Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Impérium se snaží vylákat Obi-Wan Kenobiho. (Disney+)

Recenze (76)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se konečně dočkali slíbeného flashbacku Anakina s Obim, kde na první dobrou pobaví starý Hayden jako mladý Hayden, no čas člověk prostě nezastaví...Každopádně jejich souboj patří určitě k tomu nejlepšímu, co v rámci světelných mečů zatím éra Disney nabídla. I Vader se dnes ukáže v plné síle, a ačkoliv Revu z nějakého nepochopitelného důvodu na místě nezabije, tak jeho ukázka Síly a arogance vůči ní určitě stojí za to. Obi tu zas ukázal svou poctivou mentální sílu, kdy Revu výborně vmanipuloval do bezradné situace, a sám jí dokázal využít pro útěk. Směrem k poslední epizodě to směřuje k tomu, že by se nakonec kruh mohl uzavřít, a my se tak mohli vrátit zpět k Owenovu a Lukeovi. Uvidíme, co tak finále přinese, a jestli i vysvětlení toho, jak Veleinkvizitor přežil svou smrt. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashbacky jsou esencí toho, čím tahle show měla být už od počátku – o konfliktu Obi-wana a Anakina, ne o redemption arcu Revy (a ano, souhlasím, to digitální omlazení by protentokrát fakt prospělo, ale to už je naprostá marginálie). Sice se mi líbila ta syrovost, jakou je pojatá ta nefalšovaná antagonistická osobnost Vadera, ale celému seriálu pořád něco chybí – což není moc dobrá vizitka. Tvůrci opět jedou na jistotu a mně fakt láme srdce, že ten lazy-writting a ta sterilní low-budget režie (paradoxně od nejbohatšího korporátu) celý zážitek tak extrémně kazí. Hodně tomu nadržuju, a to mě taky upřímně netěší. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice dávám plný počet, ale spíše z nostalgie. Věděl jsem, že se příběhový oblouk okolo Revy nějak vyvine a postava je nyní rázem zajímavější. Flashbacky potěšily, mladý Anakin taktéž, ale vrásky jsou zkrátka vidět a nepomůže ani digitální omlazování. Přesto to byla báječná scéna a epizodu jsem si nesmírně užil a byl celou dobu napnutý. Scénáristicky to ovšem stálo za pendrek, znovu všichni utekli Impériu přímo před nosem, z Vadera je opět vůl, ale už si zvykáme, ne? ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashbacky popiči, pořád čekám na pořádný fight světelných mečů. To na konci nepočítám, to beru jako Vaderův flex síly proti té otravné inkvizitorce a její zasloužené smrti, byla to totálně nesympatická postava. Fake smrti jsou bullshit, ale tady se to s grandinkvizitorem celkem hodilo a dalo se to. Akorát idk jsou tam často takové divné scény, u kterých si říkám meh meh. No tak tuhle recenzi jsem psal během konce filmu a jestli ta inkvizitorka přežije tak se asi poseru. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořádná nálož Vadera a vynikající scénáristická minulost Třetí sestry. Hutná atmosféra a díl se vším všudy. Strašná škoda, že Anakina se nepovedlo víc omladit, skoro nehodné odkazu Lucasfilmu a kurevsky chybí Vaderův hudební motiv. Ale takhle nějak sem si to představoval a věřím, že finále bude epické. Není to tak bombastické, jak bych čekal, ale nadhodnotím a jdu proti zdejším kokotům, stejně jako u epizody 9. Mamrdi.85%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama