Reklama

Reklama

Thor: Láska jako hrom

  • USA Thor: Love and Thunder (více)
Trailer 4
USA, 2022, 118 min

Obsahy(1)

Thor (Chris Hemsworth) se nachází na své nejtěžší životní cestě – k nalezení vnitřního míru. Jeho cestu za odpočinkem však přeruší galaktický zabiják Gorr the God Butcher (Christian Bale), který usiluje o zánik bohů. Thor požádá Valkýru (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) a svou ex-přítelkyni Jane Foster (Natalie Portman), která – k Thorovu překvapení – ovládá mocné kladivo Mjolnir stejně jako mocný Thor. Společně se vydávají na vesmírné dobrodružství, aby odhalili tajemství Gorra a zastavili ho dříve než bude pozdě. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (981)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

No, co na to říct. Kdyby to bylo točený, jako parodie na Marvel, hodnotil bych možná lépe, ale moc nechápu, proč filmoví tvůrci, udělali z Thora komediální postavu, pro smích. Přesto neříkám ani popel, že jsem se mnohdy sám nepobavil. Každopádně jsem dostal to, co jsem podle všelijakých trailerů očekával. ___ (11. Filmový víkend ČSFD, Letní kino, Boskovice) ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Vlastně tam bylo úplně všechno, ale efekt to mělo skoro nulový. Což je obrovská škoda, protože potenciál velice povedené Marvelovky Thor prostě má! Takhle mi to přišlo, jako něco mezi Strážci galaxie II. a Peacemakerem.... Když už je těch vtipů moc tak je to vlastně nuda. A tady už jsme byli tak trochu za hranou. Na druhou stranu několik scén bylo naprosto geniálních. A na závěr.... Kdy už konečně uvidíme nějaké náznaky nového "Thanose" fáze pět..??? Takže za mě  Dávám 4* a 70% ale jsou značně nejisté.... bojím se že až se mi tenhle film rozleží budu měnit na 3* ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Mohla to bejt skvělá Marvel parodie, kdyby jí nepokazily ty dramatický scény. A mohlo to bejt ještě lepší Marvelovský temný drama, kdyby ho nepokazily ty parodický scény. Je to skvělá komedie a skvělý drama, ale dohromady to prostě neni koherentní. V Králíčkovi to Waititimu fungovalo, ale tady se trošku přecenil. Nicméně černobílá pasáž na miniplanetce je vizuálně jedna z nejpřitažlivějších věcí, co Marvel kdy vyprodukoval (obecně je v týhle rovině film na skvělý úrovni) a Baleův Gorr, ač jeho potenciál tvůrci trochu promr(d)hali, je tahoun. Už dlouho jsem nebyl u filmu tak nadšenej a zklamanej zároveň. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Humor na mňa na rozdiel od Ragnarok veľmi nefungoval, ale Christian Bale je úplne fenomenálny a jeho záporák Gorr je taký parádny, že mu človek fandí. Okrem toho je tu solídna dávka eye candy záberov (najmä v čiernobielom svete), Guns N Roses (i keď mohol Taika prepašovať viac piesní ako najväčšie hity), Dio počas záverečných titulkov, prvotriedny casting (Natalie Portman!) a hlavne záver to u mňa zlomil, a tak dávam s čistým svedomím štyri hviezdy, ale zároveň dodávam, že scenár je pekný bordel plný MacGuffinov a samoúčelných zvratov. James Gunn je, zdá sa, len jeden. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Když tě další z řady generickejch marvelovskejch záporáků dojme během úvodní minuty ještě v prologu, tak máš náběh na dalších comicsovejch pět hvězd. Jenže pak se ukáže, že novej Thor už je opravdu vyloženě jen a jen komediálním snímkem, tj. bez většího napětí a coolervoucích akčních scén... Nechápejte mě špatně, mně se ta komedie líbí a směju se, holt jí ale tentokrát bylo až přestřelený množství. Včetně tuny trapnejch gagů. Trochu to zachraňuje dramatická linka s Jane, ale tykráso, tohle je už fakt ryze (sebe)parodickej film! [IMAX] ()

Galerie (43)

Zajímavosti (93)

  • Axl (Kieron L. Dyer) má na sobě v Novém Asgardu tričko skupiny Guns N‘ Roses k albu „Use Your Illusion“. (Kubaaa97)
  • Počas scény v Novom Asgarde na začiatku filmu sa pre turistov hrá divadlo, kde Matt Damon hrá divadelnú verziu Lokiho. Matt Damon hral Lokiho vo filme Dogma (1999). (Pat.Ko)

Související novinky

Spojí Chris Hemsworth G.I. Joe a Transformery?

Spojí Chris Hemsworth G.I. Joe a Transformery?

31.05.2024

Sympatický rodák z Austrálie se stále vehementně snaží vymanit se ze škatulky marveláckého Thora. Nejspíš si je velmi dobře vědom toho, že ze slávy boha hromu se věčně žít nedá, proto se snaží… (více)

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Reklama

Reklama