Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia mladíkov sa snaží privyrobiť si vykrádaním domov. Tentokrát sa zamerajú na vilu bohatej rodiny v Malibu, no stretnú sa s neočakávaným problémom. Rodina totiž práve v ten deň organizuje stretnutie skupiny vrahov, ktorá má chuť zabíjať. Z partie kriminálnikov sa preto stáva lovná zver a namiesto jednoduchej lúpeže ich čaká boj proti ozbrojeným fanatikom. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Poser mě já jsem se nezkutečně bavil, přímo šílená jízda psycho lidi a spousty krve. No myslel jsem ze začátku že zlodějíčkové nám předvedou něco jako smrt ve tmě, ale nakonec jsem dostal fakt šílenou krvavou řezbu. Konec jsem od borce čekal trochu jiný, ale budiž jak se chlapec rozhodl, maso prostě. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ucházející jednohubka, která na zabití nudného večera postačí. Monster party má relativně fajn nápad o třech zlodějích, kteří se infiltrují do jedné lukrativní vily, kde však probíhá odvykačka sériových vrahů a samozřejmě se to zvrtne. První půlka je trochu pomalejší, ale potom se to celkem dobře rozjede. Gore celkem fajn, sice nic extrémního a nového, ale rozhodně potěšilo. Řemeslně to není špatné z hereček potěší Erin Moriarty, kterou většina zná jako Starlight z Boys , ale něco tomu chybělo. Buď výraznější styl, říznější gore, humor jsem zde téměř nezaznamenal a rozhodně to mohlo být intenzivnější a divočejší. Nuda však nehrozí a to je hlavní. 5.5/10. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmů, na který se s manželkou po dlouhým týdnu rádi podíváme v neděli a krásně si odpočineme. Další solidní béčko plný zvrácených postav, spousty krve a solidního příběhu. Mám rád tyhle vykosováky který si uvědomují svoje místo, nesnaží se za každou cenu být něčím větším a zároveň je režisér i herecký materiál schopný odvést svojí práci a diváka nesrat. Další skvělá jednohubka.55%: ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak si představuji odlehčenou, moderní, stylovou Gore pecku. Už jsem viděl pár hororů na téma "vykrádání baráků" a tenhle se řadí na první místo. Velkým plusem je i výborný casting. Při scéně, kdy se spustí alarm a típek sedí zakrvácený ve vaně jsem chcal blahem. A na Erin Moriarty, je radost se dívat. Náramně jsem se bavil. Spokojenost. (26. hodnocení) ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Občas by se hodilo v hodnocení mít jednu hvězdu navíc, pak bych jednu přidal. MP není vyložená ptákovina, není to ale žádná pecka, o čemž vás přesvědčí scénáristův majstrštyk s posledním členem rodiny (ach to klišé). Kdyby byl děj trošku akčnější a začátek ne tak dlouhej, určitě by to dojem zlepšilo, ale takhle po týhle jednohubce ani neškytnete. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 26. dubna 2017 do 24. května 2017 v Malibu (Kalifornie, USA). (Kudly4)

Reklama

Reklama