Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (97)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příliš se mi do filmu nechtělo, ale jakmile jsem zjistil, že film režíruje chlap, co dělal Trestnou lavici, tak jsem filmu dal šanci a jsem překvapen, jak dobré a zábavné My Spy nakonec je. Dave Bautista sice není nejlepší herec, ale má charisma a humor mu jde skvěle ( historka o ještěrkách a jeho tanec byl super). Kristen Schaal je sice hodně nesympatická ženská, ale je to takové správné nemehlo a příliš nepřekážela. A největším tahounem celého filmu je 11 letá Chloe Coleman, která je nejen neskutečně roztomilá ( už píšu papíry k adopci), ale taky výborně hraje ( Avatar 2 nebude náhoda!!) a díky ní je film i velmi dojemný a emocionální. Líbila se mi také hudba, fajn hlášky a vlastně i romantická linie má energický náboj a finální akční půl hodinka byla správně napínavá. Je zde i pár odkazů na špionské filmy, což beru také jako plus. Já se bavil královsky a My Spy je pro mne velké překvapení. Příběh***, Akce***, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí****.8/10. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Opět mě Bautista příjemně překvapil ... tímto vede ligu neherců, který se dostali přes wrestling k filmu ... ze všech, co znám, mu to jde nejlíp a mám ho nejradši ... jen tak dál chlape ... opravdu překvapivě svěží, vtipná a dobře zahraná komedie ... bravo ... konečně něco koukatelného a zábavného ... ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Strašně mi to připomínalo takové ty klasický, rodinný, akční filmy z dětství, kde prostě už jenom z obsahu víte, jak vše dopadne. I tohle je strašně blboučký, ale Bautista je prostě Alfa jako kráva a díky němu se mi na to strašně dobře dívalo. Objektivně na tři hvězdy, ale je to film pro celou rodinu a ničím mě vyloženě nesral + dobrá hudba, takže klíďo nadhodnotím. Spolujízda byla lepší. (73.hodnocení) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vzájemně se obohacující hromotluk s povolením zabíjet a přechytralý kid pod jeho ochrannými křídly je námět otřepaný jak penis prostatického bezdomovce. Tady mě, přiznávám se, překvapilo, že to dítě je ulhaný spratek s manipulativními sklony a představitel jeho „pacifiera“ není zas až takový dřevěný totem, jak by mohl někdo čekat. Segal potvrdil, že na komediálním poli vždycky uplácá něco, co sice není žádný zázrak, ale na jedno zhlédnutí rozhodně neurazí.. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru zábavných akčních komedií jde o naprosto vyhovující kousek. Vtipné momenty, velice sympatické obsazení, žádné násilné vnucování PC propagandy, dobře natočené akční scény. Co víc si od filmu tohoto žánru přát? K dokonalosti to má ovšem na míle daleko ale na čtyři hvězdy do naprosto stačí. 4/5 ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama