skládající poctu mistru Morriconemu. Tenhle film klame tělem a stejně jako Scott Adkins, i on v sobě skrývá ryzí kvalitu. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Trošku to přeženu, ale pro mě osobně takových Osm hrozných druhé, možná třetí cenové. Pokud se tohoto příměru budu držet, řeknu to asi takto. Když do takové hospody půjdete v riflích, pohodlným a volným triku, objednáte si řízek nebo třeba guláš s knedlíkem budete většinou spokojeni. Zkrátka dostanete co jste čekali. A to samé platí tu. Konverzačka v baru s nejdrsnějším Scottem jakýho pamatuju. V průběhu skládáte dílky mozaiky a čekáte na finále. Když to skončí, klidně necháte tomu protivnýmu výčepnímu něco navíc. Protože jste se toho řízku vlastně parádně přežrali. 80 procent v rámci ranku. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje nezkrácený sestřih filmové scény, která byla ve filmu kratší. (Rominator)
  • Film se celý kompletně natočil ve Velké Británii. (herr_carter)
  • Když je Cain (Scott Adkins) u výslechu, tak policista, který s ním vede hovor, má orosený obličeji. Na konci výslechu má ale obličej suchý. (Duoscop)

Reklama

Reklama