Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (210)

bourec 

všechny recenze uživatele

Ten trend, kdy na tyhle perfektně natočený, napínavý bijáčky narazíte jen na stahovacích, prípadně streamovacích serverech, a v kině na kokotmiksovou zábavu(sorry Davide) plnou barevně přebujelejch, zběsilejch kravin bez mozku, je už nadmíru jasnej. Je to škoda,protože tohle je víc než dobrý .A pět nedám, nebot´ si je šetřim.80%. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(72%) 21 BRIDGES je tématem už dost ohraná látka, ale zde si to mou pozornost udrželo až do konce. Celkově to bylo krásně zahrané a po technické stránce s ohledem na nízkorozpočtové béčko téměř dokonalé. Mělo to takovou tu hutnou, tíživou atmosféru, pomalu jak z 90. let. Nejvíc se mi líbila úvodní cca třetina filmu – nekompromisní zneškodnění policistů bylo efektivní a realistické. Přestřelky jsou opravdu výborně točeny – takže to je dle mě asi největším kladem. Tempo filmu ani po této pasáži nezakolísá, stále se tu něco děje, i se dá říci, že je to taková jedna velká naháněčka. Herecké obsazení je na tom tak nějak optimálně. Nejvíc mě samozřejmě bavil hlavní Chadwick Boseman. Taylor Kitsch mohl mít více prostoru, jeho postava mohla být víc, rozvinutější, ale nevadí. Hudba – taková normální, ušla. Co bych vytkl, tak není urychlený závěr, ale z filmu jsem necítil nějak zvlášť propracovanou pointu. Závěr je dobrý, ale nějaká ta nelogičnost tam určitě je. Hlavní postava z toho vyvázla moc snadno, víc vykecávat nebudu. Takže po dějové stránce by to chtělo trochu více upravit. A navíc, je to už opravdu ohrané téma, takže vyzdvihovat to do nebes též moc nechci, ale tak jako tak mě to bavilo. Nadprůměr je to ve všech ohledech a ještě jednou si to někdy klidně pustím. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 chlápci (černý a bílý oceňuji diverzitu v dnešní době už vidíte málokdy záporáka černého) okradou jakéhosi dealera o drogy. Měly info, že tam bude 30 kilo, ale bylo tam 300 mezitím se to zvrhne a postřílí tam několik fízlů přijde jakýsi seržant nebo co to bylo za blbečka uzavře Manhattan a hledá jich.   3/4 filmu je parádních na konci tomu dojde dech mělo to končit tou scénou ve vlaku pak tam měly dat dovětek třeba, že je policie zatkla a ukončit to jelikož představa, že jeden nezkorumpovaný fízl postřílí minimálně 5 zkorumpovaných je sci-fi. 80 procent asi nejlepší film kde Boseman kdy hrál nepočítám li Avengers Endgame a Avengers Infiity War. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu, ktorá sa venuje honu policajtov na dvoch nebezpečných zlodejov, ktorý práve pri lúpeži drog zabili 7 policajtov, je vďaka bohatej porcii kvalitných drsných prestreliek strhujúca. Síce mi boli postavy na obidvoch stranách zákona viacmenej ukradnuté, ale prestrelky sú fakt kvalitné. Taký ten oldschool realistickejší prístup. V polovici filmu sa táto línia utne a začneme sledovať x-tú variáciu na postupné precitnutie hlavného hrdinu, ktorý odhalí hniezdo skorumpovaných policajtov a na konci ich všetkých postrieľa. Bohužiaľ tejto línii chýba prepracovanejšia práca s postavami na to, aby poriadne fungovala. Skôr pôsobí ako nasilu vycucaná z prstu, keďže sa prvotná zápletka vyriešila predčasne a do konca filmu ostávalo veľa času a tak scenárista narýchlo opísal Street Kings, Dark Blue a podobné filmy. Škoda, že sa celý film nevenoval honu tých dvoch drsniakov. Hlavne Taylor Kitsch sa v tejto polohe našiel. Takže výsledkom je príjemná ale ničím objavná akčná jednohubka s oldschool kvalitnými prestrelkami. 6/10. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Sympatická věc, jejíž největší síla tkví v postavě hlavního hrdiny a největší slabinou, dá-li se to tak vůbec říct, je příběh, který už jste mnohokrát předtím viděli. Klasická hra na hodné a špatné policajty, která snad ani dost dobře nemůže dopadnout jinak. V rámci žánru lehký nadprůměr, který se hlavně kvůli Chadwcikovi a kvalitním, akčním scénám určitě vyplatí vidět. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Názov odkazuje na 21 mostov, ktoré umožňujú opustiť Manhattan. V skutočnosti iba 17 z nich je reálnych, zvyšné 4 sú tunely. (Weezy22)
  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)
  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama