Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (468)

JFL 

všechny recenze uživatele

Bohužel viděno až po dvojce. Ta je nejen věrně názvu harder, ale taky o mílové kroky ve všech ohledech propracovanější i odvázanější. Oproti ní jednička působí jako na koleně spíchnuté proof of concept video, kterým si začínající tvůrce zajistil zázemí na profesionální produkci. Což přesně odpovídá i realitě. "Party hard" se po zásluze stala undergroundovým fenoménem, ale až s pořádným zázemím Pohl ukázal, čeho je reálně schopný. U jedničky vlastně překvapí, že nejlépe zde fungují gagy s dospěláky, zatímco teenagerská hlavní linie klopýtá a jen marně zkouší s nimi držet krok. Pohl tu vlastně převrací pelíškovské moudro na "Šukání je pro starý. Děcka se jen vypijou.", přičemž zároveň napravuje neadekvátní prcičkovský mýtus, že nejdivočejších a nejzvrhlejších věcí se dopouštějí nadržení teenageři. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Párty Hárd vypadá lépe než většina české produkce, která se suverénně sere do kin, i když stěží přeskočí laťku, kterou nastavila TV Barrandov. Pohl natočil bláznivou stříkací jízdu a jistě si ji užijí nejen zastydlí puberťáci. Všichni režiséři, kteří každý rok brečí, že mají málo peněz od sponzorů a Státního fondu kinematografie, by si měli uvědomit, že jen o penězích to skutečně není. Chce to filmařský talent a umění něco sdělit, pak je jedno, kolik máte v kase. ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Kameňák meets South park. Film, jehož poměrně velkej potenciál se ztratil v až příliš nuceným exhibicionismu ne vždy sedícího nechutnýho humoru, nezkušený režii a příliš krátký stopáži. Nelze ale upřít skvělý scénáristický perly, který maj rozhodně ambice na to stát se kultovníma a nebudu popírat to, že jsem v několika scénách chytil slušnej hahasyndrom. Pohl má jako scénárista rozhodně budoucnost, ale pouze v případě, že povolí to svoje zbytečný nutkání bejt za všech okolností kontroverzní... ne vždy se to vyplácí. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Pominu naprosto tragické herecké výkony, a že je film prošpikován nechutnostmi a fekáliemi. Ale musím s rukou na srdci přiznat, že jsem se té šílené úchylárně řehtal nahlas. Co má film poskytnout - zábavu/poučení/umělecký zážitek/vizuální vjemy. A já jsem se v tomto případě fakt bavil, přestože si uvědomuji všechna negativa. Tudíž nebudu mudrovat a rovnou napálím čtyři hvězdičky. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli mě chtěl Martin Pohl šokovat, šel na to úplně blbě. Hromada hoven, vulgarismů a pár deci hnisu mě v dnešní době fakt nešokuje. Exkrementům se vyhýbám (hlavně kvůli zápachu), ale nešokují mě, vzhledem k tomu, jak mluvím, když nemůžu projít autocenzurou (jakou na sebe používám, když píšu na čsfd), mě nemohl šokovat ani použitý slovník a otázka hnisu je úplně o ničem, vzhledem k mému zlatému stafylokokovi. Větší problém byl v tom, že mě nebavil použitý humor (kromě scény s přezůvkami), a celou dobu jsem se strašně nudil. Už by mě to sice nemělo překvapovat, ale zase jsem se nechal nachytat, takže jsem byl opět překvapen, že se dá natočit film, aniž by někdo ze zúčastněných podal herecký výkon. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (dopita)
  • Scenárista a režisér Martin Pohl v jednom rozhovoru uvedl, že několika protagonistům neplatili penězi ale pervitinem. (Nathaniell)
  • „Snímek Párty Hárd vlastně vzniknul jako reakce na frustraci z filmu Prokopat se ven (2020), který jsme připravovali spolu s Brunem Ferrarim a Čestmírem Kopeckým. Jednalo se o velký projekt, jenže jsme na něj dvakrát nedostali grant, což poslalo celý film k ledu. To byl jeden z důvodů, proč jsem se rozhodl natočit vlastní nezávislý snímek, a tak se zrodil nápad na teenagerskou komedii. Oslovil jsem Marka Brožka, který mi točil videoklip Zoubková víla, a začali jsme makat,“ prozradil režisér a scenárista snímku Martin Pohl. (SONY_)

Související novinky

Reklama

Reklama