Reklama

Reklama

Věděli jste, že globalisté dávají do jídla chemikálie, aby z nás udělali gaye? Že Dakota Bob je démon z pekla a že Měsíc není skutečný? Zjistěte, co nechtějí, abyste věděli, na #TruthCon! (Prime Video)

Recenze (24)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám problém s těmito hodinovými díly, kde se toho moc nestane. Frenkieho chtějí více polidštit, ale v rámci "drsné" Bandy to má spíše opačný efekt a jeho románek mě absolutně nezajímá. To samé mohu říci o zbytku Bandy, která dělá neustále to samé dokola se stejným výsledkem se stejnými problémy v týmu - bohužel se to nikam neposouvá. Škoda, že je to postavené na nich a ne na Sedmičce. Homelander, Deep, A-Train a ostatní mají daleko více vrstev k prozkoumání. A vysvětlí mi někdo tu pitomou scénu, kdy lidi od Homelandera mají Bandu zase na lopatách, míří na ně zbraně a oni z toho zase vyváznou? To je furt dokola. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jak se stalo, že měli Mazel Tov vedle až fašistický skupinky konspirátorů, ale kurva, ono to nevadí! Tohle jsou The Boys! Tohle minimum násilí bohatě stačí a spíše soustředění na dějové linky a psychologické vývoje postav tomu prostě dodávají to správné. A kdo si stěžuje, že banda nemá týmového ducha, fakt jste si mysleli, že takováhle skupinka vydrží bez konfliktů až do sladkého konce? (naopak nám hezky ukazují, kam se to bude ubírat) ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Homelander sa snaží spropagovať svojho syna ale naráža na vlastnú pominuteľnosť s ktorou sa nehodlá zmieriť. Butcher prezradí bande svoj zdravotný stav. Banda sa vydáva Truthcon aby tam skompromitovali novú Homelanderovu chránenkyňu a dostávajú sa do problémov. Deep sa dostáva na koňa a Atrain zdá sa nie je až taká sviňa ako sa zdalo. Prevedenie: Časť sa nikam neposúva ale stavia nám do popredia o čo vlastne v tejto sérií pôjde (a nie nie je to to homosexuálny vzťah nášho malého frantíka) a síce o generačný cyklus, ktorý Homelander neustojí a o Butcherovu záchrannú akciu dieťaťa, ktoré o to zdá sa nestojí. 78% ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi, že ve 4. sérii seriál chvílemi vykrádá sám sebe. Točí se to v bludném kruhu a chvílemi je to furt to stejné dokola. Naštěstí seriál trefně zobrazuje rozdělenou americkou společnost, která dokáže uvěřit kdejaké blbosti (platí to i na nás). Může přijít se skvělou bitkou a nechutným wtf momentem v sauně, ale už jsem asi tak namlsaný z předchozí série, že mi to už prostě nestačí. Naštěstí už to bude jenom lepší. Celkově se mi ale epizoda moc nelíbila, ale co je "špatná" epizoda u Boys, je nadprůměr všude jinde. Takže za mě  lepší poctivé 3 hvězdy. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uběhly dva díly a nestalo se v podstatě nic. Banda jen žvaní o blbostech, řeší osobní krize a hádá se. Úplně se vytratil týmový duch a napětí, pro které jsem hltal první dvě řady. A přes to vše je nejhorším dílkem skládačky zatím Sister Sage. Herečce asi nikdo neřekl, že na to, aby hrála nejchytřejšího člověka na Zemi, to nestačí mít napsané ve scénáři, ale musí i tak působit. Což je fakt neděje. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama