Reklama

Reklama

Úspěšná právnička Anna žije v krásném moderním domě se dvěma dcerami a manželem, lékařem Petrem. Její perfektní život ohrozí až příchod Petrova problematického náctiletého syna z předchozího vtahu, s nímž Anna naváže intimní pouto. Co se zdálo být pouhým flirtem, se rychle promění ve znepokojivý příběh síly, zrady a zodpovědnosti s ničivými důsledky… (Film Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

verbal 

všechny recenze uživatele

Ugly rotten MIDLF banged by her minor dickhead stepson aneb Co na to táta?“ je milá rodinná komedie o stereotypně zpruzené Pičové dámě, co po přechodu chytne anginu clitoris, na kterou jak známo zabírá jedině peniscilín, ovšem ten jí manžel lékař sveřepě odmítá předepisovat. A upřímně se mu ani nedivím, protože na nyní již tlející a odjakživa aseksuální až odpudivou Trínu by dobrovolně nevlezl snad ani frustrovaný, zoufalý gerontofil po pětiletém půstu. Na(ne)štěstí má táta v rukávu sedmnáctiletého fuckana, který se do té zatuchlé rybí kafilérie nebojí naprudko vletět po hlavě. On je to totiž na svůj věk dost retardér a divím se, že jej otec doktor tak stoicky akceptoval do rodiny, aniž by se pídil, kde došlo k té genetické malformaci, zda to třeba není kukačka a jestli si jeho bývalka tenkrát náhodou nepustila kundu na špacír někde u míchačky nebo na fotbale. No, vleče se to sice místy bolestivěji než tahání nervů z osmiček bez umrtvení a v rámci zachování pohlavní svěžesti jsem explicitně exponovanou vilnou bábu Dyrholmovou taky zrovna dvakrát vidět nemusel, avšak Dánové šli opět chladně, bez servítku a uhýbání až na dřeň roztomilého rodinného fopá, přičemž ta děsivá prcající seniljorka tátu i fracka ve druhém poločase naprosto excelentně pomanipulovala a elegantně zbavila dánský systém péče o pohlupavé mladistvé delikventy dalšího palčivého problému, že prostě výsledná známka za umělecký dojem nakonec dala zapomenout na znuděným poposedáváním dekubitovanou prdel i na tu pachuť žluklých krevet na patře. ()

Chmur 

všechny recenze uživatele

Jako spoustu jiných diváků i mě silně překvapila jedna explicitní scéna. To se vidí obvykle jen v pohádkách o sexuálních praktikách. Byla by ale škoda, kdyby se film scvrkl na deset "stepmother and stepson" minut, protože se jedná o silný příběh, kterým se jako červená nit táhne problém zneužívání mladistvých. Dyrholm, Lindh i Krepper hrají výborně, i když největší pozornost na sebe pochopitelně strhává srdcová královna. Trine Dyrholm je ve své roli Anny dokonale přesvědčivá. Film krásně ukazuje, že není radno hrát žolíky s city jiných lidí a do některé řeky proste nesmíte vstoupit, protože se zákonitě dostanete do silného proudu, který vás strhne do trápení a nepříjemných následků na celý zbytek života. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Psychologické drama o právničce, která si začne sexuální románek se svým nevlastním synem, stojí na výborném hereckém výkonu Trine Dyrholmové. Rozhodnutí postavit do centra filmu tuhle jedinou postavu je sice legitimní, ale podle mne by byl film ještě lepší, kdyby více prostoru dostali manžel a nevlastní syn. Takhle více než plnohodnotné postavy působí jako figurky, o které se tu hraje. A pak na mne ten závěr prostě tolik nezapůsobil (70%). ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Být padesátiletou ženou, tak ho fakt ve filmu nevykouřím svému nevlastnímu synovi! Nicméně naše hlavní hrdinka (úspěšná advokátka a MCBP v jednom) se ničeho neštítí a klovne manželovi syna, aby ho následně vystrnadila ze svého hnízda a ponechala jeho ostatky hnít v nedalekém lese. Definitivně se nejedná o film pro každého, nicméně mé srdce z toho hnusu plesá. 78 % Celosvětový příjem k 4. 3. 2020: $415,969 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Presvedčivejšiu postavu ako Anna som už veru dlho nezažil. Vlastnú vinu dokázať obrátiť vo svoj prospech, to je priam majstrovské umenie manipulácie. Mohli by sa od nej učiť aj tí najväčší manipulátori, lebo takto vykonštruovať krivdu z krivého obvinenia, to sa len tak nevidí. Trine Dyrholm bola v tejto úlohe výborná! Avšak, aby som len nechválil, prvé fázy filmu boli na môj vkus trochu mdlé a bez dynamiky. Potom sa to postupne rozbehlo a záver už bol maximálne vypätý a fascinujúci. Gradácia na severský spôsob určite nesklamala. Skôr ma mrzí ten nenápadný začiatok. A musím uznať, že tie necenzúrované intímne scény to poriadne okorenili. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu odkazuje na postavu Srdcové královny z knihy „Alenka v říši divů“ od Lewise Carrolla, která je ve filmu opakovaně zmiňována. (Homerking)

Související novinky

SCANDI 2020 se blíží

SCANDI 2020 se blíží

04.01.2020

Šestý ročník Scandi nabízí to nejlepší ze současné severské kinematografie napříč žánry – od temného noiru přes melancholické drama až po provokativní dokument. Úspěšná právnička zamilovaná do… (více)

Reklama

Reklama