Reklama

Reklama

VOD (1)

Duncan Vizla (Mads Mikkelsen) je jeden z nejlepších nájemných zabijáků na světě. Do důchodu mu zbývá pár týdnů, a tak by se rád uklidil někam, kde si počká na tučný důchod. Nakonec se ale nechá zlákat na jeden poslední kšeft. Během něj zjistí, že skutečným terčem měl být on sám. Asi by to nechal být, ale když je vystopován zabijáky nastupující generace, rozhodne se vypátrat, kdo za tím je, a pomstít se. (FoxMulder)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ono to má celé jeden problém. Film si šíleně protiřečí. Mads je skvělý. Jeho postava je skvělá. A vše kolem něj příjemně připomíná starou školu. Jenže se posuneme na druhou stranu k záporákům a tam nevím proč si tvůrci řekli, že z toho udělají zvláštní patvar. Rádoby cool tým zabijáků působí jak z jiného filmu. Šéfík už pak jako z jiného vesmíru. Zvláštní ale je, že i přes to má film silné momenty. Jenže k čemu to je, když je pak zabije prvoplánový sex, který vypadá strašně hloupě a zbytečně. No a hned na to přijde parádní akce. Co musím pochválit jsou nekompromisní obě strany barikády. Trošku mě mrzí slabé využití Katheryn Winnick. Ta baba je neskutečně sexy a s kvérem v ruce by ji to seklo. Každopádně i když poměrně prskám, jsem vlastně dost spokojený a dám krásných 75 procent za hodně slušnou krvavou podívanou. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

„Lidi se mě ptají, proč nechávám vyšetření prostaty na konec. Prostě chci, aby se mí pacienti měli na co těšit.“ Áno, film je mierne absurdný a ako už viacerí spomenuli, ak by mal v popise aj žáner komédia, človek by ľahšie naskočil na túto vlnu. Celému filmu kraľuje Mads Mikkelsen – a jemu pristane aj takáto úloha. Príbeh je síce predvídateľný od začiatku do konca – prenasledovaný agent tesne pred dôchodkom. Ale ak očakávate ľahkú zábavu na piatkový večer, film je na to ako stvorený. Herci hrajú tak, že vám je jasné, ako si natáčanie užívali. Príjemný akčný film so špičkovou kamerou a choreografiou. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ako už bolo spomenuté, Netflix verzia Johna Wicka sa celkom vydarila najmä vďaka hlavnej postave a viacerým výborne zvládnutým scénam (útok zabijakov na Duncana na chate, scéna v sklade,...). Filmu trochu uškodil záver možno keby to skončilo o 10 minút skôr záchranou svojej lásky a Blutovou odťatou hlavou bol by dojem lepší. Excentrická postava Bluta mňa osobne celkom zaujala a pripomenula trochu Jokera v Batmanovi a filmu priniesla svojský štýl.Mrazivá pomsta s Neesonom však bola podstatne lepšia, napriek tomu si Polar pozornosť zaslúži. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě mě mělo varovat nejpozději to, když si empatický pan nájemný na penzi pořídil štěně! Ovšem ač šlo o videoklipově kýčovitý audiovizuální chrchel vezoucí se na aktuálně silně vzedmuté (a dle mého soudu již poněkud hnědnoucí a zasmrádlé) vlně assasínových bijáků (ke konci navíc přesl(a)zený k zeblití), tak jelikož byl do role ústředního citlivého sociopata namísto gumového a artritického Dicka Nýja obsazen Mikkelův syn, dalo se to přetrpět do konce a se silným sebezapřením udělit aspoň ta jedna pěticípá. Byť by mě samozřejmě velmi zajímalo, kterými rekvizitami byla oblíbenému Dánovi před čtením scénáře vyztužena káva, že se k něčemu takovému upsal… ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych, že od Jonase Akerlunda odejdu z jednoho filmu absolutně nadšený (Vládci chaosu) a druhý mi svojí efektivnosti rozhodí div ne vyrážku na ruce. Přitom hudbu složil Deadmau5 a hlavní herec je Mads Mikkelsen. To už jsou lákadla, která se neodmítají. Jediné, co ale stojí opravdu za zájem je úvodní scéna s Johnny Knoxvillem, která by dobře posloužila jako krátkometrážní film a ne jako vstup do samotného filmu. A o tom celý film je. Sral mě od začátku do konce. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Příběh vychází z komiksu „Polar: Came From the Cold“ z roku 2012, jehož autorem je Víctor Santos a vydalo ho Dark Horse Comics. (3T)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v Kanade, predovšetkým v okolí Toronta. Scéna odohrávajúca sa vo vile v Čile sa natáčala v Argentíne. (MikaelSVK)

Související novinky

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

06.05.2021

Herečka Blake Lively (Mělčiny, Město) bude produkovat a zároveň si zahraje i hlavní roli v nové chystané adaptaci drsného komiksu Lady Killer pro Netflix. Scénář k filmu napíše Diablo Cody (Juno,… (více)

Reklama

Reklama