Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (276)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Do podobných filmů už jdu prost veškerých nadějí a předpokládám, že si zase zaodpaduji. Tentokrát jsem ale sám sebe překvapil tím, že jsem udělil tak závratně vysoké hodnocení. Příběh přitom tradičně za mnoho nestál, nenadchly mě ani herecké výkony (i přes poměrně slušné obsazení), opět se velice hrálo na city (ale s tím se musí u vánočních filmů počítat), větší část dialogů byla podle očekávání na pěst a příšerně napsaná linka Bartoška- Vášáryová byla zoufalou telenovelovou záležítostí. Při vší té bídě jsem si ale našel několik momentů, kdy jsem se docela slušně zasmál, takže si tu hvězdičku dokážu sám před sebou obhájit. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

……áno scenár :hlboká plytčina, humor skôr v náznakoch, herci pre mňa hlavne  J.Bartoška a E.Vášaryová (aj keď nemali až tak čo hrať)....ale atmosféra Vianoc ,zasneženého Štrbského plesa, snaha ukazať dobro a happy end....na našu slovenskú filmovú mizériu skôr nadpriemer.  P.S. v Čechách, že to bolo predabované ????? to čo  to nás čaká i predabovanie napr. komédie  S Tebou mne baví svět ? - kedysi sa na konci oficiálnych listov písalo: Svetu mier  - teraz mi to pripadá skôr ,že.... svetu jebe..... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

The Shining 2. Díky přirozenosti protagonistů vnesl minipříběh dua Vášáryová, Bartoška něco z romantiky, ale ve zbytku obcházela horský hotel hrůza. Ten hodinu a půl dlouhý reklamní klip se snahou přiblížit se populárním západním mustrům si zasloužil návštěvu podnapilého Bad Santy Thorntona, který by těm postavám z Love Defectually ukázal, co to láska doopravdy je. První by byl na řadě Kubíček Prachař a tři dny by si nesednul.. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Milenky na horách? Hurá, nevedel som sa fakt dočkať! Ale teraz vážne. Už nestojí otázka, prečo sa točia také sračky, keďže odpoveď je jasná - pretože to napĺňa kiná. Takže otázka skôr znie, čo za degeneráti chodia na toto pozerať? Dementné dialógy, 40-ročné baby hovoria ako deti a pýtajú sa či existuje láska na celý život. Na druhej strane pubertiačka, inak odporné decko aj herečka, radí babke nájsť si sexy muža a potom desaťročné dieťa tam nechajú pokojne hrešiť, lebo to vraj vyzerá cool. Ale inak je to akože film so sviatočnou atmosférou, kde je každý maximálne vulgárny, to fakt pridalo na atmosfére. Ešte horší bol ale spev Prachařa, ktorému nechýbal povestný teplý kukuč, ale Majeský pobehujúci so psom ani Elton John ho snáď ešte dúhovo predbehol. A do toho sa pridala neznesiteľne hysterická Kadeřávková, z ktorej kŕčové žily vystúpia až do krku. A že tu niekto chválil Tatry? Ako super, ale na to mi stačí aj Živá panoráma na Dvojke. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Kdybych na tenhle film koukala na Silvestra, tak asi chcípnu nudou. O romantice mám trochu jiné představy a komediální složku jsem tu hledala marně. Ještěže aspoň ta hudba se dala poslouchat. Ani herecké obsazení mě totiž moc nenadchlo. Za zmínku stojí snad jen tradičně výborná Emília Vášáryová. (30%) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama