Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Možná to někomu přijde vtipné ba dokonce kultovní, ale ruku na srdce, nebylo to docela slabé? Z televize zmizela zábava a jediné, co bylo k dispozici byla tato přemršťená šou. To je (bylo) dost málo. Tvurčí skupina si sama sobě vesele budovala piedestal top komiků Česka a lidi jim to suverenně baštili. Brzy jsem si na jejich druh humoru vypěstoval averzi. Už tak mi přišla Nova se svými pořady strašná, notabene nemohl po mě nikdo chtít, abych sledoval jejich oficiální zábavnou parodii sebe sama. Dost děsné. Pravdou ovšem zůstává, že autoři sporadicky uhodili hlavičkou o hřebíček a přeci jen ten úsměv na tvářich zarputilích diváků Novy vyloudili. Osobně se mi libila imitace Radka Johna. Bylo to trefné, zvlášť když se proti tomu ex redaktor a ministr John ohradil. ()

hhannie 

všechny recenze uživatele

Tele Tele mě ve svých začátcích opravdu bavil, ale s pozdějšími díly, ze kterých jsem několik zahlédla, už nemohla být řeč o zábavnosti, jako spíše o trapnosti. Nepamatuji si, kolik dílů z celých 267 jsem vlastně viděla, proto zatím nechávám podprůměrně hodnocení, protože mám dojem, že šlo jen o čtvrtinu. Pokud se někdy dokopu podívat se parkrát po desáté večer na TV, tak možná nakonec hodnocení i zvednu. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Plnej počet za to, že tvůrčí tým dokázal svůj absurdní humor nakonec divákům nacpat do chřtánu a vydržel tak dlouho. Jejich videoklipové parodie normalizačních hitů, pořadů Novy a nezapomenutelné zesměšňování politiků tady zatím nemá obdoby. Hodnocení platí do doby před "tvůrčí pauzou" a následovným trapným navázáním bez Cardy. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Dříve jeden z mých nejoblíbenějších pořadů, kde nápady Suchoše s Geňou nebrali konce a spolehlivě mi trhaly bránici. Později už tempo malinko opadlo a když pak dokonce po několika vydařených sezónách odešel spolehlivý Carda a nahradil ho trapný Kikinčuk, muselo se ústřední duo spoléhat už jenom na sebe, což mělo zanedlouho za následek až smutně totální vyhoření původního konceptu. Velká škoda, ale za na tajňačku odsledované roky ještě na základní škole pořád velice příjemné vzpomínky. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Vyloženě bych tvůrce téhle šaškárny nezatracoval, asi tak každá 25.scénka se jim povede. Ale že by to byla moje krevní skupina, to tedy ani náhodou, ostatně jako drtivá většina pořadů na Nově. Jinak jen na okraj - lidé, co tento pořad zarytě obhajují, asi pozbyli smysl pro rozlišení kvality od šmejdu. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)

Reklama

Reklama