Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny filmu možná byly i na čtyři hvězdy.Ale s prominutím to tvůrci ke konci zkonili a udělali z toho průměrný akční krimi-thriller,který mezi americkou konkurencí,která je velmi početná co se týče takových filmů,zapadne do průměru.Colina Farrella mám v těchto rolích hodně rád a zase se mi odvděčil skvělým hereckým výkonem.Al Pacino jako vždy podal dostačující výkon a zatím mě nikdy nezklamal.Kdyby to bylo nějak normálně a hlavně logicky zakončeno,mohl z toho být velmi dobrý film,ale takto to stačí jen na průměr.Mrzí mě to.Hodnocení:65% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ještě nikdy jsem nepodstoupil na CSFD takový test nerozhodnosti jako u tohoto snímku, kde Colin Farrell dokazuje, své herecké umění ve velkém stylu po boku Al Pacina, bohužel když se rozehraje takhle skvěle film mě si i skvěle dokončit , kdyby to byli jen poslední minuty či "jen" debilní závěr byli by to 4*,ale tady jakoby genilata filmu skončila někde uprostřed a pak začalo vleklé nic.A to je opravdu zklamaní. ()

Reklama

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo jako slušný pilot k nějakému seriálu (výcvik agentů, Al Pacino jako "big šéf"), poté přišla část, která mě bavila nejvíc ("sledovačka" Colina Farella Bridget Moynahanové, honička v metru), načež všechno završil zdlouhavý a "přílišvysvětlovací" závěr. K tomu máme skvěle padnoucí hudbu Klause Badelta a sympatické herce. Sečteno, podtrženo: průměrný thriller, který mi za pár týdnů vypadne z mysli, a který už znova vidět nemusím. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Velice slušný a opravdu chytrý vzorek současného technothrilleru, který nemá po herecké, tematické a vizuální stránce naprosto žádný faktický problém. Scénář se však v honbě za co nejšokujícím závěrem v poslední třetině trochu rozpadá do několika mini kontrasituací a zápletek, které bohužel s každým novým pořadovým číslem ztrácejí na efektivnosti a tím pádem - na zábavnosti. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Podobnych filmu bylo natoceno opravdu hodne, ale v zadnem nehral Al Pacino a Colin Farrell, jejich souhra je skvela, jenze... zacatek se rozjizdi ve skvelem tempu na "farme" to vre, ale potom uz to zacina klesat a film ztraci, zpomaluje a ten zaver je dost nepovedeny. Moderni psychologicke thrillery mam rad, takze je to mezi 3 a 4. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • James Douglas Clayton (Colin Farrell) nosí hodinky značky TAG Heuer Kirium F1 a Walter Burke (Al Pacino) nosí hodinky Tutima Flieger Chronograph. (dyfur)
  • Film byl inspirován událostmi z let 1994 - 1996, kdy agent Nicholson vyučoval v táboře CIA. Pak se zjistilo, že pracuje pro Rusy. (HappySmile)
  • Ač je ve filmu James Douglas Clayton (Colin Farrell) pasován do role jednoho z nejlepších a nejtalentovanějších agentů, tak ve scéně, kdy jsou on a Walter Burke (Al Pacino) v autě a míří na něj zbraní, o níž ho Walter Burke přesvědčuje, že jsou v ní pouze slepé náboje, mu není divné, že když před pár minutami střílel na svého kamaráda, byly vidět záblesky a slyšet, jak se kulky odráží od kovu. Také mu jako nejlepšímu agentovi nepřijde zvláštní, že Walter Burke, který ho přesvědčuje o tom, že zbraň, kterou na něj míří, není skutečná, se ve chvíli, kdy ji na něj vytáhne vyděsí, polije kafem a pak ho neustále s vyděšeným výrazem přemlouvá, aby ji dal pryč a přestal na něj mířit. (fleker)

Reklama

Reklama