Reklama

Reklama

Obsahy(1)

HOSTAGE zachytává Řidiče (Clive Owen) uprostřed akce. Veze peníze únosci Lindy Delacroix (Kathryn Morris). Únosce však má v úmyslu hrát s řidičem jednu hru. Lindu dal totiž do kufru auta a hodil ho do zátoky. A je jen a jen na řidiči jak rychle se k ní dostane a jestli ji dokáže zachránit... Krátký film do série THE HIRE pro BMW, natočil světoznámý akční král John Woo (Killer, Hard Boiled, Face/Off, M:I-2). (3DD!3)

(více)

Recenze (120)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nejlepší The Hire. Zbylé díly měly problém buď s tím, že se věhlasní režiséři na tak malém prostoru raději ani nepokusili něco vytvořit a jen blbli (Ritchie, Scott), nebo naopak přecenili možnosti formátu a nakonec to vypadalo spíš jako sebeparodie (Wong, Iñárritu). Woo to ale z nějakého důvodu zvládnul přesně vychytat. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

První díl,co jsem ze série Hire viděl a na rovinu přiznávám,že mě to vůbec ničím nenadchlo.Vlastně jsem v tomto krátkometrážním snímku nějak nenašel jakýkoliv smysl jeho existence a prostě na mě zapůsobil jen jakoby úryvek,či snad trailer z nějakého celovečeráku.A mám dost velký pocit,že u ostatních částí tomu nebude jinak.Proč vlastně vznikla tato série?Jako reklama na BMW?Tak to na mě fakt nezabralo.A absolutně nechápu tak vysoké hodnocení!Alespoň že Clive Owen má charisma na rozdávání a naprosto nechápu,že nehraje Jamese Bonda. ()

MkSallam 

všechny recenze uživatele

John Woo umí a to naplno dokazuje v tomto minifilmečku. Béčkový příběh (snad jediná slabina) o hledání unesené dívky je tak efektně natočen, že člověk promine i určité mezery ve scénáři (přeci jen jde jen o pár minut). Akce v autě je velmi dobrá a potěší i zrychleně sestříhaný konec, bez zbytečně natahovaného dojáku. Mimochodem, stále nechápu význam těch bot na elektrickém vedení. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Vozidlo, které v tomto díle Clive Owen řídí, je BMW Z4 3.0i. (Listeroman)

Reklama

Reklama