Reklama

Reklama

Tumbbad

  • Indie तुम्बाड
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Projížděl jsem si externí harddisk a narazil na Tummbad. A nakonec se z toho vyklubala povedená hororová Fantasy, která nabízí příběh z indické mytologie. Příběh, nápad, zpracování a celkovej vizuál hodnotím pozitivně. Největším mínusem jsou někteří herci. Ale co. S chamtivostí leda pojdeš a já v tomto případě chamtivej nebudu a tu čtvrtou byť slabší hvězdu dám. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

V jádru relativně fajn pohádkovej horor s několika fakt cool motivy, vyvážený notnou dávkou tradičního indického cringe a ne-úplně úmyslného humoru. Masky skvělý, kamera taky, ale skrz scénář, písničky (wtf?) a otřesný herecký výkony v mnoha scénách neskutečně face-palmový. A za CGI by tvůrci zasloužili spolykat tři dávky toneru do brother tiskárny. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Být nenažraný a zahrávat si kvůli tomu s mocnostmi pekelnými, to se nevyplácí ani u nás. Takže po stránce příběhové je to pohádková šablona. Pokud dojde na hororové prvky, tak se je na co dívat. Babka je fajn, vizualizace démona také a své odvádí i prostředí chrámu. Nicméně všechno ostatní je takové nijaké, což platí zejména pro postavy, kterým jsem nemohl přijít na chuť. Neurazí, nenadchne. 50% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Vinayak Rao (Sohum Shah) se v roce 1933 po patnácti letech vrací do Tumbbadu, protože nemůže zapomenout na poklad, který má být schovaný v Sarkarově panství... Příběh měl velmi silný závěr, který se povedl. The world has enough for everyone's need, but not for everyone's greed. -Mahatma Gandhi ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

90% času je otravné utrpenie; ako sledovať nejakú telenovelu z počernejšej osady a tých 10% sú solídne hororové výjavy / momenty, ktoré ukazujú, že by z toho mohlo byť pekný, atmosférický 15-minútový kraťas. Vizuálne fajn, ale inak na zabitie. Indických hororov som zo 20 videl, ale z toho pozerateľné boli možno dva, takže pokiaľ ma nabudúce nepresvedčí hneď trailer, už na ne kašlem. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Dedina Tumbbad spomínaná vo filme je skutočná. Je to malá obec nachádzajúca sa na brehu rieky Jagbudi v okrese Ratnagiri, v divízii Konkan, v štáte Maharashtra. Obec je vzdialená asi 100 kilometrov od prírodnej rezervácie Koyna. (Sunwheel)

Reklama

Reklama