Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (167)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pokračujem v podobnom duchu ako včera. Opäť slabé tri hviezdičky. Neeson už nie je to, čo býval, samozrejme vek už neokašle. Bolo to hlúpe, najprv je dokonalým lupičom, po ktorom nikdy nič nenašli a zrazu ohlúpne a rozhodne sa pre krok, ktorý sa rozhodol? Resp. rozhodnutie, urobiť ho a kvôli čomu, to ešte chápem, ale ten spôsob, ako ho urobil? Fajn, že to bolo také civilnejšie a uveriteľnejšie, ale to počínanie bolo jednoducho hlúpe aj na neho aj na jeho postavu, pretože som síce napísal, že vek už neokašle, ale tým som nemyslel priamo senilitu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě přišla blbá už samotná premisa. Bankovní lupič se zamiluje a protože chce začít nový vztah s čistým štítem, rozhodne se výměnou za nízký trest udat. Jenže nepočítá s chamtivostí agentů FBI. Už to samo o sobě dává tušit, že Neeson tu bude opět za protivně kladného správňáka a taky že jo. Občas jsem až obrace oči sloup z toho, jaký je to chlapík se srdcem na správném místě a když přišlo na samotný důvod, který hlavního hrdinu poslal na šikmou plochu, udělalo se mi blivno. Na druhou stranu film i přes to všechno docela šlape, Neeson si i tady uchovává charisma a bavili i ostatní herci, ačkoliv mě mrzí, že T-1000 nedostal větší prostor. Akce není kdovíjaká a je jí docela málo, ale neuráží a to tady asi musí stačit. Každopádně se jedná o tu slabší z neesonovek, tak to snad příště bude lepší. 40% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Mám takovou teorii, že film, ve kterém déle jak 10 minut hraje Jai Courtney bude sračka a zatím se mi ti to potvrdilo vždycky. Tentokrát však není chyba pouze v něm, ale hlavně v režii a scénáři, které se předhánějí, co bude působit debilněji. Neesona je mi upřímně líto a vzhledem k tomu, že to není jediná sračka za posledních pár let, mám o něj i trochu strach. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Lájem i ve svých 104 letech, pokud bude ještě při smyslech, bude schopen zahrát podobnou roli bývalého vojáka/bodyguarda/ochranky/vrátného/kohokoliv kdo umí rozbít držku a zlověstně huhlat a vyhrožovat " I will kill you". Tohle je další stravitelná a zábavná jednohubka, která nenasere a druhý den ráno už nevíte, že jste na něco koukali............................6 z 10. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Za mě : film na mě působil reálně  to mě vždy přesvědčí ,abych nebyla skoupá na hvězdy.Liam měl ve scénáři aby nechal pracovat hlavu a vystříhali ho nějakých početných bitek tělo na tělo.A kvituju absenci přiblbých filtrů na kameře ,která tentokrát byla nebývale dobrá.Režisér si taky nevedl špatně.Herečka Walsh mi tam vůbec nesedla.Její titěrná minisukně a vizáš vynesené slepice působily víc než trapně.To si Liam nezasloužil aby mu předepsali tuhle osobu. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Scény automobilové honičky byly natočeny v listopadu 2018. (ČSFD)
  • Třetí akční film představující postavu Liama ​​Neesona jako obviněného ze zločinu, kterého se nedopustil, po filmech Non-Stop (2014) a Taken 3 (2014). (ČSFD)
  • Natáčelo se v americkém státě Massachusetts. (Rominator)

Reklama

Reklama