Reklama

Reklama

Kimecu no jaiba - Hashira Geiko Hen

(série)
Trailer 3
Japonsko, 2024, 4 h 1 min (Minutáž: 24–49 min)

Předloha:

Kojoharu Gotóge (komiks)

Kamera:

Júiči Terao

Hrají:

Akari Kitó, Nacuki Hanae, Hiro Šimono, Jošicugu Macuoka, Tomokazu Sugita, Ken'iči Suzumura, Kana Hanazawa, Saori Hajami, Júki Kadži, Tomokazu Seki (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Čtvrtá sezóna Kimecu no jaiba adaptuje tréninkový arc „Hashira Training Arc“, kde se postupně naši hrdinové připravují na další boje v intezivním tréninku všech Hashirů, kteří mají na starost určitou disciplínu. (Michal_Velc)

Diskuze

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

loki5

Tak jasně, je to šónen a animačně stále hodně vymazlený (osobně slintám nad prací zdejší kamery), co se té omáčky týká - nebudeme si tu asi nalhávat, že by měl Demon Slayer nějak komplikovaný a složitý příběh, o tom to není...

Jinak počítám, že už ta další epizoda bude masakr, Jackson si určitě nepřišel jenom popovídat :)

A k těm filmům, nejsi jediný kdo to zaznamenal, CarnTheNunya k tomu dokonce dával i tenhle odkaz, ale zatím je to jen leak, počítám, že ofiko oznámení proběhne brzy, třeba už na americkém Anime Expu za dva týdny...

na příspěvěk reagoval loki5

loki5

loki5 (hodnocení, recenze)

Jeoffrey

Trochu jsem se přistihl, že mě baví hlavně ty akční části a už méně ta omáčka kolem. Klid před bouří je očekávaný teď se holt musí dořešit vš kolem. Jinak jsem někde četl, že opět chystají filmovou produkci. 

na příspěvěk reagoval Jeoffrey

Reklama

Reklama