Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cassianova zoufalá snaha uniknout zatčení ho přinutí spojit síly se záhadným cizincem. (Disney+)

Recenze (62)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byla paráda a skvělé vyvrcholení prvního příběhového aktu. Ta akce je úplně někde jinde a má to surovou, ryzí a napínavou atmosféru. Každý výstřel z blasteru něco znamená. U Star Wars naprosto nevídané. Skvělá práce Tonyho Gilroye. A ten závěr, jak se postupně přepínalo mezi současností a flashbackem, byl dokonalý. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně trochu akce a trochu napětí, Stellan si krade díl pro sebe, i když Fiona je též solidní, bohužel všichni přehrávají Diegu o celé délky. Navíc nabývám dojmu a závěr toho dílu je mi důkazem, že celej slavnej Andor je vlastně takové dítko o kterého se furt musí někdo starat, protože sám akorát tak všechno pose.e. Jo a ten Timm, nebo, jak se jmenoval zase umřel jako úplný hlupák. Tu holku by imperiálové stejně nakonec nechali bejt...nebo se moh někde schovat a pobít je ze zálohy. Jeho smrt je fakt hloupě napsaná. ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predčasné Finále po dvoch priemerných epizódach. Najslabším článkom sú Flashbacky detí divochov z detstva a ich stret s high tech posádkou stroskotanej lode. Topkou je spackany záťah v pomere 1 rebel ku 12 členom security tímu. Toto sa nedalo pokaziť, až kým sa to nepokazilo celé. Tak trochu v štýle black hawk Down, kde sa celá jednotka ocitne v strede nepriateľov ktorí sa hneď aktivizujú proti prítomnosti neželaných jednotiek. Proste Učebnicový príklad zlyhania. Za to určite 5/5, tá atmosféra sa dala krájať. A potom utíchli údery kladiva o kov a začal lov. ()

kyjo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žeby konečně scénář, co nepsalo 5letý děcko? Podobně jako u Rogue One je vidět, že hlavní cílovka nejsou děti/dospívající, ale spíš dospělí. Motivy i postavy jsou mnohem realističtější, než v ostatních SW od Disneyho. Typická "výchovná" politická agitace ustupuje do pozadí a dává přednost ději. Výprava a kostýmy jsou podle mě super, hlavně uniformy "korporátní bezpečnosti". Takhle nějak si představuju vykreslení aspektů technokratickýho fašistickýho impéria. Líbí se mi celkově i casting a to, že i vedlejší postavy se chovaj jako skuteční lidi, a ne jen jako kompars na pozadí. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Andor chce prodat “převaděč spojitosti” a chová se při tom jako debil. Díky tomu sice vznikne skvělá scéna v továrně, jen opravdu nevím, zda kvůli tomu tleskat nebo si klepat na čelo. Navíc ta logika, že odmítne zastřelit nepřítele, ale do vzduchu výbušninou jich klidně v zápětí vyhodí hned několik. Tohle je  prostě Disney logika v praxi. Přímá invence je špatně, ale vedlejší ztráty nevadí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Bezpečností síly se na planetu Ferixx dopravily pomocí transportérů Mobile Tac-Pod. (Veskoslav)
  • Osobní zbraň Cassiana Andora (Diego Luna) je Bryar Pistol, modifikovaná puška. Stejnou zbraň ve „Star Wars Legends“ používal Kyle Katarn, hlavní hrdina hry „Dark Forces“. Ironií je, že Kyle Katarn v původní hře ukradl plány Hvězdy smrti. Tento příběh je součástí univerza „Star Wars Legends“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama