Reklama

Reklama

Black and Blue

  • USA Black and Blue (více)
Trailer 1

Akční thriller Black and Blue pojednává o začínající policistce (na Oscara nominovaná Naomie Harrisová), která na svou služební kameru nevědomky zachytí vraždu mladého drogového dealera. Když si uvědomí, že ji spáchali její zkorumpovaní kolegové, spojí síly s jedinou osobou ze své komunity, která jí nabídne pomoc (Tyrese Gibson), zatímco prchá nejen před zločinci bažícími po pomstě, nýbrž i před policajty zoufale usilujícími o zničení inkriminující nahrávky. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení!! Jednoduché a sice přímočaré, ale autentické, nepříjemné, drsné a zároveň velmi zábavné. Film je víceméně o korupci policie a drogovýh dealerech, kteří jdou po jednom čestném nováčkovi Naomie Harris, která je úplně proti všem. Frank Grillo jako záporák parádní, přestřelky syrové a špína New Orleans zachycena věrohodně. Film plný bad guys. 7.5/10. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Príbehom nič extra, ale musím uznať, že je to celkom dobre natočené, atmosféra tomu tiež nechýba. Je to v podstate od začiatku až do konca taká naháňačka, aby hlavná hrdinka neudala svojich skorumpovaných kolegov, ktorých nachytá pri vražde. Frak Grillo ako záporák to dobre hraje veď ma už nacvičené s iných filmov, ale tým, že je ten film postavený ako naháňačka, tak ma práve že celkom dobre tempo, fajn plynie a tým pádom nuda nehrozí. 70% - 3* ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Obstojné řemeslo s extrémně snaživou a výborně hrající Naomie Harris, která dokazuje, že dokáže být nejen hezkým talismanem nových bondovek, ale zvládá spolehlivě i plnokrevnou hlavní roli v drsném policejním akčňáku, který občas pokukuje jako Ayerovka, chvíli to hřmí jako Johannson ze Sicaria, ale kvalitativně to není ani jedno. Místy rozpačitý scénář zachraňuje getto feeling New Orleans a překvapivě dravé akční scény, Malé plus za přímočaře načrtntou rasovou problematiku a nepřiměřené chování policie. Což je věc velmi aktuální. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to taková kombinace hrubého a laciného filmu. Klasický příběh kočka a myš thrilleru. Škoda že to nemá hlubší téma socioekonomické nerovnosti a rasové rozdíly. Vidíme obehranou policejní korupci a utlačování menšin. Výborný výkon Naomie Harris a Tyrese Gibsona nestačí k záchraně tohoto předvídatelného a občas šíleně stupidního snímku. Harris jako akční hrdina si získal mé sympatie a tvoří emocionální centrum snímku. Film , který trvá den a půl se zdá být více vzrušující. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Kdyby Deon Taylor zůstal u tvrdé policejní žánrovky, když je libo, klidně i se "sociálním přesahem", mohlo být Black and Blue o třídu výš. První polovině se to daří, příběh je komornější, zajímavý je pohled komunity na černou v modrém, prostředí ghetta tomu celkově dává takovou "fajn" atmosféru. Navíc je tu správně záporácký Frank Grillo a právě ten děj, který díky jasnému příběhu a solidní akci nedá vydechnout. Ono tohle všechno pokračuje i v polovině druhé, jenže přibývá i náhod a místo rychlého řešení se vymýšlí další plán. Na policejní stanici sice nepronikne myš, za to Myšák ano. Dokonce se dočká i svého momentu, když potkává starého známého z obchodu a má tak možnost pokračovat v načaté konverzaci. Zkrátka zůstáváme v tom lepším z kategorie B. 65% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v americkom štáte Lousiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama