Reklama

Reklama

Dan Forester je středoškolským učitelem, má manželku a malou dceru. Žije v Americe, a ta je náhle vyděšena návštěvníky z budoucnosti, kteří odhalí, že za 30 let na Zemi zaútočí podivná a nelítostná mimozemská stvoření. Lidstvo má tak málo vojáků, že jedinou nadějí je cestovat časem do minulosti, naverbovat armádu a přivést ji do budoucnosti, kde bude bojovat  ve „válce zítřka“ proti mimozemským tvorům. Svět lidí žije ve vypůjčeném čase. Dan je vtažen do podivného konfliktu, odhodlaný udělat všechno pro záchranu světa. Ocitá se v troskách městského bludiště zamořeného mimozemšťany spolu s armádou nevycvičených vojáků… (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (622)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ešte, že sa toho nedožil Will Smith.“ Pravdupovediac, som z toho zmätený. Aj sa mi to páčilo... aj nie. Dlhá stopáž mi aj vadila... aj nevadila. Postavy neboli príliš zaujímavé, ale na druhej strane medzi sebou mali dobré vzťahy (otec a malá dcéra, otec a dospelá dcéra, otec a jeho otec...). Triková stránka veci bola aj profesionálna... aj miestami jemne odfláknutá (bolo dosť vidno, že herci často hrali pred zeleným plátnom a tvárili sa ako keby práve kupovali desať rožkov v Bille, hoci okolo nich vybuchovali mrakodrapy, umierali ľudia a behali mimozemšťania). Scenár bol osviežujúci... a pritom kopíroval, čo sa dalo (najviac asi Na hrane zajtrajška?). Veľmi fajn bol (tradične) J.K. Simmons s monštruóznou bradou, ale nejako extrémne to nepreháňal a navyše mal dosť malý priestor. Občas to stagnovalo a nudilo a potom to síce chytilo drajv, ale zas nie až taký, aby ma to strhlo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne tomu chýba lepšia dejová svižnosť, zaujímavejšie postavy a určite lepšia nápaditosť. Príde to dosť schématické a na lepšiu úroveň to nevytiahne ani ako tak snaživý Chris Pratt, sám to veru neutiahne. Pre mňa premárnená príležitosť ako Jurský svet 2. No a v priamej konkurencii filmu Na hrane zajtrajška sa to fakt ani len nechytá. /40%/ ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Solidní řežba, jen škoda mnoha family scén, mohlo to mít rychlejší tempo s kratší stopáží což je asi jediný zásadnější chyba, nepočítám -li samozřejmě absentující logiku, ale to po tomhle filmu ani moc nechci. Pokud máš prime a hledáš sodliní velkolepější řežbu na vypnutí, tak tohle by nemělo nasrat. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Tomorrow War je nakoniec až prekvapivo znesiteľná záležitosť s vcelku nosným nápadom a výborným dizajnom monštier. Funguje tu ako akcia, tak i komornejšie momenty, ktorým dominuje na blockbusterové pomery vcelku pekne vykreslený vzťah otca a jeho dcéry. O to viac ma preto mrzí úplný záver, kde už logika dostáva na frak až príliš a akokoľvek má film aj v týchto pasážach relatívne svižné tempo, nad dianím v nich je lepšie sa veľmi nezamýšľať 70% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Velká většina telhe filmů, má pomalejší rozjezd a po těch dvaceti minutách, se tyhle filmy rozjedou, tady je to jiný, tady stačí přečkat "oslíka" bože Pratt v téhle scéně měl hrozný hlas, ale po oslíkovi se to rozjede a vydrží to až do konce. Co je na tomhle filmu originální, sou emzáci a jejich uvedení do děje, ze začátku sem o nich nic nevěděl, jak vypadají, jak bojují, jak se chovají, no prostě nic, film nechával jen menší nápovědy ať už v podobě drápu a nebo že svoji kořist věší do velkých výšek. A pak je film představil, v plné kráse a sou sakra děsivý, nezastavitelný a to jak komunikují mezi sebou, je to jako smích. A co se týče závěru, tak ten byl napsoto skvělý, bylo to napínavý až do konce. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo 1. září 2019 a skončilo 12. ledna 2020. Natáčelo se na Islandu a v Atlantě. (SONY_)
  • V čase cca 0:06:45 je vidět fotbalový zápas, kde žlutí útočí. Útočník Peralta s číslem 18 už je evidentně za polovinou hřiště (za středovým kruhem, který je vidět i za jeho zády). Pak ale přichází střih (efekt příchodu bojovníků z budoucnosti) a je vidět, že tento hráč se ke středovému kruhu teprve blíží (přímo v středovém kruhu dochází ke zhmotnění bojovníků budoucnosti). (HonzaR.)
  • Film by vyroben společností Paramount pro kina, ale díky viru covid-19 ho Paramount prodal Amazon Prime Video za 200 milionů amerických dolarů. (JasonCZ)

Související novinky

Amazon ve velkém rozjíždí investice do obsahu

Amazon ve velkém rozjíždí investice do obsahu

05.02.2022

Když Amazon oznámil poslední finanční výsledky, podstatná sekce ohlášení náležela audiovizuální zábavě, která je pro firmu čím dál podstatnější. Za filmy, seriály a hudbu loni utratila 13 miliard… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

Reklama

Reklama