Reklama

Reklama

Banda - Série 3

(série)
Trailer 1
USA, 2022, 8 h 10 min (Minutáž: 60–64 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Lara Mrkoci, Jack Quaid, Colby Minifie, Laz Alonso, Chace Crawford, Karen Fukuhara, Dominique McElligott, Nathan Mitchell, Erin Moriarty (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Byl to klidný rok. Homelander je pokořen. Butcher pracuje pod dohledem Hughieho pro vládu. Oba muži však touží proměnit tento klid a mír v krev a kosti. Takže když se banda dozví o záhadné antisuperhrdinské zbrani, čeká je k setkání se Sedmičkou, rozpoutání války a pronásledování legendy o prvním superhrdinovi: Soldier Boyovi. (Prime Video)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (100)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ťažko sa mi to priznáva, škrípem zubami, no bavilo ma to. Je toto najlepšia séria? Určite áno. Nechce sa mi nič rozpisovať, ani ponúkať vlastné pohľady či úvahy. Skopčím len koment užívateľa "3DD!3", ktorý všetko dokonale vystihol: "Když se nad tím zamyslíte tak Banda je poslední ryzí komiksová série, která si zachovala svou brutalitu a dosáhla mainstreamového úspěchu. I přes extrémní násilí udržuje LGBT+Q standardy ať už jde i homosexuálního Ant-Mana kýchajícího v něčím pinďouru nebo hrdinskou Maeve bojující proti zlému bílému muži. Přesto však tyto úlitby nepůsobí lacině a jsou zabaleny v inteligentním příběhu, který dává smysl nastavuje zrcadlo a je prokládán kvalitními hláškami". ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu jsem chtěl udělit pět hvězdiček, ale něco málo mi k tomu chybělo. Ale začněme s pozitivy....Přijde mi, že tvůrci chtějí s přibývajícím množstvím sérií diváky více a více šokovat, v třetí sérii se opět dočkáme naprosto ujetých, ale pro mě legendárních scén (zdravím celou epizodu číslo 6 s podtitulkem Herogasm). Herecky opět extratřída, Butcher posunul laťku ještě na vyšší úroveň, protože celá zápletka točící se kolem "Véčka" mě zaháčkovala jako máloco jiného. Homelander opět nepřekonatelný, ten chlap se pro tuhle roli fakticky narodil! Jinak s příchodem Soldier Boye mi přišlo, jako by seriál pokropili živou vodou, Jensen Ackles si to dával s prstem v nose jako top profesionál! Po stránce akční se seriál opět utrhl ze řetězu, gore za mě špičkové, míra brutality opět příjemně přestřelená :D Tak proč ne plný počet ? Ten závěrečný díl jsem popravdě čekal odvážnější jízdu se škrtáním hlavních postav (vše k tomu totiž směřovalo). Tady mi to přišlo, že si Kripke a Goldberg otevřeli jen pomyslná vrátka k chystané čtvrté sérii. Škoda. I tak za mě podívaná, která Marvel z poslední doby nechává míle za sebou v prachu. 8,5/10 ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řadě rozhodně nedochází dech. Ba právě naopak. Musím ocenit to, že se nebojí odklonit od komiksové předlohy (a na kvalitě to vůbec neubírá), díky čemuž člověk neví, co může čekat a tvůrci tak umějí zaskočit. Seriál se nebojí rýpat do politicky nekorektních témat, zesměšňovat v podstatě cokoliv a pokud jde o násilí a erotiku, ani v tomto případě nesundává nohu z plynu. A byť vidím, že se některým nelíbilo finále, mě naopak mile překvapilo a šlo o působivou tečku za celkově povedenou třetí řadou. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pořád to jsou Boys, pořád je to nejlepší současná komiksovka, která si drží vysoký standard, Homelander je díl od dílu větší psychopat a Butcher mu začíná zdatně sekundovat a bavil sem se pořád stejně dobře jako u předchozích sérií. Přesto ale třetí řadě nedokážu dát plný počet, protože se nemůžu zbavit dojmu, že svůj potenciál nedokázala vyždímat naplno a hlavně Soldier Boy, který je tu prezentován jako ultimate weapon na Homelandera nakonec tak nějak vyšumí do ztracena, stejně jako tu jsou naprosto zbyteční Deep, A-Train a vlastně i Noir. I tak ale nakonec převládá spokojenost, protože málokterý seriál o sobě může říct, že i ve své slabší sérii je pořád vynikající a lepší než většina ostatních...85% ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální jízda, která svou bizarností, brutalitou a sílou opět předčí minulé série, co víc, oproti té druhé jde jasně vpřed. Jasně, někdy je to vyhnané do extrémů, ale velice snadno to pobaví tím, jak si to na nic nehraje a je to autentické. Totální fór jsou i camea různých hvězd. Navíc seriál dokázal napínat a strachovat se o hlavní postavy, protože víte, že se s tím moc nesere. I když případných obětí bylo v celku málo. Čtvrtá série bude povinností. A netrpělivě vyhlíženou. ()

Galerie (196)

Zajímavosti (38)

  • Gunpowderovo (Sean Patrick Flanery) auto má poznávací značku 2A4 EVER. Jde o zkratku pro „2 Amendment Forever“. „2 amendment“ je druhý dodatek k Ústavě Spojených států, který zaručuje lidem právno nosit zbraň. (spacemaster)
  • V některých scénách jde na stěně zahlédnout fotku 44. prezidenta USA Baracka Obamy. (Duoscop)

Reklama

Reklama