Reklama

Reklama

Chybí kulka

  • Čína Chen mo de zheng ren (více)
Trailer

Obsahy(1)

Forenzní patolog Nick Čchan (Nick Cheung) pracuje se svou kolegyní Lynn (Zi Yang) i na Štědrý večer. Při pitvě je vyruší tři ozbrojení muži v masce Santy (Richie Jen), Elfa (Carlos Koo) a Rudolfa (Jia-yi Feng) a požadují po Nickovi, aby vyjmul kulku z mrtvoly ženy, kterou jim do márnice přivezli předchozího večera. Nick bude muset využít veškerou svou chytrost a důvtip, aby odhalil motivy zločinců, zabránil jim odejít s důkazem a zachránil život sobě i své kolegyni. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po delší době strávitelný Hong Kong a parádní Nick Cheung. 3 maskovaní útočníci zaútočí na márnici o Vánocích a požadují kulku z jedné mrtvoly, ale to se samozřejmě nevyhne komplikacím. Cheung je poměrně inteligentní patolog, takže jim všem dává pěkně zabrat a potěší i slušně dávkována akce, která sice dnes nepřekvapí, ale neurazí. Fajn jednohubka. 65% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná věc,která charakterizuje poslední výtvory mého oblíbence ze země Amorphis R.Harlina.Ten chlap točí horší a horší filmy.Prostředí v tomhle bijáku vybral dobře,ale ve filmu se děje úplný hovno,děj se sune jen díky náhodám,nepovedenejm útěkům a různejm karambolům.Navíc záporáci jsou nebetyčný tydýti,ale vlastně to pro rejžu byla nutnost,protože jinak by film v pátý minutě skončil.Harline,budíček.40%. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na začátku si musíme ujasnit jednu věc. Éra nejlepších filmů Rennyho Harlina v Hollywoodu definitivně skončila, dalšího Cliffhangera nám věrným fanouškům už asi nenatočí (na druhou stranu by v dnešní době takový film propadl, holt takovým směrem se kinematografie ubírá). Takže dneska režíruje méně známé filmy a tentokrát se upsal čínskému projektu. Samotný příběh se svou naivitou blíží klasickým flákům z devadesátek, jenže mně tyhle náměty nevadí. Hlavně mě potěšila česká lokalizace, tuzemský dabing se vskutku vydařil a udělal z filmu docela koukatelnou záležitost. Zápletka se nevytasí s ničím originálním, během sledování si budete jen říkat, že jste to už někde jinde viděli. Akce se dá zařadit mezi ty slabší, jediné, co se filmu vydařilo, bylo přijít s drsnými kontaktními souboji, které hýří živočišností. Jinak té ohrané hlasité hudby se autoři také mohli vyvarovat. Suma sumárum, nic světoborného, na odpolední zahnání nudy ale přijatelné. 56 % ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Příběh o pracovnících ultra-moderní rozsáhlé márnice, kteří se na Štědrý večer potýkají s ozbrojeným přepadením, nedává smysl ani v základním námětu a sestává z tuctového akčního pobíhání a zápasení postav po chodbách, kancelářích a mrazicích halách, které je sice natočené příjemně svižně a energicky, leč logiky a věrohodnosti v chování hrdinů a realizaci konkrétních situací příliš nepobralo. Stupidní záporáci, naivně kladní hrdinové, neustále se pokoušející ozbrojené útočníky za každou cenu přelstít, i celkový feeling filmu připomínají leckteré akční thrillery z 90. let. Pokud vypnete mozek, může vám snímek posloužit i jako poměrně zábavně se vyvíjející jednohubka, víc od něj však čekat opravdu nelze. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $25,293,853▐ Nonstop ako že akcia ale úplne bezhlavá až nezmyselne prekombinovaná. V druhej polovici to už príde skôr dosť otravné než nejako účelové. Ako Renny Harlin ešte čo to má v sebe z toho akčného borca, čo hviezdil v 90.rokoch ale chýba tomu riadny nadhľad, je to už len taký akčný bordel. /40%/ ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama