Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer 1

Parta kamarádů vyrazí na výlet do hor. Zpočátku jde všechno podle plánu, po sletu děsivých událostí však skupinka zjišťuje, že v lese nejsou sami. Opět... (Matared)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jak se může změnit život kvůli špatně pochopené situaci, lidé z hor mají své zákony, bohužel pro turisty hodně blbý být někde poblíž. Masakr celkem slušný, pasti zajímavé, konec bohužel jemně očekávám, snad se dočkáme pokračování. Název neznamená vždycky film který jsme čekali, tohle práci bylo jen jiné a zajímavé, já jsem hodně spokojený, tyhle zvířecí potvory byly prostě výborně provedené. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Úvodní minuty dávají velkou naději, že tady se budeme příjemně bát. Bohužel jakmile je skupina sice nesympatických, ale ne zrovna moc pohromadě držících přátel, rozprášena, sledujeme už jen průměrnou podívanou. Nevím co by se stalo, kdyby si bubáky ještě nejméně 10 minut ponechali v záloze a přidali na nočních scénách. Nebudu prozrazovat kudy se film vydá a jak skončí, ale mě zase tolik radosti druhá polovina nepřinesla. 60% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak nám porážková mládež po sedmé Blbě zahla a já si to, poučen z předchozích traumat, pustil jen proto, že jsem měl ten večer neodolatelnou chuť vytrhávat si nehty, nemohl jsem najít kombinačky a zoufale tedy hledal nějaký suplement. A skončil jsem nasrán a neukojen! Šoupli do toho až příliš mnoho peněz, scénář a dialogy měly hlavu i patu a neomezovaly se jen na tradiční jateční vřeštění obskurně se chovajících kokotů, do záporných rolí tentokráte neobsadili LIVINGDEDOVO příbuzenstvo a do těch kladných najali dokonce skutečné herce! A když si k tomu ještě připočtete vcelku pevnou režii a originální zápletku, dostanete naprostý hnus a ŠIT, který podprůměrně neinteligentního, parafilního řeznického učně prostě v žádném případě nedokáže uvést do spokojeně blahoslaveného poklidu. Dost mě rovněž sralo sledovat, jak je ta nadcházející degenerace rozfrfňaná a lhostejná k tradičním hodnotám. Když mužný a charismatický feshák elegantně zbaví pipinku toho úlisného přičmoudlého bukanýra s pudlíkovskými agilitami a schopností pouze romanticky se vcítit do dívčího nitra, načež jí ještě nabídne dolčevitu v podobě přepychové pozice první pichny a prvobytně pospolné královny, ona jen ohrnuje nos, dělá drahoty, furt má nějaké hemzy a k tomu všemu je navíc agresivní. Kráva! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Obával jsem se, že se film ponese v duchu předchozích Wrong Turn, což se naštěstí nestalo! Kvituji, že se scénárista původního snímku neopakoval a pojal jej zcela jinak. Nářek tedy nad chybějícími souvislostmi je falešný a ubohý. Samozřejmě omladina je otravná, huláká v lese, neposlouchá rady moudrých (nescházet ze stezky), zbytečně provokuje místní, na každém kroku si dělá selfie (tedy někteří, jedna...) a v přírodě se chová jako slon v porcelánu. A v momentě ohrožení se většina rozlítne, jako když do vrabců střelí, a myslí jen na sebe. Místo mutantů je tu jakási nadace, no spíše sekta v duchu Vesnice, která se sice uzavřela před okolním světem, ale pohybovat se v něm jí nedělá problém. Báječný les, skvělé, i když nijak inovativní pasti, kopa mrtvol, byť otevřeným gore se poněkud šetří. Nejhezčí je samozřejmě scénka s kládou. Sice tedy dědek s baterkou běhající mezi skálami se choval stejně, jako hulákající omladina, ale nechť. Asi bych dal 3*, ale čtvrtou dávám za konec s dodávkou a také proto, že na jednu hvězdu to fakt není, jak si kdejaký pseudoexpert myslí. A samozřejmě už dávno je mi v tomto žánru jasné, že filmaři chtějí ukázat, jak se v přírodě nechovat, proto jsou postavy tak hovadské. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Velmi unikátní přístup, kdy si scenárista vlastního fenoménu přetaví základ v něco úplně jiného. Nemám s tím problém, protože podobný reboot mi rozhodně dává větší smysl, než opakování téhož. Nemluvě o tom, že Mike P. Nelson vše režíruje s až obdivuhodnou jistotou a má oporu v tom, že scénář vždy ve vhodný moment trošku uhne, aby dlouho nepřešlapoval na místě a překvapil dalším vývojem. Body získává i sympatické obsazení, jemuž dominuje naprosto skvělá Charlotte Vega. Ale i kdyby člověk neakceptoval tu razantní otočku, měnící podstatu série, pořád zůstane famózní finální dvouminutovka během závěrečných titulků, která v rámci žánru patří k těm nejstylovějším tečkám vůbec. Tohle za těch 109 minut prostě stálo. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (10)

  • Na začiatku filmu policajt povie postave Matthewa Modinea: „Musíte byť hrdý otec.“ Toto je odkaz na postavu Matthewa Modinea v Stranger Things (od r. 2016), deti v Hawkin's Lab ho volajú „Papa“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno