Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (426)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak dávno, čo som si pozrel tesne po sebe dva filmy, ktorých nosnou linkou je poľovačka zvrhlých lovcov na nevinnú, bezbrannú ľudskú korisť. Nórsky snímok "Lovci ľudí" (Rovdyr) sa mi celkom páčil. Za to americký brak "Death Hunt" ma výrazne sklamal. Samotná téma však vo mne zostala rezonovať. Lov na ľudí. Preto som sa rozhodol, že si ešte pozriem snímok "Lov" (The Hunt), ktorý v roku 2020 natočil režisér Craig Zobel. Nebolo to špatné. Jedenásť ľudí, ktorí sa navzájom vôbec nepoznajú, sa majú stať lovnou zverou. Uprostred lesov sa na nich chystá štvanica. Kto ich dostal do tohto nezávideniahodného postavenia? Prečo? Podarí sa niekomu z nich prežiť? Lov sa začína. Tento americký, deväťdesiat minútový horrorový thriller mi ubehol ako voda. Nenudil som sa, užil som si to. Miestami to bolo aj dosť surové. Tri hviezdičky tomuto akčnému survival thrilleru dám. *** ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi kurevsky sedlo. Zatím ( pro mě ) největší překvapení letošního roku. Akční jízda plná krve která pěkně odsejpá, zároveň drží diváka v napětí, nechybí gore efekty a sem tam i polechtá bránici nějakou tou vtipnou scénou nebo hláškou. V podstatě nemám nic co bych tomuto filmu vytknul. Já jsem se bavil přímo královsky. O filmu jsem skoro nic nevěděl a tak mě zastihl zcela nepřipraveného. Plná palba tady není co řešit. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivě prvoplánová satira, ale překvapivě zábavný béčkový akčňák. Fórky na adresu amerických sluníčkářů a konspirátorských slušnoamíků mě nebraly, ale jako lidská vybíjená je to hravé, napínavé, šlape to, závěrečný souboj je cool a hlavní (akční) hrdinku v poloautistickém podání Betty Gilpin jsem si rychle zamiloval. Klidně bych si s ní dal dvojku. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Místy vtipná satira, co se celkem odvážně strefuje do problémů současné Ameriky, jindy trapná a poměrně levná záležitost, kterou jen korunuje vyloženě bizarní herecký výkon jinak sympatické Betty Gilpin. Chápu, co tím chtěli autoři říct, jen mě bohužel nepřesvědčil způsob, jakým to (ne)zvládli. 5/10 ()

classic 

všechny recenze uživatele

„Lov” na jedenástich, nič dopredu netušiacich, medzi sebou nepoznajúcich sa ľudí, ktorých predtým zdrogovali, čo sa po prebudení, ocitajú úplne na zvláštnom a neznámom mieste, i s arzenálom zbraní po ruke, kvôli tzv. sebeobrane, pričom sa automaticky stávajú "štvanou zverou" , ktorých si sem prišli rekreačne a športovo uloviť akýsi nadutí zbohatlícki liberáli, že už naozaj nevedia, čo od rozkoše !? Prakticky títo nešťastníci nemôžu veriť nikomu a ničomu, keďže nikdy nedokážete poriadne odhadnúť človeka na prvý pohľad, z ktorého sa môže kľudne vykľuť obyčajný, zapredaný špión, a takých menších prekvapení, je tu viacero. Postupne sa dozvedám, kde vlastne sú, čo všetko je za tým, ale najmä, kto je tu samotným lídrom, čo celú akciu koordinuje. Postava sa s ním (s ňou) nakoniec stretne zoči-voči, čo už je v podstate také (pred)finále, až konečné, malé finále, iba priklincuje celú myšlienku, že "KARTA" sa bude môcť obrátiť v prospech šikanovaného, ktorý hral dlho na druhé husle, kedy sa čoskoro úlohy vymenia... / Je to (nad)štandardná "jednohubka" , ako silvestrovské očko, ktorá vyšumí snáď ešte rýchlejšie, než veľmi lacné šampanské, je to taká filmová kombinácia: pôžitku a prežitku, a la 2 v 1. Sú tu naozaj brutálne sekvencie, z ktorých má fanúšik normálne potešenie, zároveň ich aj strávi, niečo k tomu zažije, že to skrátka vydrží až do samého konca bez akejkoľvek ujmy na zdraví, i keď sa tu postavy chovajú k postavám vskutku nezdravo. Nečakajte od "Lovu" príliš veľa, a možno sa vám potom sám od seba odvďačí. Hilary Swank je stále sexica. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (12)

  • Film sa mal údajne volať "Red State vs Blue State", no producenti zo spoločnosti Universal to popreli a potvrdili fakt, že nad takýmto názvom sa ani nikdy neuvažovalo. (MikaelSVK)
  • Na konci filmu, než Crystal (Betty Gilpin) a Athena (Hilary Swank) začnou bojovat, se Crystal zeptá: „Budeme i nadále poslouchat Beethovena, nebo se na to vrhneme?“ Hudba v pozadí pochází z Mozartova klavírního koncertu, není to Beethoven. (biker)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama