Reklama

Reklama

Black Panther: Wakanda nechť žije

  • USA Black Panther: Wakanda Forever (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Královna Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) a Dora Milaje (Ivy Haralson) bojují o ochranu svého národa před zasahujícími světovými mocnostmi poté, co se rozšířily zprávy o smrti krále T’Chally. Zatímco se obyvatelé Wakandy snaží přijmout svou další kapitolu, hrdinové se musí spojit a s pomocí Nakii (Lupita Nyong'o) a Everetta Rosse (Martin Freeman) vytvořit nový svět pro království Wakanda. (Falcon)

(více)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Jugamaru

Jak přesně takové upřednostňování agendy před příběhem vypadá? Obsazení bez konkurzu vypovídá jen o tom, jak moc tvůrce zřejmě herečka zaujala v předchozích rolích - a o něčem spíše vypovídá to, že Dominique hrála ve filmech takového talentovaného režiséra jako je Barry Jenkins. 

Jinak sranda, že tu zrovna hodíš Kimetsu no Yaiba, ano veleúspěšná manga i anime (o tom filmu ani nemluvě), ale více průměrný šónen by to být nemohl. Takže to zrovna známka kvality příběhu u Japonců fakt není. 

Jugamaru

Jugamaru (hodnocení, recenze)

Ratemus

čím více toho budou sypat, tím rychlejší budou mít úpadek. Jestli budou dělat to stejné co v komiksech, tedy upřednostňovat svojí agendu před příběhem tak se bude muset honem rychle Marvel zamyslet. Stačí že jen jedna manga rozdrtila DC a Marvel v prodejích a to hlavně proto, že lidi jsou už z toho unavení a chtějí příběhy, nezajímají je kdo se jak cítí atd. Budu doufat, že Coogler neměl moc na výběr a musel se držet plánu, tak snad bude vyprávět kvalitní příběh s vizí bavit diváky nikoliv protlačovat agendu, ale co jsem četl tady na čsfd tak prý Dominique Thorne (Riri) byla obsazena bez konkurzu což už trochu napovídá. https://www.youtube.com/watch?v=hy-gWYZtV7o a na tohle video s ní mám jen slovo WTF. https://andyarttv.com/demon-slayer-manga-outsells-entire-american-comic-book-industry/

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Jugamaru

Zde bude poprvé představena Riri aka Iron heart která má být údajně nebinarni a být tak takovou postavou první v MCu 

na příspěvěk reagoval Jugamaru

Jugamaru

Jugamaru (hodnocení, recenze)

vegetol.mp , W.Dow

Well, woke mrdka to nejspíše bude s tím se dá souhlasit, dneska se nepíšou už normální ženský, takže nějaká agenda tam bude, můžeme počítat i s lesbičkami. Přeci o to Marvelu jde co nejvíc inkluze.

Doporučuji si přečíst tohle https://nerdfix.cz/clanek/mary-sue-nebo-chlap-v-sukni-existuje-vubec-silna-zenska-mhto61 nevím co ten cápek napsal, ale ano kdyby se v dnešní době natáčel Vetřelec tak je velice pravděpodobně že by tam byli přehnané feministické prvky a byl by to chlap v přestrojení což je problém, protože v dnešní době nikdo moc psát ženský postavy neumí a většinou je za tím agenda výjimka Japonci, ti jsou v tom mistři a umí psát kvalitní postavy pro oboje pohlaví (většinou).

na příspěvěk reagoval Ratemus, W.Dow

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Ještě že existuje to woke, jinak nevím co by někteří dělali a jak by mohli jednou větou něco snadno zkritizovat, místo aby se vytasily s nějakými argumenty a důvody.

V jedné diskuzi na jiném webu jsem zahlédla prohlášení: Vyjít Vetřelec dnes, tak to každý označí za woke odpad protože nejen že hlavní postava je žena, která není zrovna hezká, ale i dělá "mužské" věci.

Smála jsem se tomu ale čím víc začínám mít pocit, že v tom je kus smutné pravdy.

na příspěvěk reagoval Jugamaru

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

bude tam aspoň tenhle emerickej mireček užumbura zachraňovat ukrajince,tranďáky nebo buzeranty?Protože jinak asi nemá cenu na tuhle negerskou sračku vůbec čumět-to bude tak pro morgoše nebo negry už jen podle toho odporného osazenstva,co jsem v té ukázce viděl

na příspěvěk reagoval Karlosz

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

SONITA

Možná původně byla a pak se očividně vykoupila už v BP a následně jsme viděli v IW že je prostě kladný, možná kdyby byl původní plán ještě d Chadwickem, tak by se padouchem stal. Takhle spíš čekám že se ožení s Shuri 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Ona má snad afro.....nebo takové kundrlinky, nicméně to se dá vyřešit, určitě mají ve Wkandě kadeřníka nebo tak něco. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

W.Dow

Podle mně Nakia, nějaké bojové zkušenosti má, byla k  T´Challovi blízko a jelikož  T´Chall umře i ve filmovém světě, tak bude Nakia mít dobrou motivaci ho pomstít, pokuď ho zabil někdo z Atlanťanů. Shuri na mně celou dobu jak v jedničce tak i v dalších Marvel filmech, působila jako ta technologicky založena, která vyrábí věci, zbraně, obleky, atd, ale neni vhodná do boje. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Ingtar2

Ingtar2 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

V Civil War som ho mal aj ja rád, bol som zvedavý na BP1 (BP som videl ako posledný film od Marvelu lebo kašľať na order), a potom jak som to dopozeral tak som zostal sedieť pred telkou že 'aaaha...? Tak ok no.' 

Ingtar2

Ingtar2 (hodnocení, recenze)

W.Dow

Thora 2 a Iron Mana 3 si už ani nepamätám - spolu s Winter Soldier a AoU, tu by som mal asi dať rewatch xd U mňa plusy v BP1 končia asi tak pekným plagátom, dobrou pasážou v Soule a.. a toť vše :D

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ingtar2

Aha, no mně přišel Black Panther jako postava fakt cool v Civil War, naneštěstí pak následně dostal docela průměrnou sólovku po stránce děje, ale s dobrými a sympatickými postavami. Každopádně dvojka BP mě nechávala stejně chladným a to se jenom prohloubilo když zemřel Chadwick. Takže tenhle trailer je pro mě čisté zjevení. Neskutečně dobře udělaný. 

na příspěvěk reagoval Ingtar2

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Ingtar2

Tak to já bych do nejhorších asi hodila Widow, Thora 2 a třetího Iron Mana :) To jsou ty Marvelovky který si v žádným případě nejspíš znovu nepustím :D První Panter byl fajn, líbil se mi estetikou a vizuální stránkou, jen ten konec byl prostě takový digi svinčík v africkém metru :D

na příspěvěk reagoval Ingtar2, TheDarKnig

Uživatel W.Dow smazal svůj příspěvek.

Ingtar2

Ingtar2 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Možno to je tým, že väčšinu postáv si už ani nepamätám po mene, možno tým, že nemám rád Shuri, proste je to film, ktorý by mi nevadil ak by nevznikol - rovnako ako The Marvels.

na příspěvěk reagoval W.Dow, TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ingtar2

Zajímavé, nevím si představit, jak by trailer mohl být lepší a lákavější než tenhle. Konečně jsem měl u Marvel traileru zase pocit jako jsem naposledy měl někdy u Infinity War. 

na příspěvěk reagoval Ingtar2

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

95. Ceny Akademie ovládlo Všechno, všude, najednou

95. Ceny Akademie ovládlo Všechno, všude, najednou

13.03.2023

V noci z 12. na 13. března proběhl v losangeleském Dolby Theatre slavnostní ceremoniál 95. ročníku předávání prestižních Oscarů, tedy cen americké Akademie filmového umění a věd (AMPAS). Opulentním… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama