Reklama

Reklama

VOD (1)

Loki se snaží uniknout z pustého očistce zvaného Prázdno, kde potkává různé Varianty sebe samotného. (Disney+)

Recenze (45)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je jasné, že nešlo udržet tempo z minula, nicméně na můj vkus se až moc zpomalilo. Čekal jsem, že v Prázdnotě se toho odehraje více a vše bude mít větší význam. Díl byl v podstatě z větší části výplňkový, na druhou stranu to dost vynahrazují stále výborné herecké výkony a taktéž lze pochválit hudbu. Ta byla famózní. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S výskytem asi tak bambilionu variací Lokiho vyvstává jedna otázka - pramatka všech otázek - co/kdo sakra je příčinou, že vznikne odchylka? Jak je možné, že jich je tolik? Začínám mít pocit, že se scénář začíná sám v sobě pěkně topit. Proč je TVA jen banda upocených “hasičů” místo toho, aby preventivně bránili vzniku variací? A říkám si, je to myšlenkou horší než Wanda Vision nebo ne? Pozn.: jako naprostou bombu považuji výskyt USS Eldridge (aka účastníka Philadelpshého experimentu). Tohle je něco čím měl být seriál doslova prošpikovaný. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Loki pred bránami ničoty zisťuje, že nie je zďaleka tá najhoršia verzia samého seba, v jednom univerze je dokonca krokodíl. Na centrále TVA zatiaľ Loki v ženskej podobe hľadá zdroj moci TVA a odhaliť tak jej tajomstvá. Prevedenie: Minulou časťou už definitívne skončila detektívna atmosféra, ktorá mi tak imponovala ale na druhej strane tu je o dosť viac vtipu a celkom ma zaujíma aj to, kto za tým celým stojí. 90% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální úlet a cesta do pekel. Pokud se poslední díl nevytasí s nějakým zcela transcedentním a odzbrojujícím finále, vysvětlující celou tuhle taškařici plnou prapodivných monster, skákání v čase, alternativních realit a netradiční lovestory, nebo alespoň jejího náznaku, nelze to považovat za nic jiného, než sofistikovanou komiksovou parodii, bohužel zřejmě nechtěnou. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě výborná epizoda, zřejmě nejepičtější ze všech. Mnohokrát jsem si říkal, že by tohle mělo být v kinech. Loki je v té košili s kravatou a s mečem hodně cool, Owen Wilson boží stejně jako v průběhu celého seriálu, a také Richard E. Grant je naprosto parádní. Zkrátka wow! Bavilo mě to a fakt jsem jen opakovaně litoval, že tenhle Loki místo seriálu nedostal podobu celovečeráku. Protože by šlo o hodně originální Marvelovku, která by vyčnívala nad drtivou většinou ostatních počinů v rámci MCU. /// Recenze a zajímavosti nejen o filmech a seriálech čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (20)

  • Dětská verze Lokiho (Jack Veal) předává našemu Lokimu prastarou čepel zvanou „Laevatinn“, což v norštině znamená „Poškozující větvička“. Čepel pochází z norské mytologie a je potřeba k zabití kosmické bytosti. (NiWi)
  • V zemi si můžeme všimnout zakopané nádoby, ve které je uvězněna žába, vypadající jako Thor. Jedná se o easter egg na komiks, kde Loki proměnil Thora na žábu, který pak vedl válku po boku žab proti krysám v Central Parku. (kebabvchlebu)
  • Na začátku epizody si můžeme všimnout na obrazovce TVA místo Oak Island, Nové Skotsko. Jedná se o místo, kde je údajně skrytý Svatý grál. Později můžeme vidět varianty Lokiho, jak pijí z pohárů. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama