Reklama

Reklama

Banda - Série 4 (2024) (série)


U nás rudý prapor stále vlaje (S04E03)

(epizoda)
  • USA We'll Keep the Red Flag Flying

Letos v prosinci zažijte ve VoughtCoin Aréně příběh Vánoc tak, jak má být vyprávěn... na ledě! Vought představuje Vought na ledě! Vstupenky jsou již nyní k dostání na VoughtNaLede.com! (Prime Video)

Recenze (16)

Malyszs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No... Jakožto hardcore fanoušek The Boys jsem lehce zklamanej. Je to over all celkem good, má to všechno, co by to mít mělo, jen je to všechno o level níž, než 3. série. A přibyla tady spousta zbytečných sraček, který to kazí... Hlavně takový klišé situace, kterým se The Boys vždycky buď vyhnuli, nebo to zaobalili do nějakýho neskutečně funny vtipu. Nejvíc mě serou zbytečně over the top situace, který musí všichni přežít, i když to nedává vůbec smysl. ZBYTEČNÝ. Celou první sérii se Homelanderovi vyhýbali obloukem. Doslova když byl v okruhu 5km, tak museli pozastavit úplně cokoliv, protože by všichni pochcípali. Tady Hughie Homelanderovi prostě uteče (pak mu teda s tím útěkem někdo pomůže, ale still), a Homelander po něm pak ani nepátrá. Nejde mu zabít rodinu, nejde zabít nikoho. Nechá to být. Kromě toho je to ale fakt dobrý. Politika, vztahy (Frenchie mě teda překvapil, ale vyklubalo se z toho dobrý dilema), vtipný to je, všechno super. Linka se Sage je top. V The Boys byl fakt, že lidi jsou ovce co uvěří každé sračce, vždycky velkou součástí děje. Udělat z toho hlavní zápletku, to byl nejlepší nápad co mohli tvůrci dostat. Lidi jsou prostě totálně vymaštění kokoti. Truth con byl jedna z nejgeniálnějších věcí, co jsem kdy viděl.  Pokud se v dalších dílech zlepší tyhle naprosto zbytečný hovadiny, bude 4. série totálně nařachaná. Potenciál tam je neskutečnej. Ale na první a třetí sérii už to mít po tomhle startu asi nebude (možná). Lepší než druhá bude určitě. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Butcher si pomalu získává Ryana skrze gaming (BATTLE REQUEST "DontBACunt"). Později se setkají in person na fotbálek a good ol chatta. Fakt, že umírá mu hraje u soucitného Ryana do karet, což je nakonec pohoda, protože, v Butcherově cunt-stylu, mu nedělá problém udělat sušenky, tak jako dělala Ryanova máti, aby mu je řízl něčím, co ho má uspat (Joe Kessler), aby ho mohl unést, nicméně na to nedojde, protože do sušenek Butcher "dal moc cukru" a tak je nakonec vyhodí... jeho vztah k Ryanovi, k "části ženy, kterou miloval" tak je vystavována zatěžkávací zkoušce, jako vždy. Ashley je postupně vytlačovaná Sage, nuda. Noir spí na zasedání, funny. "You have got to be fucking kidding me. Is Noir sleeping?" "Mm-hmm." "Oh, shit! Sorry, you guys. I'm narcoleptic." A-Train už konečně překlápí svoji povrchní, ponižovanou personu a chce udělat pro jednou věci dobře, smysluplně, a získává si tak sympatie. Deepův vztah s chobotnicí se prohlubuje. Firecracker vede proti Starlight letitou vendetu za to, že jí jako malá pomluvila a zničila kariéru. Mezitím Kimiko a Frenchie neustále pracují na tomtéž, Frenchie na svém nedořešeném vztahu s týpkem, do kterýho je hotovej, ale zabil jeho rodinu, takže, fakt, že s ním spí a pak myslí na to, že zabil jeho rodinu... ho tlačí on the edge, rehabce navzdory je zpátky - chlastá a fetuje... Kimiko mezitím, pokud není roztomile nevinná, se "vypořádává" (slovy terapie) se svou minulostí. "The therapist was right. I need to face my past. So I'm going to kill them all." Hughie (když se nehádá s máti, která ho opustila jako kluka nad svým v kómatu ležícím otcem - dodnes těžko uvěřitelná role někoho tak komicky vyhlížejícího jako Simon Pegg - který mimochodem v rámci vzhledu vypadá přesně jako Hughie v komiksu) a MM díky infu od A-Traina jdou špehovat Neuman (aka Mia Khalifa's sister) a Homelandera, nicméně Homelander se nasere a chce Hughieho vymazat z povrchu a tak po něm jde a vyhledí při tom půlku lidí zimního stadionu. Hughie je pak zachráněn A-Trainem. Pak se grupa setkává zpátky "in the office". Frenchiem počínaje postavy hodně ztrácí ze své předchozí struktury, jakoby byly jen povrchem a jedním traumatem definované figurky a po třech dílech si připadám, jakobych třikrát oběhl hřiště a byl na stejném místě. Nicméně, Homelander už se sebou opět mluví do zrcadla, na což jsem se těšil, tentokrát je to zrcadlo rozbité a člověk tam vidí hned 4 výrazy a myšlenkové pochody současně, díl pak končí Homelanderem, kterému je zadán úkol se definitivně zbavit svého "slabého" lidství tím, že půjde John (Homelander) zpátky na začátek. Jestli už i zde nenastane v dalším díle nějaký cracking full blaze moment, pak už nevím, rád bych viděl Homelandera totally fkin nuts... ne že by už nebyl, ale chtěl bych to vidět na steroidech, utržené ze řetězu. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět se potvrzuje, že epky bez Homelandera jsou poloviční. Ta postava je tak skvěle napsaná a především obsazená, že je zbytek osazenstva občas jen za křoví. A bohužel se to týká i Butchera, který je už třetí díl v jedné poloze. Obsahově jsme se zase nikam neposunuli, ale díky Homičovi to nuda nebyla. Nicméně....nepředvídatelný gejzír nápadů se tentokrát rozhodně nekoná. Vcelku už chápu, proč vypustili tři epky najednou. Až od třetí to začíná stát za to. ()

ReproBoy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak já to teda jako milovník tohodle seriálu napíšu. Nelíbilo se mi to. StarPlasticLight uplně příšerná a zachraňuje to jenom houmlendr. Asi se schválně rozhodli vypustit první 3 díly najednou, protože je to nic moc. Krypky ale umí překvapit a těším se na další díly. Ale od druhé serie jsou první tři díly čtvrté serie nejslabší. Sorry jako. Třetí díl byl o něco lepší, než předchozí dva. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Who wants their balls CRUSHED?!" ".....meeee". :) A-Train, tichy pomocnik. :) Z troch doterajsich epizod rozhodne najlepsia a to vdaka scenaru, ale i tak mi tam chybaju originalnejsie napady. Ono je to fajn prelozit obcas vtipnou brutalitkou, ale ked sa to naduziva je to poznat. Homelander "iduci na ZACIATOK" moze byt azda vskriesenim ducha serie. Snad to nepoondia. 65% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama