Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (167)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Naivna bachorka s Liam-om. To som necakal. Trocha romantiky tomu vobec neskodi. Skor ten hlupucky a predvidatelny scenar a postavy FBI agentov su tiez uplne ako z komixu. Rozhovor typka s prilepenym uskrnom na tvari so psim spolocnikom s Annie bol uplne "out of the line" - ako priatelsky pokect so susedkou. wtf?! Neskutocna blbina. Uz i dvojhviezdie je silne nadnesene. 35% Neodporucam. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŘEDÁM VÁM VŠECHNY PENÍZE, CO JSEM UKRADL, KAŽDOU PENNY, VÝMĚNOU ZA NIŽŠÍ TREST…““ /// Tak nějak v poklidu rozehrajou tu hru, ve který Liam zdrhá a musí bojovat o svůj život. Prostě role, která mu sekne. Bohužel srdce vám nerozbuší činy jeho, ale činy těch druhejch. Spousta nelogična a píčovin, který mají zvýšit reputaci Liama Neesona jako drsnýho týpka. To se sice daří, ale jinak nic zvláštního nečekejte. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se kvůli starý do lochu. 2.) Mám spoustu peněz a nebaví mě to. 3.) Říkají mi „dovnitř a ven“. /// Thx za titule „happyjim“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Takto. Ja sa vôbec nečudujem, že to Liam Neeson vzal. Zjavne ho oslovil nápad o polepšenom zlodejovi, ktorý na staré kolená nájde lásku svojho života a tak sa rozhodne udať, aby sa očistil a dožil šťastný a (s)pokojný život. Problém scenára je v tom, že tá zápletka je taká blbá... až je blbá. Akcie je minimum, našťastie to trvá len hodinu a pol aj s titulkami. Celkovo ma prekvapilo, ako fádne, lacno a komorne Pre balík prachov vyzerá (divne vyľudnené mestá i centrála FBI; najmasovejšou scénou je tá, keď sa v hotelovej izbe stretnú štyria chlapi s búchačkami). ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ta Nýsnova archetypální poloha přesprávňackých, morálně dokonale ukotvených zasraných pyjonýrů, co by se s ublíženeckým výrazem chcípajícího baseta sveřepě vydrápali pro to koťátko uvízlé na stromě, i kdyby byli bez nohou na kriplkáře, a před nimiž si žádní slabí, utlačovaní, vdovy a sirotci nemohou být jistí, že by jim i přes mrtvoly urputně netoužili pomoci, ať už si to přejí, nebo ne, už mě začíná pěkně srát! Nyní tu máme naprosto oxymorousovitého „poctivého zloděje“, klátivého to geronta, který ho prostě nemůže bohatý z posledních sil nadrobit do stále solidně apelující Volšovic Katky, protože ho kope do prdele kategorický imperativ. Tudíž se rozhodne pro veskrze kokotskou morální očistu a vydá své celočorkařské úspory všanc zkorumpovaným orgánům, protože Katka na něj přece počká, až si to odsedí. Sice už bude po přechodu, mít tři brady, zteřelého netopýra a kozy na pneumatice, ale morálně neposqrněná láska dozajista qete v každém starobinci. Ke vší té zhovadilosti navíc narazí na druhé straně barikády na neméně cukrkandlového, největšího Mirka Dušína v historii FBI, zarytého pejskaře a dobráka od kokotsti, pročež celý ten roztřepávač podbradků ještě vyvrcholí jásavě durovým defilé Mumulendem ke šťastně zapadajícímu slunci. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Už po deseti minutách mi bylo jasné, že jsme to už viděl… jen díky šlendriánství jsem si neuložil hodnocení. Sestava ukázková (T-1000, Michael Westen ze Status: nežádoucí a dokonce i syn Johna McClanea). Tak proč mě to sakra nezaujal natolik, že jsem film nehodnotil? No to už si asi nevzpomenu. Každopádně film, krom toho prvního debilního rozhodnutí (aka záchvatu počestnosti), je zcela v pořádku a vše působí svižně, mile a bez iritujících momentů. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Film je věnován milující vzpomínce na Lauru Lynn Williams. (Rominator)
  • Scény automobilové honičky byly natočeny v listopadu 2018. (ČSFD)
  • Třetí akční film představující postavu Liama ​​Neesona jako obviněného ze zločinu, kterého se nedopustil, po filmech Non-Stop (2014) a Taken 3 (2014). (ČSFD)

Reklama

Reklama