Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živly nemají slitování. Pocítíte jejich zuřivost. Atlantik se vzdouvá v třicetimetrových vlnách. Vítr zuří na maximum! V říjnu 1991 se tři povětrnostní fronty - mezi nimi i hurikán Grace - srazily v dosud největší zaznamenané bouři, meteorology nazvané "Dokonalá bouře". Ve filmu Dokonalá bouře posádka rybářské lodi Andrea Gail bojuje s nejmocnějšími živly, jaké kdy příroda uvolnila ze řetězu... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (389)

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto strhující film, na kterej sem původně chtěl koukat jen tak bokem, ale nakonec mě to dokonale vtáhlo a ta část s bouří byla fakt neskutečně napínavě udělaná, krom toho skvělá vizuální stránka a výborný herci v čele s famózním Georgem Clooneym a dokonce i Wahlberg, kterýho jinak moc nemusim je tady super. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $140miliónovTržby USA $182,618,434Tržby Celosvetovo $328,718,434║ Tento film mi neskutočne sadol, výborné obsadenie, skvelý smutný dramatický príbeh, trikovo tiež k maximálnej spokojnosti, plus podmanivá hudba od Jamesa Hornera. /videl v kine: 95%/ ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Až příliš dokonalá bouře. Tak dokonalá, že smetla i klona Džordže spolu s marky Markem a jejich kocábkou náramnou. Based on true story? ale tak určitě, až na to, že těžko to může někdo převyprávět, když to nikdo z nich nepřežil (ups sorry za BROJLER) Nad vodou to drží tradičně spolehlivá Petersenova režie díky ní a pár jakž takž dramatickým situacím (i když mi postavy byli vesměs u prdele) to udrží aspoň v průměru. Jinak film tak tmavej, že v hodně scénách je píču vidět. Nemluvě o tom, že první půlka je celkem nuda. Za mě 55% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

"I'll be asleep, and all the sudden there he is, that big smile. You know that smile. And I say, 'Hey, Bobby - where you been?' but he won't tell me. He just smiles and says, 'Remember, Christina: I'll always love you; I loved you the moment I saw you; I love you now; and I love you forever. There's no goodbyes - there's only love, Christina; only love. Then he's gone. But he's always happy when he goes so I know he's got to be okay - absolutely okay." ()

fleker 

všechny recenze uživatele

Já nechci bejt hnědopuch, ale nějak nerozumím tomu štítku "podle skutečného příběhu", když celý film je postavený na tom, kolika různýma peripetiema se musela banda rybářů uvízlá na moři v bouři prokousat, a na konci filmu se dozvíme že vlastně nikdo z posádky nepřežil...vysílačka jim odešla, noutbuk ani smartfouna jsem tam nikde neviděl, takže celý ten příběh buď poslal někdo z nich telepaticky do budoucnosti a nebo scénárista dokázal vyvolat ducha jednoho z posádky, ale pak zase nechápu proč i tahle část nebyla součástí filmu, působilo by to mnohem reálněji a věrohodněji. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (14)

  • Michaela Ironsidea, který ve filmu hraje vlastníka baru, si kdosi z místních během natáčení spletl se skutečným majitelem podniku. (akisha)
  • Ve filmu se objeví záběry hurikánu Floyd, které štáb pořizoval tři dny. (HellFire)
  • Okrem autentického mestečka Gloucester v štáte Massachusetts prebiehala väčšina natáčania v kalifornských filmových štúdiách. (MikaelSVK)

Související novinky

Zemřel režisér Wolfgang Petersen

Zemřel režisér Wolfgang Petersen

16.08.2022

Ve věku 81 let zemřel slavný německý filmař Wolfgang Petersen. Režisér se proslavil v roce 1981 snímkem Ponorka, který obdržel šest nominací na Oscara. Tento úspěch vedl o tři roky později k dětské… (více)

Reklama

Reklama