Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Česká bláznivá komedie připomínající pohádku o hloupém Honzovi, který všechny zlé přechytračil a získal všechno, co takovým hrdinům přináleží.  Honza se tu ovšem jmenuje Vít Dolejší, všeobecně přezdívaný Vitoušek. V podzemí Národního divadla hlídá stav spodních vod a když dostane padáka, protože divadlo připadne jeptiškám, nezbývá hrdinovi než zdědit po dědečkovi z Ameriky karlovarský hotel Richmond a pět milionů dolarů, vázaných na jeho rychlou rekonstrukci. V tom okamžiku se ovšem hrdina ocitá v síti intrik zbohatlého veksláka zvaného Boss, ředitele hotelu a bývalého estébáka Křiváčka a vychytralého advokáta Wágnera. Ve hře jsou však nejen velké peníze, ale také půvab notorické hráčky Alice, do níž se Vitoušek zamiluje a pak všem ukáže, že vůbec není takový blbec jak si všichni mysleli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (251)

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě větší blbost, než jsem čekal. Já tak nesnáším filmy, kde většina děje a humoru závisí na tom, že protagonista je hlupák, je to líné a málokdy vtipné. Herecké výkony byly špatné, hlavně Luděk Sobota byl v této roli otřesný. Film vypadá hrozně a hudba byla hrozně zapomenutelná. 0/10 ()

skaann 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděla i horší filmy, v tomhle se alespoň pořád něco děje a má jasně daný děj, to se vám u všech filmů nestane. Od tohoto filmu jsem vůbec nic nečekala, takže mě ani nemohl sklamat. Navíc obsahuje pár docela povedených hlášek a je dobrou ukázkou některých lidských vlastností a kam až jsou lidé schopni zajít kvůli penězům a majetku. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přesnej příklad filmu, kterej je tak strašně blbej, až je neorázně vtipnej. Standardně bych dal odpad, ale právě proto, že Vít Olmer je buď totální filmařskej amatér nebo bůh parodie, nemůžu dát jinak, než dvě hvězdičky. Strašně jsem se nasmál a Luděk Sobota zde vytvořil vrcholnou postavu toho, co normálně hraje. Třeba ale nutno dodat, že scéna s Mládkem v pivovaře byla vysloveně dobrá. ()

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Šmankokote ! Mnohými zmiňovaná a očekávaná soulož Přeučil x Kostohryzová předčila moje očekávání "Nemůžeme to nějak urychlit, pane řediteli ?" ..."Mlčte paní Kostohryzová, vy si myslíte, že pro mě je to nějaké potěšení ?", nebo tak nějak to tam bylo ? "To jako když se spermie spojí s vajíčkem ?"... pevně doufám, že se mi tyto scény nebudou vkrádat do mých onanických fantazií, tato část mého sexuálního života by byla ve vážném ohrožení. Ovšem ona i ta dvojka Sobota x Chytrová vyvolává kopřivku...kulturní masakr. ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Sobota je ešte väčší neherec ako sme dúfali a bije to do očí až to bolí, ale je to nezameniteľné neherectvo. Nikto iný by tak nezahral popleteného a jednoduchého dobráka čo zdedil hotelík vo Varoch. Hlavou mi vŕta len jedno. Kde vzali po celú dobu filmu také upršané, tmavé a depresívne počasie. Hrubo to uberá filmu na veselosti. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Točilo se Liblicích, Svatém Janu nad Skal, Ruzyni, Doksech a Karlových Varech. (M.B)

Reklama

Reklama