Reklama

Reklama

Po událostech z minulého dílu malá Jamie oněměla, ovšem zjistila, že je telekiniticky poutána ke svému strýci - vrahovi Michaelu Myersovi. A ten se vrací i na letošní Halloween. I tentokrát mu v cestě stojí jeho nemesis - Dr. Loomis, který má plán jak Michaela porazit. (Opsha)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Pátý díl se mi líbil mnohem více než čtvrtý. Je tu více mrtvol a pár dobrýh okamžiků. Malá Jamie jako novej Michael. Mám namysli ten okamžik,kdy pobodá svoji macechu. Michael konečně dostane svůj znak na předloktí,který je poté hodně významný v šestém naprosto v špatném díle. Znak se objeví i v domě za doktorem Loomisem. Mrtvol je tu dost,Michael shodí na chvíli masku. Taky mě štve kdo byl ten tajemnej,kdo vysvobodil Michaela z toho vězení,ale asi bude patři k těm knězům co pronásledují v šestém díle. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Zatím asi nejslabší Halloween, který obsahoval postavu Michaela Myerse. Zezačátku měto bavilo, ale pak se ten děj celej nějak rozpadl a zůstala jen dlouhá nuda a spousta nelogičností a nejasností. SPOILER: Proč ten děda schovával Michaela ve svý stodole celej rok? Proč se nikdo nezajímal o to, že Rachel zmizela? A kdo byl ten záhadnej muž, co nakonec Michaela osvobodil z vězení? (Na to mi snad dá odpověď šestka). ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

Pokud by někdo čekal, že se v pátém díle kultovní klasiky dočká něčeho jiného, než reycklátu předchozích dílů, tak asi jede na nějakých drogách. Tady už se asi nehraje na nějakou invenci, dokonce i smysl pro detail či aplikace souvislostí byly bodnuty tím obrovským nožem přímo do srdce. No ale buď ho miluješ a nebo vůbec... ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Po skvělé čtyřce jsem byl zvědavý co vymyslí tvůrci v pokračování. No, a musím říct, že jsem nevěřil vlastním očím. Začátek filmu navazuje tam kde čtyřka skončila. Proto si myslím, že začátek je to nejlepší na filmu. To je hodně špatný, když zbývá filmu ještě hodně času. Atmosféra je v tahu. Michaelovo slitování jsem vůbec nebral, byl jsem vytočený. Postavy se chovají strašně špatně. Jamie, která měla zajímavý zvrat v předešlém dílu, tak tady je to trochu jiný. Což jsem nechápal. To že je poutaná ke svému strýci - Michaelovi - ještě pochopím, ale to že celý film jenom brečí, tak to fakt né. Do půlky filmu ta malá nepromluví, ale po půlce filmu začne. WAT?! To nás chtěl režisér nasrat? No povedlo se mu to. Dr. Loomis je tady jediný, který se snaží něco dělat. A to je opravdu málo. Zabíjení je ve filmu taky špatný. Vůbec to nemá žádný efekt. Vždycky když Michael může někoho zabít, tak zjistíme že to není on, ale někdo kdo si dělá z dotyčného srandu. Achjo. Finále filmu sice láká na pokračování, bohužel se bojím že to bude ještě horší. : ( . Je to podprůměrný film. Velká škoda, protože to mělo potenciál, ale oni to takhle podělají. NO NIC. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý 80s slasher, výborne pokračovanie skvelej štvorky. Sexujúci teenageri, nemilosrdný Michael, parádne hrajúca, ešte malá Danielle Harris, ktorá sa už štvorkou uviedla medzi malé "tajné" screem queens. Nezabudnuteľné sú scény v odpadovej šachte, finále v Myersovom dome. Možno to trošku vyzerá, že zasahovala cenzúra, a niektoré kills by mohli byť grafickejšie, ale aj tak sa jedná o skvelý 80s slasher. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (25)

Reklama

Reklama