Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (428)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Honěná, lovená... zkušená, nasraná..." Jen škoda, že kromě zabíjení lovné lidské zvěře došlo i k zabití potenciálu filmu. Nadupanej černohumornej nářez, až po hlášku na benzínce o cigárech za 6 doláčů jsem se královsky bavil. Ale jak došlo na křečovité vysvětlování motivace lovců, šla zábava do kopru. Už jsem si ani moc neužil vtipný souboj dvou koček ve finále, spíš ho protrpěl. Edit: po druhém zhlédnutí s mojí prožívačkou :-) zvedám na 4 hvězdy. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Skvelé, dokonca som uvažoval o plnej paľbe. Partia elitárskych liberálnych všeobjímajúcich buzíckych snowflakes usporiada poľovačku na skupinu rôznorodých "amerických prakokotov" (aby som voľne parafrázoval jednu z postáv: "negramotných, bigotných, konšpiračných, homofóbnych, rasistických, držbu zbraní podporujúcich imigračných hysteriek") a... je to nečakane zábavné a očakávane ultrabrutálne. Čakal som spotrebné béčko, ale je to jazda, na ktorú sa len tak nezabúda, s famóznym záverečným súbojom ("Sklo už druhýkrát nie!"). Len som nevedel, komu vlastne fandiť, vy si to upravte podľa toho, ku ktorej skupine sa prikláňate viac. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nechvalně kontroverzní snímek, který jsme málem vůbec neviděli (ale spíš jen PR stunt), přitom jiných vyvražďovaček je každý rok spousta. Co hůř, ohlasy nejen recenzní byly prachbídné a stačilo málo a film jsem úplně vynechal. Což by mě teď docela mrzelo, jelikož jsem se od začátku dobře bavil a skoro až satirický styl Lovu mi hezky sednul. Ano, nad politickými kecy jsem jen zvedal obočí a mnoho z nich ve filmu vůbec nemuselo být. Ale jinak takový Zombieland bez zombíků, což je ta největší pochvala...7/10 ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vzdálená přeliberalistická společnost, ve které je vše politicky nekorektní, což vede v lov lidí. Paradox zabíjí absurditu stejně tak jako choreografie týhle holomajzny, ve které vítězí špatně vybraná lovná bytost, který je shodou okolností strašně moc dobrá vojanda se zkušenostmi z Afghánistánu. Au, moje oči. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Krosžánrová blbina, která chce potěšit jetím proti proudu, ale která se nakonec stejně stane pouze akčním revenge béčkem s do komična laděnou brutalitou. Herečka v hlavní roli nicméně neotřele atypická. Nejtypičtější žánrové postavy ostatně schválně zařvou v prvních minutách, aby film hned v expozici překvapil a připravil na neotřelý zážitek. Ten vám může a nemusí sednout. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Kvůli zavření kin, v březnu 2020, po vypuknutí COVID-19 pandemie Universal ohlásil, že film bude dostupný online za určitý poplatek. (TheEvilTwin)
  • Studio Universal Pictures oznámilo 10. srpna 2019, že ruší premiéru filmu v USA poté, co došlo k dvěma masovým střelbám v daný měsíc. (hansel97)
  • Film zkritizoval prezident USA Donald Trump, který označil hollywoodská studia za rasistické a prohlásil, že podobné filmy způsobují chaos a jsou nebezpečné pro zemi. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (tyzmrde)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama