Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Síť věznic Vernon Correctional Services poskytuje osobám v naší péči citlivou nápravu a připravuje je na úspěšný návrat do společnosti. Vernon není vězení, Vernon je rodina. (Prime Video)

Recenze (25)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten díl byl parádní. Veškerá kritika je zástupná, protože to střílí do konzerv a dezinfa a dívat se do toho zrcadla není příjemné.  Já teda nikdy nebyl velký fanda Batmana, ale tady mi to místy přišlo až přes čáru, jak si to z něj střílelo. Tek Knight by měl super spinoff ala Peacemaker. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasičtí The Boys v tom nejlepším slova smyslu. Souhlasím s tím, že pokud někdo kritizuje zrovna tuhle epizodu, pak jde o snahu "maskovat" skutečnost, že si tvůrci dělají legraci z jeho názorů a ideálů. S čím naopak nesouhlasím je to, že daný díl příběh nikam neposunul, domnívám se, že se odehrálo několik momentů, které mají, respektive budou mít na další směřování děje hmatatelný dopad. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je poněkud zneklidňující, že mnoho fanoušků přitahuje právě ta vysoká míra násilí a perverze, která je v této epizodě opět vysoko. Na jednu stranu rozumím tvůrcům, že se snaží ukázat panáky v tom nejhorším světle, ale někdy se v tom až nezdravě vyžívají a popravdě mám za to, že tvůrci musí být podobně narušení jako třeba Tarantino. Což neznamená hloupí...jedním ze znaků psychopatů je vysoká inteligence. I proto se tento seriál nedá označit jen za ujetou úchylárnu. Ba naopak, je to dostatečně chytré a dějově zajímavé, abych se k fandům řadil taky. V této epce je namíchána porce prasárniček se zajímavými událostmi...Butcherovo "odhalení" do toho ovšem nepočítám... a je nakročeno k epic finále. I když...je zřejmé, že likvidace Homelandera proběhne až v poslední řadě...pořád je to "jen" americký seriál. Tak snad pro nás budou mít tvůrci v posledních dvou dílech připraveno něco víc, než přezbrojení Bandy před závěrečnou bitvou/řadou. Postav je za mě pořád zbytečně moc a v některých linkách se jen přešlapuje na místě. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla povedeně šáhnutá epizoda. Hlavní děj se o něco posunul, ale popravdě v této části jsme měli být již na míle daleko. Ředí se, a to významně. Chtělo by to už nějaké čistky, hrdinskou smrt nebo něco na ten způsob. A asi ideálně i konec seriálu. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál směřuje k tomu, co se dělo v komiksové předloze. Jsem tedy zvědavej, jak to zpracují, protože seriál se v mnoha věcech oproti předloze liší. Každopádně bude to epic...snad! ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sexually confusing episode. Spoilery >>>> Hughie se v převleku za Webweavera, což je něco jako perverzní verze Spidermana (dál to rozebírat nebudu), infiltruje nejdřív na party velkých zvířat (Homelander, Neuman), kde má nastražit štěnice a pak vylákat Tek Knighta ven, jenže ten ho postupně zavede do své pracovny a pak výtahem (ztráta signálu pro ostatní) uvede až do svého dungeonu, kde se nejdřív oddávají všem možným úleťárnám (výbava tam je něco), aby pak, po zjištění, že je to Hughie to vzali ještě na další level. Hughie si tam projde těžce traumatizující zkušeností, speciálně závěr, kdy chce Tek Knight do spoutaného a bezmocného Hughieho udělat díru a tu ojet. 'The Boys' jdou na rescue, přičemž MM zastřelí Sage (ta ho ale ještě stihne mentálně tak rozjebat, že mu to způsobí srdeční kolaps, ale A-Train MM zachraní), Sage se pak mozek sice regeneruje zpět, ale trvá to nějaký čas, takže je intelektuálně jako malé dítě a Homelander je na party, kde chce předvést velikým zvířatům svoji vizi, zesměšněn jako blb, který nerozumí vysoké politice. Neuman se chopí otěží za něj. Kimiko a Starlight na poslední chvíli zachrání Hughieho a začnou pak mučit Tek Knighta, který si to ale náramně užívá. ("How do you torture a masochist?") Gimp, který je ale v řetězech v dungeonu (děsně mi ta scéna připomínala Pulp Fiction rape scénu) unikne a pak ukáže hrdinům, že můžou Tek Knightův majetek a peníze rozházet, kam chtějí, když mu oskenují sítnici, což také udělají a začnou ho mučit ztrátou peněz. Tek Knight pak přizná, že udělal deal s Homelanderem a Sage, kteří můžou použít jeho věznice. Tek Knight je pak následně uškrcen vlastním sluhou "He always admired David Carradine." "Zendaya. The safe word. It was Zendaya." V naprosto nečekaném twistu s Firecracker a Homelanderem, je "snadno lapen" jejím "mateřským mlékem", což mě děsně rozesmálo, jakej power move na Homelandera to je, kojit ho, cáknout na něj mléko, jak fixovaný je i přes svoje problémy mateřským motivem. Butcherův problém se mezitím potvrdí (narazil jsem na tu teorii o Joe Kesslerovi už dřív). Samir mu mezitím vysvětlí, že vytvořit virus, co by byl tak silný, aby zabil Homelandera, by znamenalo udělat něco tak potent, že by to vyhubilo všechny supes na planetě. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po tomto díle se stává tento seriál nejúchylnější televizní zábavou všech dob :)) Jako nasmál jsem se dost u scény s kulkou v hlavě a dortíky :)) Homelander měl co dělat, aby to ustál. ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já vám nevím, The Boys mám hodně rád, ale narozdíl od zdejší většiny recenzentů mě ty přehnaný ujetosti a zvrácenosti nebaví. Zajímá mě hlavně příběh, který se ve čtvrté sérii zatím táhne jako smrad. Epizoda měla pár světlých momentů, ale příběhově to bylo slabý a poměrně předvídatelný, zatímco nechutností tlačených na sílu s každou další epizodou přibývá. Dokonce mám pocit, že čtvrtá série je zatím příběhově nejslabší, za to je nejodpornější a nejnechutnější, což není důvod, proč na The Boys koukám. Příště prosím víc příběhu a méně úchyláren. ()

