Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 001)

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Walker kope. Walker vyslýchá svědka. Walker kope. Walker zápasí s časem. Walker kope. Walker stále kope. A trocha moralizování na konec. Aspoň jednou měli zkopat Walkera. Takhle by logicky už kolem sebe neměl mít vůbec žádný zločince, ale měl a museli bejt asi úplně dementní. Možná by ale stačilo odprásknout Walkera dřív, než začne kopat. Nebo se nepřibližovat k Walterovi s napřaženou pistolí až na vzdálenost metru, aby jí mohl pohodlně vykopnout z ruky. Tenhle seriál funguje pouze jako guilty pleasure, a těm já většinou hvězdy nedávám. Nepopírám ale, že pokud někdy náhodou na Waltera narazím, ne vždycky ho přepnu. Tahle se člověk při normálních kriminálkách nepobaví. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát, když se přiznám, že jsem tady měl původně odpad! Ale když si uvědomím, kolik dílů toho seriálu vzniklo, zřejmě by se nám Chuck Norris posmál, pokovaď by dřív neshodil celou tuhle databázi pouhým pomyšlením. Já jsem na ten seriál koukal, nač lhát. Bavil jsem se u něj, a abych se přiznal, bavim se i doteď. Chuck se tam fakt s ničím nesere a já se nestačím divit, co v týhle době dokáže vzniknout. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

3 hvězdičky nejsou proto, že bych chtěl snad jít proti proudu. Ale prostě mě tenhle seriál kdysi bavil. A že Chuck Norris neumí hrát? Tak to musím oponovat. Mít v každém díle stejně zarputilou tvář jako on, jen tak někdo neumí. Některé ty povedené díly si doteď pamatuji, což se o mnoha jiných seriálech říct nedá. Takže ty vaše odpady moc nechápu, ale vsadím se, že na Norrise nemáte. Protože Chuck zná poslední číslo pí. A nejen to...Chuck nezná noc - není to tím, že by se snad Chuck bál tmy, ale tma se bojí Chucka Norrise. ;-) ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Fuck Chuck! Chuckie kolem sebe kope a rozhazuje rukama jako malé dítě, až vyroste (to se asi nikdy nestane), bude mít údy samou protézu. Pro mě jeden z těch koninskejch seriálů, u kterých jsem byl rudej trapností už jako malé dítě...a nebyl jsem sám. To mi připomíná zparodovanou scénu ze Slunce, seno, erotika, kdy Růžičková říká: "Že se trochu nestydíš." No a na to Chuck: "Já nemám za co." ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, že se tak amatérský počin probojoval až do srdcí diváků TV Nova. Ech, co to kecám. Být to ještě o trochu blbější, trhá to žebříčky sledovanosti. Norris je skvělý herec leda do reklamy, kdy dokáže parodovat sám sebe, ale ty exhibice, které předvádí ve Walkerovi by zvládl i tuplovaný polodebil od nás z dědiny. A není sám. Celý tým, který stojí za Walkerem, složený z neskutečných amatérů, mu těžce dýchá na paty. Pravda, viděl jsem i horší akce, ale k tomuto počinu jsem obzvlášť kritický neboť je seriál velmi populární. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • C.D. Parkerova prezývka bola "Big Dog". (rador)
  • V rané fázi vývoje seriálu se hlavní postava měla jmenovat Sam Bolt. (cheyene)
  • Keď sa Chuck Norris po rokoch rozhodol vystúpiť zo seriálu, pokúšal sa presvedčiť predstaviteľov televízie CBS, ktorá seriál produkovala, aby pokračovali v nakrúcaní so zostávajúcimi hercami s tým, že by sa seriál mohol premenovať na "Texaskí jazdci". Ibaže CBS bola rozhodnutá pokračovať v nakrúcaní len v prípade, že by v ňom ostal i Chuck. (pravo)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama