Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (276)

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je neuvěřitelně debilní film v koprodukci se Slovákama, ve kterym se za 90minut nic nestane.Nápad řidič-šéf je okopčenej z jednoho blbýho primáckýho seriálu, herci se ani nesnažej hrát, a Kadeřávková je tak neuvěřitelně prkenná, že jako herečka nemůže mít žádnou budoucnost.Doufám, že se nepletu.Jestli se na to někdo chystáte, tak doporučuju se tomu velkym obloukem vyhnout.20%. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi to nepřišlo tak hrozný; když už jsem viděla to hodnocení tady a komentáře. Jistě, aspirovat to na film roku nemůže, ale ani to není zdaleka to nejhorší. Je to vlastně jakási snaha o americkou romantickou komedii, která se nám tady ve střední Evropě prostě moc nedaří. Tohle je naprosto průměrný pokus, ale úplně v klidu koukatelný. Jistě je to všechno zkratkovité, plytké (moc postav, moc rozehraných příběhů, vztahy pak nedokážou mít žádnou hloubku) a všechno musí mít happyend (aneb film bez jakéhokoliv poselství), ale tak je to romantická komedie a dobře se u toho žehlí. Těch 52 %, co to teď má, je naprosto odpovídajících. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Česko/Slovenský vánoční film, který ani není filmem, ale neustále do očí bijícím product placementem. Film prakticky nemá pevný příběh, vše je přizpůsobeno tomu, aby parta postav jela do nejluxusnějšího hotelu ve Vysokých Tatrách (neřeší se, kde na to vzali) chodili na nákupy do nejdražších obchodů s oblečením (opět nevíme, kde na to vzali) a aby hlavní hrdinka potkala může svých snů, který je náhodou tajným miliardářem a vozí v kufru auta kytaru na kterou brnká klasiku od Johna Lennona. Výjimečně se nejedná o typicky trapný pokus o českou zimní komedii, (zdravíme Špindl) kde by divákovi bylo za herce stydno, pořád se ale jedná o zbytečný a nudný film, který není vánočním filmem, romancí a už vůbec ne komedií. Mrzí mě, že v českých kotlinách neexistují profese jako je scénárista nebo dramaturg. ()

Playman odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sladký až jsem se z toho málem poblil. Prosím víc takovýhle filmů, kde je všechno hezounký a pěkňounký s naprosto originální tématikou "hledání nového partnera, protože jí opustil" zaobalené do vyvoněné vánoční atmosféry. K tomu jako bonus naprosto originální příběh bohatého "prince", který hraje chudého, aby zapadl mezi nás obyčejné smrtelníky, a jeho sluha hraje zase toho bohatého, protože je naprosto vzrušující, že si vymění role. Jako to bude mít dopad? :-O A co na to ony dívky, které hledají svýho vysněnýho chlapa? ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý síce nenadchne, ale ani neurazí. Ktorý sa až moc snaží mať cool atmosféru. Niektoré hlášky celkom vydarené, niektoré scény úplne prepálené, ale naozajstní herci to stihnú zachrániť. Zdobia sa medovníčky, aj vianočné stromčeky, spievajú sa koledy, aj snehu je kopec ... čo viac treba na vianočnú oddychovku? nič ... len svetre s nórskym vzorom mi chýbali. 2,5* ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • „Šťastný nový rok je poctou starým československým filmům, které dokázaly pobavit celé generace diváků v čase svého vzniku i několik desetiletí poté. Zároveň chceme nabídnout divákům jejich moderní a současnou verzi,“ vysvětlila producentka Adriana Kronerová. (SONY_)
  • Do role Štefana byl původně obsazen Štefan Kvietik, ten však nakonec od projektu odstoupil a byl nahrazen Jiřím Bartoškou. Právě kvůli Kvietikovu obsazení se k projektu přidala Emília Vášáryová, která se s ním především během 70. let potkávala na televizních obrazovkách i divadelních prknech, kde spolu často tvořili pár. (jezurka42)

Reklama

Reklama