Batahst8 

všechny recenze uživatele

Když už si myslím, že víc za hranu tvůrci nemůžou, tak se ukáže, že můžou. Je neskutečný z kolika věcí si v téhle epizodě udělali srandu, aby to stejnak ve vážných momentech působilo sakra dojemně. Suprová epizoda, jenž má k té páté hvězdě opravdu blízko. „The word was Zendaya”  ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I could cure cancer, reverse global warming, but what's the point?!" "Humans are animals". ..uff :) Pobavila Kimiko vysvetlujuca "titulmi knih".."What the HELL just happened?" A rozhodenie rukami. :) Nuz a sukromny "dungeon" bolo miesto vyberanych chuti. Prva epizoda v tejto serii, ktora mala koncentrovanu esenciu tohoto serialu. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečně jsem se zase královsky bavil a nasmál. Dostaveníčko v domácím masochistickém kumbálu mě odrovnalo. Následný mučení miliardáře s bankovním účtem top . "Vždycky obdivoval Davida Caradina." A "Zendaya". Tak to mě úplně zničilo. Jako by tenhle díl napsal úplně jiný tým. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, pojďme si to hezky shrnout. Hughieho tým už asi posté infiltruje nějaký sraz, večírek či akci Sedmičky, kdy se jeden člen jako vždy dostane do naprosto smrtelného ohrožení bez možného úniku, Sedmička ho má namazaného na chlebu, ale zase se nikomu nic nestane a spoutaný Hughie na mučícím stolečku je na konci epizody úplně v pohodě? A ještě k tomu připočítejme, že každý kravaťák v Americe musí být mega zlý, masochistický a mít ty nejhorší sexuální sny. Už jsem si na styl vyprávění a zvrhlost hlavních tvůrců za ty léta zvykl, ale seriál jen vykrádá sám sebe a stále dokola nabízí ty stejné, ohrané linky, které nikam nevedou. Stále to samé dokola. Nechte scenáristy psát příběh k pornu, ale nepouštějte je sem! ()

Recenzon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úchvatná epizoda, která v mých očích málem překonala čtvrtou epizodu, a to je co říct, protože ta ve mně odbouchla guláš emocí jak negativních, tak i pozitivních. A train tady dostal možnost být poprvé hrdinou a člověk má možnost mu fandit a navíc můžeme pozorovat jak moc hrabe Butcherovi v hlavě. ()

Redcomb3D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda byl jednoznačně nejlepší díl ze čtvrté série. Začínáme se blížit do finále, možné je opět absolutně všechno. Dočkali jsme se parodie na Spidermana i Batmana v jedné epizodě. Tek Knight už předtím dostal menší prostor i v Gen V a jsem fakt rád, že se rozhodli věnovat mu ještě jednu epizodu. Hrozící převrat a válka, v tomto seriálu už byly dávno načase, nyní konečně nastává část, kde si každý musí zvolit svoji stranu. ()

Reklama

Reklama