Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 004)

Matty 

všechny recenze uživatele

Slyšel jsem, že někteří lidé dokáží své jméno vyčůrat do sněhu, Chuck Norris do betonu. Co na to, že tahle chodící reklama na Total Gym neumí ani trochu hrát, dokonce ani střídat vícero odlišných výrazů. Za dávných časů, ještě před Kobrou 11, jsem hltal každou epizodu jeho úžasných dobrodružství a ani mi nevadilo, jak moc jsou si podobná a jak moc jsou blbá. Nedokážu si nijak racionálně odůvodnit, proč s nostalgickou slzou v oku dávám tři hvězdičky, ale prostě to tak cítím. (OK, Chucku, teď už bys mohl dát tu bouchačku pryč od mojí hlavy). Zajímavé komentáře: Pohrobek, Marigold, choze, Old Shatterhand, eye candy, cheyene, Triple H, Othello ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad, kterému se vyrovná jen máloco: RP a VKV se Zounarem a dalšími stars, filmy Trošky, filmy Richarda a filmy Jakubiska. Kožený ksicht Norris, co umí kopnout z otočky a ještě si u toho poskočit chodí sem a tam, tu a tam ucedí nějakou hlášku a ve zbytku jezdí, střílí, kope a vraždí. Kokot bez fantazie.-) Zvláštní je, že ostatní mu to žerou a dokonce ho za to snad obdivují... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nechci, abych Chuck Norris kopem z otočky zhasl slunce a tak jsem byl smířen s tím, že Walker bude za pět hvězd. Když však vidím odvahu zdejších uživatelů (ti odvážní dávají jednu hvězdu a ti mrtví odpad!), tak dávám hvězdy dvě a doufám, že tohle Chuck velkoryse přejde. Pokud se tak nestane, tak raději volím zbabělou sebevraždu ještě předtím, než by mi v roli Walkera vymoralizoval mozek z hlavy. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál, bohužel je tomu tak, velice přesně a velice výstižně vystihl komentář Oldy Shatterhanda. Je to jen trapnej americkej kýč ! Nic víc nic míň. V době svého uvedení do našich televizí to byl možná "BOOM" ale dnes s odstupem času se tomu člověk už vážně musí jen smát. Doba se holt mění a časem si nato už nikdo ani nevzpomene, ovšem kult Chucka zůstane nadále:-). Samozřejmě že první epizody ještě za něco ušly, no spíš jsme byli mladí a pobláznění. Pak už to šlo ale s celým povedeným seriálem z kopce. Vždycky jsem ale ani nevím z jakého důvodu měl radši toho Chuckova černého parťáka. Ten byl asi přeci jenom o kapánek přirozenější.. Přemýšlel jsem že bych to alespoň jednou hvězdičkou přeci jenom zachránil od toho neproslulého odpadu. Ale vážně nic jsem natom zas až tak zajímavého nenašel. Chuck prostě byl je a nadále bude vševědoucí, neohrozitelný, navíc s téměř nadpřirozenými schopnostmi, vždy velice vtipný, ostatně jako pravý američan, veliký vládce na zemi, četník a superman jakbysmet. A Dallas? No ten stačí přeci ochránit vždy úplně sám! Takové hrdiny kdyby amerika jen měla, to by to byl nejbezpečnější stát na světě že:-)? ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je zbytečné se zabývat dilematem, jestli byl první Chuck Norris nebo vejce, spíše se soustřeďme na skutečnost, že ty kung-fu a karate kopy už není schopen ten vetchý Ranger provádět sám. Jestli můžu radit Walkere, kup si v lékárně nějaký preparát na klouby a nebo začni na zločince používat elektrický paralyzér, ať ty svoje dubléry neztrháš. Nyní už jen napjatě očekávám díl, kdy Chuck zatkne stát Texas za obnažování se na veřejnosti v době mezi východem a západem slunce.. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (56)

  • Walkerovo celé meno je Firewalker. (rador)
  • Chuckova nejoblíbenější epizoda je "Čtvrť". (vojtaruzek)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama