Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (251)

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

Budete se bavit, pokud 1) jste viděli originál 2) máte rádi parodie Film jde v posloupnosti jako originální film. Ano, jsou tam trapné a nechutné části (v kterém parodii nejsou), ale je tam také hodně světlých částí, kdy neudržíte koutky v klidu :). Telefonní seznam -Christian Grey -Christian Black -Christian Black-as-hell ... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pár nenormálních aktivit nebyla žádná sláva, proto jsem čekal, že tohle bude alespoň ještě o stupínek horší. Výsledek mě ale docela překvapil. Nasmál jsem se tu tolika věcem z plných plic, až jsem se divil, jenomže co si budem povídat, příběhově to bylo zase na jedno brdo a téma, které vyloženě nemusím tomu také nepomohlo, takže je to takový průměr. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Wayansové si po úspěchu přesprostlých ptákovin alá Scary Movie usmysleli, že mohou světu nadělit parodii jakéhokoli hollywoodského i komornějšího filmu. A proč se tedy rovnou nechytit jednoho z nejdiskutabilnějších romanticky laděných dramat posledních pár let? Předem nám bylo hlášeno zesměšnění onoho nenáviděného Padesát odstínů šedi, jediné co ale dokázal Marlon Wayans potopit byla moje víra v jeho komediální šarm. Fifty Shades Black zaručilo, abych dal od celé jeho snahy prosadit se ruce pryč a moc dobře vím, že nepřicházím o nic světoborného. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Padesát odstínů šedi jsem neviděl, ale asi mi stačí i tohle, abych zjistil, jak je obojí absurdní. Docela jsem se párkrát zasmál, ale bohužel jako obyčejná parodie tento film trpí momenty, které jsou spíš trapné než vtipně trapné a pak se to ke konci táhlo, takže šel s tím i výsledek níž. Vyhodnocení: Smlouva o mlčenlivosti nebo-li právnicky řečeno drž ku*va hubu ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Fuck Hard. And Quick.. Pan Wayans si odškrtl další položku na svém blacklistu filmů vhodných k parodování a řekněme si na rovinu, tenhle si o to žádal na kolenou. Zřejmě nikoho nepřekvapí, že Marlonovo potrhlé Black Dick Smoke Maryjane křepčení je z uměleckého hlediska o délku análního kolíku lepší než masterpiss lady Jamesové, i přesto, že se tradičně utápí v infantilitách, oplzlé lacinosti a omílání tématu represe černošského obyvatelstva. Zkusit u nás natočit scénu, v níž bílá matka schovává před svým černým adoptivním synem peněženku, klečí rasista Marlon spoutaný v playroomu ombudsmanky a žádné záchranné slovo ho od bolesti neuchrání.. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama